Picl Reviews 7

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwste arthouse films gewoon thuis op de bank!

Via Picl kon ik een prachtige nieuwe arthouse film zien gewoon thuis op de bank. Na het aanmaken van een account kon ik de film meteen huren en bekijken. Alles werkte prima en ik heb genoten van de film! Vanwege mijn gezin is het vaak lastig om naar een filmhuis te gaan maar ik vind dit een geweldige oplossing.
Ik las eerst wat negatieve ervaringen over Picl maar bij mij ging het helemaal prima, ik kan het iedereen aanraden!

April 8, 2026

Reply from Picl

Bedankt voor je mooie review, Judith! Fijn om te horen dat je hebt genoten van de film en dat alles soepel verliep. Graag tot een volgende keer!

WAS een tevreden gebruiker

WAS een tevreden gebruiker, ben inmiddels 2 dagen bezig geweest met een zeer uitgebreide mailwisseling mijnerzijds ( waarbij ik mezelf gedwongen heb om kalm te blijven (GRrrr)
Mails werden keurig beantwoord maar NIETS helpt/werkt verdorie
Dus nu voor mij exit Picls 🥲

April 6, 2026

Reply from Picl

Hi Loes, bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het heel vervelend dat er nog geen oplossing gevonden is, vooral omdat je hiervoor wel probleemloos Picl-films kon kijken.

Sinds de lancering van onze vernieuwde website in maart hebben we hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Inmiddels draait alles weer soepel en stabiel. We zouden het ontzettend fijn vinden om je weer een zorgeloze filmavond te bezorgen. Mocht je het in de toekomst nog een kans willen geven, stuur ons dan een berichtje via support@picl.nl. We kijken dan heel graag met je mee!

Picl app werkt niet

Picl app werkt niet. Ook met de helpdesk niet aan de praat gekregen. Maar willen geen geld teruggeven

Inmiddels geld terug ontvangen.

April 3, 2026

nieuwe systeem werkt niet

Dezelfde ervaring. Film gekocht, daarna melding dat ik een nieuw account moet maken waar de gekochte film niet in staat. Film voor niks gekocht. Vorige systeem werkte beter. Chat met Picl lost niks op.

update: Inmiddels goed opgelost door vriendelijke medewerker van Picl, film ook nog vergoed, dank!

March 27, 2026

Reply from Picl

Hi Paula, bedankt voor je feedback. Vervelend dat je de film niet hebt kunnen kijken, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor. We zoeken dit graag voor je uit. Zou je met ons contact willen opnemen via support@picl.nl? Dan lossen we dit zo snel mogelijk op. Bedankt!

Rated 1 out of 5 stars

wel afgerekend, maar de film nooit gezien

Ik kocht een film via Picl, betaalde wel, maar kon de film nooit bekijken. Via een chatbot werd ik daarna ook niets wijzer. Contact met Picl is niet mogelijk. Uiteindelijk heb ik die film nooit kunnen bekijken. Dit was mijn laatste keer (geen) film kijken via Picl. Ik raad iedereen ten zeerste af om Picl te gebruiken.

March 17, 2026

Reply from Picl

Hi Michiel, bedankt voor je feedback. Heel vervelend om te horen dat je de gehuurde film nooit hebt kunnen kijken. Uiteraard is dat niet de bedoeling en zoeken we graag naar een passende oplossing. Naast onze chatbot kun je ook altijd contact opnemen met onze helpdesk via support@picl.nl. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan helpen we je daar snel verder. Bedankt!

Geen film, wel betaald

Ik heb de film betaald maar de film is niet zichtbaar in mijn films. En je kunt ook geen contact krijgen. Binnen 24 uur beantwoorden ze de mail. Maar dan heb ik geen tijd meer om die film te kijken. Ik ben benieuwd hoe Picl dit gaat regelen.

March 17, 2026

Reply from Picl

Hi Nicole, bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de film niet zichtbaar was in je account, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We maken dit graag in orde voor je door de film opnieuw beschikbaar te stellen. Zou je ons hiervoor willen mailen via support@picl.nl? Bedankt!

Mocht de toegang tot een film zijn verlopen, en je hebt door technische problemen niet kunnen kijken, dan zorgen we er altijd voor dat de film alsnog (opnieuw) bekeken kan worden.

De app werkt niet

De app werkt niet. Er moet een account worden aangemaakt. Eenmaal ingelogd staat er dat er nog geen films tot mijn beschikking staan, die moeten kennelijk via de website gevonden moeten worden? Omslachtig. En dan zou er een mogelijkheid bestaan om een cadeau code in te voeren maar die kan ik ook niet vinden. Verder krijgt de app ook hele slechte reviews. Mooi initiatief maar ver onder de maat uitgewerkt.

March 14, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look