Pets Pride Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne webwinkel. Fijne en snelle communicatie als er vragen zijn of onduidelijkheden. Hele mooie producten en belangrijkste is dat de katten er super blij mee zijn! Nadeel: je wordt erg hebber... See more

Company details

Written by the company

Pets Pride. Alle gemak voor je kat of hond.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Favoriete mand in huis!

De kattenmand van Petspride.nl is echt van goede kwaliteit, je merkt dat het traagschuim perfect is voor alle formaten katten. Ik heb een kleine (4kg) en een grote (9kg) kat en zo kunnen ze beiden optimaal liggen, zonder dat de grote de vorm verpest. Ze maken er ook echt veel gebruik van, elke avond ligt een van de twee daar te slapen.
Ook het wassen van de hoes is erg eenvoudig, en maakt het makkelijk om de mand zo schoon en fris mogelijk te houden.
Wat mij betreft echt een aanrader voor de katten. Ik snap dat de prijs misschien afschrikt, maar het is wel echt goede kwaliteit vind ik.

June 24, 2026

Hele fijne webwinkel

Hele mooie producten en belangrijkste is dat de katten er super blij mee zijn! Nadeel: je wordt erg hebberig van. Op ons lijstje staat nog een nieuwe kattenbak!
Dikke aanrader!

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteit voor de katten!

Heel tevreden over de mand van Pets Pride voor onze 4 katten. Het verschil in kwaliteit met de ‘standaard’ dierenwinkel mandjes is voelbaar en de katten maken er veel gebruik van. Ook ontzettend fijn dat de hoes afneembaar en wasbaar is, en mocht het interieur een keer veranderen kan kunnen we gewoon een andere kleur hoes bestellen in plaats van een hele nieuwe mand!
Dikke aanrader!

June 17, 2026

De beste kattenmand

Hele mooie kattenmand van goede kwaliteit. Onze katten én kittens zijn er helemaal dol op. Zeker een aanrader! :)

Prachtige kattenmand

Wij hebben de kattenmand in de kleur Mauve gekocht. Bij aankomst is het mandje volledig plat en moet je het schuim even de tijd geven om zich te laten vormen. Je kunt de hoes eraf ritsen om te wassen. Onze katten vermeden dit mandje de eerste dagen dus ik vroeg om tips. Zeer snelle reactie! Prettig contact. Na het wassen van enkel de hoes (op een kort en fijn programma) zijn ze er beiden in gaan liggen en is hij iedere dag bezet. Ook leuk dat je losse hoezen kunt kopen als je af wilt wisselen qua kleuren. Misschien toch maar nadenken over een tweede.... 😃

Wij zijn enorm tevreden!

Wij gebruiken zowel de fontein als de dubbele voerautomaat van PetsPride en zijn daar erg tevreden over. Alles is eenvoudig te bedienen via de app en werkt probleemloos.

Onze katten eten hierdoor veel regelmatiger en lijken minder gefocust op eten gedurende de dag, wat echt een positief verschil maakt in hun gedrag. Daarnaast hebben we ook nog een enkele voerautomaat aangeschaft voor op zolder wat extra gemak biedt.

We kunnen nu met een gerust gevoel een dag weg zonder ons zorgen te maken over de verzorging van onze katten. Alles blijft netjes op schema via de automatische voermomenten.

In de toekomst willen we ook graag de automatische kattenbak aanschaffen bij PetsPride om alles nog verder te automatiseren en gemakkelijker te maken.

Al met al zijn wij enorm tevreden over PetsPride en raden we hun producten zeker aan iedereen aan die op zoek is naar betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor hun huisdieren!

June 21, 2026

Hele fijne ervaring met Pets Pride

Hele fijne ervaring met Pets Pride! Mooie mand waarvan de hoes gewassen kan worden. Onze katten liggen er allemaal in, maar onze oudste kater is wel echt koning van deze mand! Hij blijft ook erg mooi in vorm, kwaliteit is echt meer dan top!

June 17, 2026

Geweldig!

Geweldig,,, geen woorden voor, mijn katten zijn zo verlieft! In de winter, lente, zomer of herfst. Ze slapen er altijd in! Soms zelf met z’n 2e in een mandje🤭
Klantenservice snel en super lief
Producten perfect
Bestelling op tijd geleverd

Geweldige producten

Geweldige producten met de persoonlijke touche bij het contact.
We hebben de zelfreinigende kattenbakken, waterfontein en manden. Onze katten genieten er elke dag van en dat is als kattenbaasje het enige wat je wil.

Rated 5 out of 5 stars

Top producten voor de echte kattenliefhebber

Inmiddels al bijna 3 jaar de voerautomaat in bezit. Doet het nog steeds naar behoren! Wel heeft de app een keer een update gehad en heeft de klantenservice mij daarbij vlot geholpen. Daarna de kattenmand ook aangeschaft en onze kat lag er wonder boven wonder meteen in. Dat de hoes ook wasbaar is is erg fijn. Na wekelijks wassen (nu paar maanden in bezit) behoud deze z’n kleur goed en ook de stof blijft mooi.

Pets Pride mand voor Nala

Wij hebben de Pets Pride mand gekocht voor onze hond Nala en zijn er ontzettend tevreden over. Vanaf het eerste moment ligt ze er graag in en het is duidelijk haar favoriete plekje in huis geworden. 🐶💛

De mand is heerlijk zacht, comfortabel en biedt voldoende ondersteuning. Nala kan er urenlang ontspannen in slapen en rusten. Daarnaast is de kwaliteit erg goed en ziet de mand er ook nog eens mooi uit.

Wij zijn erg blij met onze aankoop en kunnen deze mand zeker aanbevelen aan andere hondenbaasjes die op zoek zijn naar een comfortabele slaapplek voor hun viervoeter!

Zeer teleurstellende ervaring aangepast

Na lang wachten heb ik inmiddels een reactie ontvangen van de verkoper. Zij hebben bevestigd dat mijn pakket als verloren wordt beschouwd en hebben aangeboden om de bestelling kosteloos opnieuw te verzenden, inclusief een compensatie in de vorm van vochtzakjes.

Ik waardeer het dat er uiteindelijk een oplossing is aangeboden en dat zij verantwoordelijkheid nemen voor het verloren geraakte pakket.

Helaas is deze oplossing voor mij op dit moment niet passend, omdat ik inmiddels op vakantie ben en niet meer in Nederland verblijf. Een nieuwe verzending kan ik daardoor niet ontvangen. Daarom heb ik gevraagd om een terugbetaling en wacht ik momenteel op hun reactie hierop.

Ik pas mijn beoordeling aan omdat de communicatie en bereidheid om een oplossing te bieden positief zijn, maar de kwestie is voor mij nog niet volledig afgerond.

June 4, 2026

Reply from Pets Pride

Goedemiddag Noura. Excuses voor deze ervaring! Ik heb begrepen dat de terugbetaling ondertussen ontvangen is. Hopelijk is het hiermee ondanks alles naar tevredenheid opgelost!

Geweldige mand!

Mijn kat had zn kruisbanden en meniscus gescheurd en had nog steeds last van wat vocht in de knie dus wilde zn pootje graag strekken tijdens het slapen. Deze mand is hier perfect voor. Zelfs nu na volledig herstel ligt hij nog iedere dag graag in zijn mand! Ook mijn andere senioren liggen hier graag in omdat het mandje ook orthopedisch schuim bevat.
Ook de snelle en goede verzending en fijne communicatie met dit bedrijf maken dat ik dit aan iedereen kan aanbevelen.

June 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Slechte klantenservice

Automatische kattenbak besteld. Leuk en goed product voor zolang hij het deed. Hij ging na 1 maand in gebruik al kapot....

Meermaals contact gehad met klantenservice per mail. Hier werd slecht op gereageerd, gevraagd naar een passende oplossing.....

Na 2 maand werd mij gevraagd om te wachten om op de engineers hun onderzoek te wachten. Zijn nu ondertussen weer 2 maand verder en heb niks meer gehoord.

April 15, 2026

Reply from Pets Pride

Goedemiddag Sanne. Mijn oprechte excuses voor deze ervaring. Ik ga intern onderzoeken waar dit fout is gegaan! Dit is zeker niet de service die je van ons mag verwachten. Wel heb ik begrepen dat je uiteindelijk een nieuw product aangeboden hebt gekregen, dus we hopen dat het uiteindelijk toch naar tevredenheid is opgelost.

Rated 3 out of 5 stars

Automatische kattenbak houtlook

Automatische kattenbak ontvangen maar de houtlook wijkt duidelijk af van de productfoto (donkerder en ander patroon). Daarnaast heeft het model een 'handgreep' aan beide zijkanten die niet duidelijk worden weergegeven op de website. Klantenservice reageert snel en geeft aan dat dit door lichtval komt. Retour mag, maar op eigen kosten terwijl het om een groot pakket van 20 kg gaat en daarbij komen ook de kosten van het retour voor de apart geleverde cadeautjes. Wat ik ook opvallend vind is de pre-order prijs van 449,95 voor 299,95. Item is nu voorradig en kost 349,95. Klantenservice geeft aan dat ze het nu goedkoper kunnen aanbieden, omdat ze het artikel groter hebben kunnen inkopen. Ik vind dit vreemd. Overigens werd ik wel heel netjes op de hoogte gehouden van de status van de pre-order. Uiteindelijk heb ik het gehouden vanwege retourdrempel en kosten, maar verwachtingen kwamen niet overeen met de presentatie. Helaas kan ik hier geen afbeeldingen toevoegen

February 21, 2026

Reply from Pets Pride

Hoi Romy. We vinden het echt super vervelend dat dit je ervaring is. We hebben meermaals geprobeerd contact met je te krijgen, omdat we dit natuurlijk gewoon netjes willen oplossen. Zou je ons een berichtje kunnen sturen? Alvast bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne drinkfontein en super goede…

Fijne drinkfontein en super goede service. Na een tijdje in gebruik te hebben trad er een defect op. Hij deed niks meer, de knopjes werkte niet meer. Alsof hij was vastgelopen en niet meer gereset kon worden. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, waar ze op onderzoek uit zijn gegaan met hun engineers. Ondertussen is er goed contact met mij onderhouden. Nadat ze geconstateerd hebben dat hij helaas niet te repareren viel, hebben ze mij kostenloos een nieuwe drinkfontein opgestuurd. Top opgelost zo. Complimenten

November 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zó blij met mijn nieuwste…

Ik ben zó blij met mijn nieuwste aanwinsten van Pets Pride: niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi – de automatische voermachine en fontein.
Snelle levering en duidelijke communicatie.

Vlak voor onze vakantie naar het buitenland heb ik beide in gebruik genomen. Ideaal om, naast de berichtjes van de oppas, ook zelf op afstand het welzijn van mijn katten te volgen. En als ik het idee had dat ze nog trek hadden, kon ik ze gewoon een extra portie geven.

August 15, 2025

Zeer goed kattenbed

Goede service en hele snelle levering. Communicatie is heel leuk met Pets Pride. Mijn katten waren meteen fan van het kattenbed. Gelijk erin. Ze vechten zelfs om wie als eerste erin mag. Ik heb er nog maar een besteld. Zo hebben mijn Bengalen Limi en Gino allebei een kattenbed. Kattenbed voelt heerlijk zacht aan. Goed product. Mooie afwerking.

August 11, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look