Peter Maler Entreprise A/S Reviews 10

3.9

Company details

1. General Contractor

Written by the company

HOVEDENTREPRENØR MED STOR KAPACITET Som hoved-entreprenør i København har vi hos Peter Maler Entreprise A/S kapacitet til at tage helt store maler- og entrepriseopgaver på os. Vores anseelige størrelse gør os i stand til at eksekvere hurtigt og effektivt, hvilket kommer dig som kunde til gode, idét du får så let og overskuelig proces som muligt. Det betyder noget for os at levere et stykke kvalitetshåndværk ved hver eneste opgave, stor som lille. Alle vores medarbejdere er håndplukkede, så vi er sikre på at kunne stå inde for kvaliteten af det arbejde der bliver udført. Vi vægter tæt dialog og rådgivning gennem hele projektet højt, og garantere en tryg byggeproces uden bekymringer, uanset hvilken opgave du skal have udført. Søger du en hoved-entreprenør i København der kan hjælpe dig, uanset om du henvender dig på vegne af en boligforening, virksomhed eller som privatperson, er Peter Maler Entreprise A/S klar til at løfte opgaven. ENTREPRISEOPGAVER Gennem mere end 35 år i branchen har vi som hovedentreprenør i København udført et stort antal ud- og indvendige vedligeholdelsesopgaver i andels- og ejerforeninger, firmaer, institutioner samt hos private. Mange af vore kunder har fulgt med os gennem alle årene, og er i dag stadig en stor del af vort faste kundeunderlag. Virksomhedens størrelse gør os i stand til at give yderst konkurrencedygtige priser på alle større opgaver, lige fra lejlighedsrenovering til udskiftning eller renovering af tag. Når vi varetager entrepriser, sørger vi for alt fra A-Z. Vi engagerer kun samarbejdspartnere som vi ved vi kan stole på, og hvis håndværksmæssige kvalitet vi ved vi kan stå inde for. Har du brug for rådgivning i forbindelse med materialevalg eller andet, eller ønsker du et tilbud eller en snak om dit byggeprojekt? Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til din lokale hoved-entreprenør i København. Skriv til os på mail kontakt@peter-maler.dk eller ring telefon 38 10 32 80.

3.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Peter Maler har gennemført…

Peter Maler har gennemført facaderenovering incl reparation af murværk, maling samt restaurering/maling af vinduer. Vi er meget tilfredse med både forløbet og resultatet

May 22, 2025

Reply from Peter Maler Entreprise A/S

Vi er rigtig glade for den fine anmeldelse, det blev også rigtig flot
Peter Maler Entreprise takker for samarbejdet ;o))

Rated 5 out of 5 stars

Godt håndværk og flot resultat.

Vi har for tredje gang brugt Peter Maler til renovering i vores lejlighed på Østerbro.

Denne gang fik vi lavet murerarbejde, og maling af vægge, loft og paneler.

Fair pris, venlig og dygtig håndværker der kommer til tiden, holder aftaler, har styr på fagligheden og leverer et flot resultat - tak Hamid.

Vh Daniel og Ane

August 5, 2024

Hej Daniel

Dejligt i er tilfredse med arbejdet ;o))

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Som en lille andelsforening i Valby har…

Som en lille andelsforening i Valby har vi i mange år brugt Peter Maler til renovering af vinduer og sidst en totalrenovering af vores hoved og bitrappe. Begge blev ført tilbage til originalt udseende fra 1907
Vi er meget tilfredse med resultatet. Det står fint og skarpt.
Om få uger forestår firmaet udskiftning al alle vinduer i ejendommen. Vi ser frem til igen at have en god byggeproces, klar kommunikation og solidt arbejde
Hermed husets bedste anbefalinger baseret på mange års samarbejde
Mogens Jørgensen
Formand

July 10, 2024

Tak Mogens

Vi glæder os til samarbejdet igen i år, med udskiftning af alle jeres vinduer

De bedste hilsner

Rated 1 out of 5 stars

Elendig og mangelfuld afdækning i…

Elendig og mangelfuld afdækning i forbindelse med malerarbejde. Har fået skader på møbler som de ej vil anerkende.

February 9, 2024

Kære Majbritt

I jeres ejendom har vi opsat gips & malet lofter i 10 lejligheder. på 2 sal fra opgang A-D

Alle har været yderst tilfredse både med maler & tømrer, men det er rigtigt at du efter vores maler havde malet dine lofter med FULD afdækning, påstod du at der var kommet lidt støv på 2 af dine møbler og efter vi havde fjernet plastik var der kommet mærker mv, vi meldte dette til vores forsikringsselskab som afgjorde at det var meget gamle møbler og at de mærker du påstod var vores skyld, intet havde med vores arbejde af gøre

Vi bestræber os altid på at gøre vores kunder tilfredse, men det lykkes desværre ikke altid....

Rated 1 out of 5 stars

Kan absolut ikke anbefale denne…

Kan absolut ikke anbefale denne virksomhed som hovedentreprenør!
Vi er en lille andelsforening med to opgange, og Peter-maler har stået for at renovere vores for-og bagtrapper. 4 trapper ialt skulle man tro var en overskuelig opgave. De malere der har været her har været dygtige, tømrerne derimod sjusker en del. Det værste er dog at tidsplanen er skredet fuldstændig , og netop idag er de udeblevet fra den allersidste finishdel af opgaven som bestod i at afrense vinylgulvene
Det har vi ventet på i over en måned.
De har selv annonceret arbejdet på denne dato, men igenigen dukker der ingen op.. hvis du gerne vil have en proffesionel projektledelse så er det ikke Peter-maler du skal hyre til at stå for dit projekt.

October 25, 2023

Kære Mette

alt planlægning har været med Bestyrelsen, ikke med enkelte beboer som dig, så jeg kan ikke forstå du kommer med en dårlig anmeldelse af os når du intet kender til aftaler og projektet

bestyrelsen gav udtryk for de var yderst tilfredse med alt arbejdet og planlægningn mv

jeg kommer gerne forbi dig en dag hvis du har tid, så kan vi gå i detaljerne om hvad du mener vi ikke har opfyldt

Rated 1 out of 5 stars

Tømrerarbejdet var godt i modsætning til malerarbejdet

Tømrerarbejdet var godt, malerarbejdet var sjusket. Fx blev en dobbeltdør malet, mens den var lukket. Maling i to af lofterne krakelerede efter et par dage, Det blev udbedret, hvorefter det krakelerede igen efter nogle dage. Der blev malet oven på taperester på døre, selvom vi havde betalt for afslibning af dørene inden maling. Flere steder var kanterne på glasfilten løs, der var løbere på vægge og fodpaneler.
Inden vi fik udbedret fejlene (for nogle vedkommende for 2. gang), fik vi tilbudt et afslag i pris på 1500 kr. Dette mente vi ikke var nok, så vi fik i stedet udbedret fejlene (igen). Det endelige resultat bærer dog flere steder præg af, at arbejdet ikke har været udført ordentligt første gang.
Endvidere har vi betalt for total afskrabning af gammel maling i to lofter. Dette var ikke i med i det oprindelige tilbud, da det først var undervejs i processen, at det blev vurderet, at det var nødvendigt med afskrabning. Prisen for denne afskrabning var 3750 kr.
Imidlertid blev al malingen ikke skrabet helt af hverken det ene eller det andet loft, da malingen sad for godt fast. Malingen blev skrabet delvist af det ene loft (hvilket var en del af det oprindelige tilbud), og der blev ikke skrabet maling af det andet loft. Peter Maler Entreprise vil stadig have, at vi betaler for total afskrabning af de to lofter.
To gange er vi kommet hjem til en ulåst dør, selvom der ikke længere var håndværkere i lejligheden.

Da malerarbejdet var den klart største del af opgaven, er min bedømmelse givet ud fra min bedømmelse af malerarbejdet og samarbejdet med Peter Maler Entreprise.

Tilføjelse den 1/6-24:
Jeg har læst svarer på min anmeldelse, og jeg mangler ord …
Hvis bare jeg kunne vedhæfte billeder til min anmeldelse, så kunne de få lov til at tale for sig selv.
Vi har ganske rigtigt taget sagen op i ankenævnet, og vi skulle ikke betale noget for sagsomkostningerne, da vi fik medhold. Ankenævnet vurderede, at det ville koste ca. 15.000 kr. at udbedre Peter Malers fejl og mangler. Noget er blevet udbedret, og noget har vi fået som nedslag i pris.
Efter vi har betalt det beløb, vi havde tilbageholdt mens sagen blev behandlet, og sagen dermed er lukket, er malingen i et loft begyndt at krakelere to steder.
Den manglende kvalitet af arbejdet kan jeg leve med, nu da vi har fået nedslag. Det jeg virkelig har det svært med, det er, at det skulle være så krævende og opslidende at få et rimeligt nedslag. Og så den tone, som de bruger hos Peter Maler. Tænk, at jeg ligefrem skal beskyldes for at lyve 😢

August 1, 2023

Kære Helle

Alle disse anklager passer jo ikke og det ved i også godt...i kørte sagen i ankenævnet og fik IKKE ret, men tabte sagen til sidst og måtte betale efter vi satte en advokat på jer...

Vi bestræber os på at gøre alle vore kunder tilfredse, men ikke altid lykkes det...

Rated 1 out of 5 stars

Hovedtrapperenovering, ingen hensyn til udfordret beboere.

Som beboer i en ejendom der er ved at få renoveret hovedtrapper af Peter Maler, er det ikke et firma jeg kan anbefale, slet ikke hvis der bor personer som er udfordret på køkkentrapper i ejendommen.

Der absolut ingen forståelse for småbørns familiers eller dårligt gåendes udfordring ned af stejle og snævre køkkenbagtrapper. Hovedtrapper spærres af og det bare ærgerligt for de beboer som er meget udfordret ned af trapper.

Aftaler bliver ikke overholdt. Mester skifter åbenbart mening fra time til time.
Man kan aftale et med mester for så det bliver lavet om dagen efter…utilregneligt og dårlig kundeservice.

Har du en tom ejendom, er de måske fine… men mennesker kan de ikke arbejde med.

--------------------------------------
Svar retur til Peter Maler Entreprise A/S:

En stor professionel Entreprise bør have kendskab og erfaring med at ikke alle beboer kan/ bør færdes på bagtrapper og være forberedt samt kunne håndtere dette.

Bestyrelser følger ofte ansvisninger uden forbehold, i dette tilfælde meddeler bestyrelsen at dette enerådigt er Peter Malers Enterprise A/S's beslutning.

Det er da bekymrende at svendene ikke benytter masker, hvis i sådan benytter farligt kemi til afrensning, nu i er så OBS på beboernes helbrede.

Jeg ønsker jer en fortsat rigtig god dag.

March 18, 2022

Kære Helle

Jeg er ikke helt klar over hvad for ejendom vi taler om her, men hvis vi lukker hovedtrappen af så er det altid varslet i god tid og aftalt med Rødgiver & bygherre at bagtrappe skal benyttes da der er giftig bly i maling eller andre forhold der gør at beboerne ikke må benytte trappen mens der arbejdes, men vi bestræber os altid på at komme alle til gode mht. planlægning

surt i har haft en dårlig oplevelse her, men det har bestemt ikke været for af genere jer

Meget flot og professionelt

Meget flot og professionelt. Jeg har fået spartlet, sat filt op og malet vægge, lofter og træværk i flere rum. Super flot udført og professionelt arbejde. Behagelige mennesker og god kommunikation hele vejen igennem. Der blev ryddet fint op bagefter og vi fik hjælp og rådgivning undervejs. Mange tak for godt udført arbejde.

June 2, 2021

Kære Tine

Det er vi glade for at høre ;o))

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse og mange fejl ifm større ejendomsrenovering

I foråret 2020 hyrede vores lille ejerforening Peter Maler Entreprise til en større facaderenovering, udskiftning af tagpap og skifertag, nye tagvinduer mv. – projekteret til at vare 10 uger.
Peter Maler skriver på deres hjemmeside, at man med dem får en seriøs og solid samarbejdspartner, der leverer kvalitetshåndværk, så man ender med den bedst mulige løsning. På den baggrund var vores forventning naturligvis, at vi var i trygge hænder.

Resultatet blev desværre et projekt der blev forsinket med næsten 100% uden nogen konsekvens, en alenlang mangelliste, vandskade i 4. sals lejlighederne ad flere omgange pga mangelfuld afdækning, vandskade på trappen pga fejl i opsætning af stillads, dårligt malerarbejde af vinduer, hvoraf flere er malet til og ikke kan åbnes, ridser og gnistskader på vinduesglas, som nu må udskiftes mv.

En meget skidt oplevelse som man ikke forventer af et stort firma, der efter eget udsagn har speciale i større maler- og entrepriseopgave og i øvrigt skriver, at de kan stå inde for kvaliteten af sit arbejde.

Jeg kan absolut ikke anbefale Peter Maler Entreprise.

Mvh
Susanne Stagge

May 6, 2021

Kære Susanne

jeg har ingen ide om hvad for ejendom vi taler om her, men jeg er sikker på der er en grund til forsinkelser, men det kan du høre om hos bestyrelsen og evt rådgiver som vi har arbejdet sammen med om projektet er jeg sikker på...

vi arbejder ikke sammen med enkelte beboer i ejendommen

Vi bestræber os altid på at gøre alle vore kunder tilfredse, men alle har heldigvis ytringsfrihed

Take a closer look