Slechte zaak, in het voorjaar en bestemming gedaan en helaas ook betaald, nu december geen levering en geen geld terug, volgens hun zou het geleverd zijn en kunnen ze er verder niks aan doen..... Onbe... See more
Permontimer
See what reviewers are saying
Helaas in juni een bestelling gedaan. Betaald via Paypal. Dacht dat dat een goede optie was aangezien betalingen verzekerd zijn. Bedrag bij bestelling was €63,97 maar door extra verzendkosten werd het... See more
Mijn product is zonder opgaaf van reden halverwege de reis retour gegaan. Heb het dus niet ontvangen. Heb via Klarna betaald. Daar is de betaling gepauzeerd, terwijl zij mijn probleem onderzochten.... See more
Na 2 maanden een product geleverd gekregen met een misleidende naam GLP-1. Glp1 is idd verboden vrij te verhandelen in NL (vandaar denk ik de douane verhalen hier), maar dit zou een holistische glp1 z... See more
Helaas ook besteld.
Helaas ook besteld, doe ik dus nooit meer, nergens op fb. Het zijn oplichters eerste klas. Gemaakt in NL schrijven ze, nu al 39 dagen onderweg vanuit China. De site hebben ze verwijderd, antwoorden geen mails, tracking nummer werkt niet meer. Maar ik heb alles opgeslagen en kan het nog volgen. Op fb zijn alle dingen die gesponsord worden oplichters, kijk maar naar hun opzet van internet sites, bijna altijd hetzelfde. De regels voor retour etc etc.
Bestelling nooit aangekomen
Bestelling nooit aangekomen, zij zeggen van wel. Contact loopt moeilijk. Door klarna 👍ben ik eraf gekomen en nu niet betaald .
Oplichting. Wel een mail gehad of ik nog wat wil bestellen. Niet doen
Oplichters
Oplichters! Besteld, betaald maar nooit binnen gekregen. Weg geld. Je krijgt een track and trace die het niet doet. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik een andere track and trace. Is een Chinese en blijft steeds op hetzelfde punt staan. Dus let erop, trap er niet in!!
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. 35 dagen geleden wat besteld en nog niks binnen, dan stuur je een mail en dan krijg je niks terug.
Een waardeloos oplichtersbedrijf.
Een waardeloos oplichters bedrijf.
Na een aantal emails met vragen waar het pakket blijft (via klarna betaald) steeds maar weer dat het onderweg is. Tot dat ik op 3 juli een mail krijg dat het geannuleerd is en ik mijn geld terug krijg via klarna maar het is nu 28 juli tot op heden nog geen geld terug. Wat doet klarna ze krijgen geen gehoor van dit oplichtersbedrijf dus toch betalen ondanks mijn bewijzen. waar blijft je koperen bescherming KLARNA
Ik krijg dit vandaag nog een beetje hoop.
Klarna Kopersbescherming helpt je bij problemen met je bestelling.
Klarna Kopersbescherming geldt voor aankopen die je met Klarna doet die in aanmerking komen. Als je artikelen defect, beschadigd, niet zoals beschreven zijn, of als je bestelling helemaal niet aankomt, helpt Klarna je probleem op te lossen – voordat je een betaling moet doen. Daarnaast zorgt onze fraudebescherming voor extra zekerheid door verdachte transacties te detecteren en te blokkeren.
Permontimer helaas te mooi om waar te zijn.
Permontimer helaas te mooi om waar te zijn de afslank ampullen. Uit nieuwsgierigheid besteld aangezien het niet de hoofdprijs was. Maar het is pure oplichterij. Bestelling niet aangekomen en geven aan dat het verstuurd is. Zoals zoveel reviews al aan geven. Gelukkig gaat klarna zich er nu mee bemoeien.
Oplichters
Helaas kan ik niet 0 sterren geven.
Ook ik heb helaas ervaring met dit bedrijf. Een hele slechte. En iedere keer krijg je te lezen. Geen zorgen het is onderweg.
Nou aan mijn hoela. Ben gewoon mijn geld kwijt aan deze bedriegers.
Kan niemand dit bedrijf aanpakken?
Bestelling geplaatst maar niks ontvangen
Liever geen ster.
een bestelling geplaatst en betaald. Een track en trace nummer gekregen, netjes updates ontvangen, bleek uit China te komen. Sinds 23-7 lag het pakketje op de luchthaven in Nl. Mail gestuurd, meteen reactie dat ik even geduld moest hebben. Nu is de site niet meer te vinden, track en trace ook verdwenen.
Zijn gewoon oplichters.
Op 16 juni een bestelling geplaatst…
Op 16 juni een bestelling geplaatst voor €125 en betaald. Een track en trace nummer gekregen, netjes updates ontvangen, bleek uit China te komen. Sinds 7-7 lag het pakketje op de luchthaven in Nl. Mail gestuurd, meteen reactie dat ik even geduld moest hebben. Nu is de site niet meer te vinden, track en trace ook verdwenen.
Op 28-06-2025 besteld verschillende…
Op 28-06-2025 besteld verschillende mails verstuurd dan krijg een melding het is verzonden je krijgt een link die niet werkt. Betaal met Klarna de betaaldatum al verlengt maar nog steeds niks ontvangen ik hoop de betaling helemaal stop te kunnen zetten bij Klarna maar of dat lukt????
Eigenlijk een 0 ster
Eigenlijk een 0 ster. Ze blijven maar zeggen dat de bestelling onderweg is. De link die ze stuurden is nep. De statusupdate van de pakketten is ook nep. Ik heb ervoor gekozen om binnen 30 dagen met Klarna te betalen, maar het pakket is nog steeds niet aangekomen.
Betaald en niets ontvangen.
Betaald en niets ontvangen.
NIET BESTELLEN JE JRIJGT NIETS!
Niks geleverd
Ik heb mijn bestelling gedaan nooit…
Ik heb mijn bestelling gedaan nooit ontvang oplichter.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Als je ze uitmaakt voor oplichters via de mail, krijg je een mail terug met bedankt voor uw geduld. Helaas ben ik er ook ingestonken. € 50,00 betaald en niks ontvangen. Besteld op 10 juni en het zou 8 juli bezorgd worden maar Post.nl heeft nooit iets ontvangen. Ik denk dat we er verder niets mee kunnen dan alleen maar veel mensen waarschuwen.
Oplichters!
14 juni besteld en nog steeds niets ontvangen. Krijg een mail met een vage track and trace.
VIEZE GORE Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Nog steeds niet mijn spullen en elke keer met hun stomme track en trace aan komen zetten.
Blijf mail van hun krijgen met onzin dat er iets in het winkelwagentje staat.
Zeggen op de site Nederlandse contacten met ziekhuis etc
Lever de spullen gewoon!!
1 ster is al teveel!!!
Ik zal hier ook zeker rechtelijk een zaak van gaan maken!!
Juridisch loket is al ingeschakeld.
Oplichters!!
Oplichters!!! Ik wacht nu al 4 weken op mijn bestelling. KOOP HIER NIET!!! Wel betalen maar niks uitleveren. Ik ga aangifte doen en hoop dat jullie dat allemaal gaan doen. Dit 'bedrijf' moet onmiddellijk stoppen! Dus wees gewaarschuwd BESTEL HIER NIKS!
Afslankmiddel besteld krijg mail is…
Afslankmiddel besteld krijg mail is onderweg
Daarna steeds bestelling is niet voltooid maar ik heb echt betaald
Oplichters zijn het uit hongkong
Ik heb ze geblokkeerd
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.