PicMe Photobooth Reviews 6

4.1

Company details

1. Corporate Entertainment Service

Written by the company

Geef extra sfeer aan je feest! Met de PicMe Photobooth breng jij je gasten in de juiste stemming en wordt jullie dag één groot feest! De Photobooth is uitgerust met een professionele camera die er voor zorgt dat jouw foto’s in een hoge kwaliteit worden afgedrukt. En dat binnen 12 seconden! Geef jouw gasten een leuk bedankje mee in de vorm van een fotostrip die standaard dubbel geprint wordt. Zo hebben jouw gasten direct een tastbare herinnering aan deze fantastische dag. Combineer de fotostrips met ons gastenboek (met vragen!). Bij een blanco boek krijg je vaak een standaard tekst. Maar met de vragen in ons gastenboek krijg je soms de leukste antwoorden! En uiteraard is er ruimte om de fotostrip direct op te plakken. Liever geen fotostrips maar een foto in het formaat van een ansichtkaart? Geen probleem dat kan ook! Waarom stoppen als het leuk wordt? De PicMe Photobooth huur je altijd voor onbeperkte tijd. Zo kunnen jij en je gasten nog langer genieten van het foto’s maken. Aan het einde van de avond worden de foto’s steeds leuker, gekker en soms zelfs een tikkeltje gênant. En wat leuk is dat de gasten vaak niet weten dat jij alle foto’s ook digitaal ontvangt ;). We komen de photobooth leveren voordat de gasten arriveren en halen hem de volgende dag (of aan het einde van het feest) weer op. Onze bezorg afspraken maken we zoveel mogelijk met de feestlocatie. Zodat jullie er geen omkijken naar hebben. Onze photobooth is erg gemakkelijk te bedienen met 1 druk op de knop. Daardoor leveren wij onze photobooth onbemand. Dit levert namelijk nog meer leuke en gekke foto’s op. Gasten voelen zich hierdoor vrijer om de hele avond door foto’s te maken. Bekijk onze website voor nog meer foto’s, voorbeelden en een exacte prijsopgave van de booth! Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hopelijk tot ziens!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Wat een aanvulling!

10 juni 2023 vierde ik een feestje omdat ik 50 jaar werd en dat was mede door deze photobooth een supergaaf feestje. De voorstellen die ik kreeg ivm de lay-out van de foto's echt heel gaaf, en de kleine storing die optrad werd gelijk verholpen. Kortom wil je een extraatje toevoegen aan je feest kies dan voor deze PICME Photobooth lekker in de buurt en superprofessioneel. Bij een volgend feestje ga ik zeker weer huren!

June 10, 2023
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Photobooth op de kerstborrel

Wij hebben de photobooth op onze kerstborrel gehad! Dit was erg leuk!! Er werd veel gebruik van gemaakt en mensen vinden het leuk dat je gelijk je foto mee kan nemen. Veel lol samen op de foto!! Werkte allemaal erg makkelijk en na de tijd kregen we alle foto' s in de mail. Alles goed geregeld!! Schipper Techniek , STS, Manschap

December 21, 2022

Photobooth op kerstdiner

Op aanrader van een collega hebben we de photobooth gehuurd voor ons kerstdiner met collega's. We hebben gelachen om alle leuke en spontane foto's, echt een blijvende herinnering!

December 8, 2022
Advertisement

Aanrader!

De PicMe photobooth was een groot succes op ons avondfeest van onze bruiloft! De fotostrips waren gemaakt naar het ontwerp van onze trouwkaart, dus volledig persoonlijk! Een mooie herinnering van onze bruiloft voor ons en onze gasten. De photobooth werd op afgesproken tijden gebracht en weer opgehaald. Wij kregen nadien nog alle foto’s via WeTransfer doorgestuurd. Erg leuk om te zien hoe alle gasten genoten van de photobooth, wij raden de photobooth iedereen aan!

September 24, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look