Tragedia. Kupiłem film po czym dowiedziałem się że oglądając go za granicą muszę potwierdzić swoje zamieszkanie w PL. W ustawieniach i koncie nie ma takiej opcji. Stracony czas i pieniądze.
See what reviewers are saying
Od kilku lat jestem klientem WP Pilot. Podpisałam zgodę na pakiet podstawowy za 25.00 zł. Po jakimś roku zaczęto mi pobierać 10 zł więcej mimo że oferta za pakiet podstawowy nie zmieniła się. Dodam... See more
Stracony czas i pieniądze
PilotWP nie działa na moim…
PilotWP nie działa na moim telewizorze,pomimo zapewnień,że aplikacja jest możliwa do pobrania. Po konsultacji, wp zdecydowało się oddać pieniądze za niedziałająca telewizję,ale od 2 tygodnii nie reagują na wiadomości,to zwykła kradzież jest milion lepszych telewizji internetowych. Ku przestrodze jeśli telewizja u was nie działa,nikt nie odeśle wam pieniądzy
Po wykupieniu dostępu film nie pojawia…
Po wykupieniu dostępu film nie pojawia się na koncie mimo że dostalem potwierdzrnie dokonania transkacji. Zero obsługi klienta, czatbot na próbę zgłoszenia problemu życzy mi miłego pglądania filmu.
zawsze coś nie działa
WP pillot jest pierwszą firmą która po…
WP pillot jest pierwszą firmą która po mojej prośbie o zwrot kosztów odmówiła mi obsługi. Nigdy wcześniej z żadną inną firmą nie miałem takiego problemu.
Kupiłem pakiet e wp pilot i po 4 dniach…
Kupiłem pakiet e wp pilot i po 4 dniach reklamy żeby oglądać tv na żywo porażka:-(
Katastrofalne doswiadczenie nic nie…
Katastrofalne doswiadczenie nic nie potrafia zrobić żeby działało normalnie. Albo z opóżnieniami wszysto idzie albo wcale nigdy nie bedsie lepiej bo całe wp to żenada.
Bardzo słabo
Bardzo słabo, kupiłem aby oglądać wyścigi f1 , niestety cały czas problemy, a to za późno nagrania , a to włączenie wsteczne powoduje ze ogląda sie znając już wyniki bo cofnąć trzeba ręcznie, wreszcie system nie radzi sobie ze zmianą urządzeń, Nie polecam
mecz Polska - Holandia
Klientom w UK nie powiedziano że nie można oglądać transmisji na żywo, np meczu (jedyny powód dla którego kupiłem tą subskrybcję)
Ciągle się wiesza (wersja pro)
Ciągle się wiesza (wersja pro), gdzie inne streamingowe stacje działają bez zarzutu. 30 dni trial i na tym kojiec
Kupiłam dostęp jednorazowy do filmu…
Kupiłam dostęp jednorazowy do filmu (czyli wypożyczyłam film), tuż po tym wyświetlił się na ekranie do niego dostęp, ale postanowiłam się wylogować i obejrzeć film później, ponieważ było napisane, że dostałam dostęp do filmu na 48 godzin. Po kolejnym zalogowaniu się, nie znalazłam żadnej zakładki, w której mogłabym odnaleźć dostęp do wypożyczonego filmu! Były za to natarczywe komunikaty zachęcające do wykupu pakietu. Never more!
Jak by można było to bym im żadnej…
Jak by można było to bym im żadnej gwiazdki nie dał. UWAGA ZŁODZIEJE!!! Nie aktywowałem żadnego pakietu a oni systematycznie mi pieniądze co miesiąc z konta kradną. Jak sie z nimi skontaktowałem to mi piszą że wszystko jest ok i można dalej oglądać. Poprosiłem o zwrot kasy to cap mi piszę żebym mu wysłać spina ekranu z zakładki: twojej pakiety więc tak zrobiłem. Piszę tam obecnie nie masz aktywnych pakietów a idiota że wszystko gra pakit mam aktywnych i mogę dalej korzystać. No ręce opadają. To jakiś dom wariatów. Stanowczo odradzam.
Tnie się co chwila samoczynnie wyłącza
Tnie się co chwila samoczynnie wyłącza. Nigdy w życiu tego gniota. Nie polecam i nie brać Wp Pilot. Jest dużo lepszych telewizji
nie działa
nie działa, zawiesza się w najlepszym przypadku, pieniądze wyrzucune w błoto
Dramat od kilku dni nawet darmowa…
Dramat od kilku dni nawet darmowa wersja nie działa
Dramat
Dramat jako całokształt aplikacji... pieniądze wyrzucone w błoto.
Beznadziejna tv, zawiesza się ,wyrzuca z kanału włączając drugi tv
Tragedia
Dałem 1 gwiazdkę bo nie można nie dać żadnej. Ogólnie tragedia. Oglądam telewizję w Niemczech i średnio 10 razy dziennie sie zawiesza i pokazuje error. Absolutnie NIE POLECAM. To już bardziej opłaca sie wziac Canal+ online.
Uwaga na zlodzieji
Uwaga na zlodzieji. Za wejscie na strone zrobią Ci subskrybcję. Nawet nie wiedzialem że przez 2 mies brali mi z konta po prawie 20 zl. Skandal to mało powiedziane
Brak kontaktu z biurem usługi !!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.