Reply from Pindsvinevennerne i Danmark
No recent history of asking for reviews

Reply from Pindsvinevennerne i Danmark
Min kæreste og jeg passer hus med pool & kæledyr. Vi er der én gang om dagen, og finder desværre et pindsvin i poolen.
Vi skynder os at få ham op og putter et håndklæde omkring ham.
Vi googler hvad pokker man lige gør og finder ret hurtigt frem til Pindsvinevennerne, hvor vi snakker med søde Anja som hurtigt giver os et nummer til Yvonne! Hende ringer vi til og hun vil med glæde tage sig af den lille fyr - vi kører afsted (en halv times køretur) og da vi kommer frem, står hun klar til at få kigget på ham 🌸
Hun fortæller heldigvis at hun regner med at han nok skal overleve, på trods af at vi ikke aner hvor længe han har været i poolen - men HELDIGVIS har der været noget i poolen, han kunne holde sig oppe med!
Vi fik en malebog med hjem til min kærestes lillesøster 🌸
Så god en oplevelse og vi er bare så glade for at der er nogen der tager hånd om pindsvinene ♥️

Reply from Pindsvinevennerne i Danmark
Har kontaktet dem via mail da jeg er hørehæmmet.
Fik sms fra en plejer i min by , som vil have at jeg skal indfange en pindsvin med mulig skab. Skab kan smitte kæledyr og mennesker og jeg har kæledyr. Så ville damen have at jeg satte den i en papkasse indtil hun kunne hente den ved lejlighed!
De er jo ikke 5 potter urin værd 😡
Kredsformanden skrev retur at jeg så kunne ringe til 1812 på trods af at jeg som det første i mailen oplyser at jeg er hørehæmmet!
Jeg er både frustreret og vred på vejne af det syge pindsvin.

Reply from Pindsvinevennerne i Danmark
Har netop i dag talt med Suzzanne fra Pindsvinevenner. Det var og er en KÆMPE hjælp. Jeg havde i min nød i går, meldt mig ind i en gruppe på Facebook og det var og er også fint nok, men for "søren" hvor er der mange meninger og holdninger. Konklussion er eller min konklussion er, tag fat i dem som ved noget = den som har en uddannelse / et kursus og dermed en faglig viden om det søde lille pindsvin og som vil dyrets bedste. Konklussion fra mig er; fint med Facebook men ring til Pindsvinevenner og få den faglige sparring og guidning. Tak Suzzanne.

Reply from Pindsvinevennerne i Danmark
hej i spørg om at i vil høre optagelserne ( jeg skrev en anmeldes på trustpilot den 2 / 9 / 2024 . men jeg har desværre ingen optagelser af samtalen med gerda- det jeg mente er at hvis i optager samtalerne så skal i prøve at lytte til samtalerne hvor hun og jeg taler sammen . men kan forstå i ikke optager tlf samtaler. måske i skal begynde på at gøre det ????
ville ønske jeg havde optaget det men har en ældre tlf der slet ikke kan optage samtaler osv og bruger computer til net osv. men igen, måske i skal begynde at optage samtaler . vh pernille og tak for jeres svar i dag 1/10/2024
den person gerda er da fuld af løgn når hun siger hun ikke kan huske at hun svinede mig / hundeejere til ! men selvfølgelig tror i på hende og det er da en stor fejl at i gør det. jeg skriver ikke her på trustpilot for sjov. !

Reply from Pindsvinevennerne i Danmark
Fantastisk organisation som hjælper dyr i nød.
Jeg er et pindsvin og knore MRRRRRRRRRRRRRRR
Jeg har mange bumser og spiller planestation med bene på min reol og siger MRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR