Leveringen var hurtig, lysene var smukke men kvaliteten skal I arbejde MEGET mere med før I kan sælge dem. Det gælder især vægen i lysene der er helt umulig. Den faldt brændende ned af lyset og endte... See more
Company replied
Virkelig lækker oplevelse med Persillo! Jeg har købt nogle af deres bivokslys, og jeg er virkelig positivt overrasket. De er super flotte, giver en rigtig hyggelig stemning og har en dejlig naturlig... See more
Company replied
Jeg har købt både bloklys og fyrfadslys hos Persillo og jeg er rigtig godt tilfreds med kvaliteten. Brændetiden passer præcis med det der de skriver og det er rart at vide at det er ren bivoks og ikke... See more
Company replied
Vi købte en del bivoks lys fra Persillo, dog er vi desværre på ingen måde tilfredse med kvaliteten. Lysene er rigtig smukke, men de brænder ualmindeligt dårligt. Vægen klasker hele tiden sammen med st... See more
Company replied
Persillo er en dansk familievirksomhed, der laver 100% naturlige bivokslys. Lysene brænder rent, roligt og længere end almindelige stearinlys og har en mild duft af de blomster, bierne har besøgt. Perfekt til dig, der elsker hygge, men også vil passe godt på dit indeklima og miljøet. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig.
No recent history of asking for reviews
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hurtig levering og personlig kundeservice. En lille hilsen med i pakken og de smukkeste lys i den varme gule farve. Belysningen er hyggelig og varer ved i mange timer. TAK FOR HYGGEN. Jeg er meget tilfreds.

Reply from Persillo
Jeg er så tilfreds med mit køb! Jeg bestilte en pakkeløsning med bloklys og en med fyrfadslys, og selvom jeg havde lavet en fejl i adressen, fik jeg hurtig hjælp fra deres søde kundeservice og modtog allerede min pakke dagen efter. Virkelig lækkert!
Kvaliteten på lysene virker rigtig god, og indpakningen/emballagen er virkelig fin.
Jeg ser frem til mange hyggelige aftener i de mørke efterårsaftener ♥️
Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer! De varmeste og lyseste anbefalinger herfra 🙌🏻

Wow wow wow!
Først og fremmest må jeg rose hjemmesiden, for hold da op! Nemt og overskueligt - lige som man vil have det, når man skal shoppe på nettet🙌🏼
Kendte slet ikke til bivokslys og hvad fordelene var ved det, før jeg hørte om Persillo.
Virkelig lys i god kvalitet! Og hey, så støtter jeg også lige bæredygtighed, naturen, samt planter et træ, what's not to like🥰
Varmeste anbefaling herfra!

Reply from Persillo
Det er hyggeligt. Det er stilet. Det er bæredygtigt. Det er gode stunder, nærvær og velvære. Alt sammen samlet i et simpelt men stærkt produkt. Og sidst men ikke mindst... GOD service, det kan du forvente hos Persillo!! Tak for jer.

Reply from Persillo
Hentede min pakke i går og fik straks sat lysene op i stuen, hvor de spredte en dejlig hyggelig stemning. Der bliver helt sikkert købt nogle flere lys når vi nu går en mørkere tid i møde.

Reply from Persillo
Super lækre produkter og de holder hvad de lover med kvaliteten. Dejligt i gør noget for miljøet ved at plante nye træer når man køber lys hos jer.

Reply from Persillo
Der er blomster og bier til jer hele vejen. Tak