Pippop
See what reviewers are saying
People also looked at
Köpte shorts 30/6
Köpte shorts 30/6, vart tog dom vägen?? Går ej att få kontakt med företaget.
Umulig å returnere
Umulig å returnere. Ingen returadresse oppgitt. Bør unngå å handle der, varen var ikke som beskrevet og avbildet.
Jeg returnert en vare
Jeg returnert en vare, kjøpt via Klarna. Sendte retur melding via klarna. Fikk så purring på betaling. Etter flere mailier, ingen reaksjon måtte jeg betale for å ikle få dette til inkasso. Sendt flere Mail til pip pop Norge, fikk en mail med beskjed om retur nummer. Sendte bilde av de opplysninger jeg hadde. Har ikke fått noe mer svar!!!
Ikke anbefalt, styr unna!
Selger varer uten ce godkjenning,noe…
Selger varer uten ce godkjenning,noe som kan bety at varen kan være farlig. Driver med dropshipping med ett heftig påslag,du finner samme varene på Aliexpress til en tiendedel av prisen. Ingen reell retur mulighet da det koster skjorta og sende tilbake til Kina enda dette ikke er oppgitt.
Humbug og snylteri!
Snublet over at de tilbød portabelt filmskjerm til fordelaktig pris. Det fremgikk av nettsiden at ramme og bæreveske fulgte med. Syntes dette hørtes for godt ut til å være sant, så jeg sendte dem en epost med kontrollspørsmål. Dette ble bekreftet; ramme og bæreveske fulgte med. Bestillingen ble effektuert og etter et par uker dukket filmskjermen opp uten ramme og bæreveske naturligvis! Dette ble selvsagt fulgt opp med ny epost, men det besvares jo ikke! Humbug og snylteri! Styr unna!
Kina-drit-kvalitet
Bilde samsvarer ikke med mottatt vare, noe elendig dritt! Dårlig kvalitet og passform! Helsesandaler du liksom. Trodde det var norsk bedrift og Klarna betaling gjorde siden troverdig. Retur? Joda, ingen problem: send varen til Kina og betal 500 kr. Betalte 299 for skoa. Styr unna pippop Norge!!
useriøs aktør
Bestilte en varm hettejakke fra pippop Norge, ventetiden la jo opp til at dette var Kinahandel/wish, mens prisen og at de hadde Klarna indikerte ryddighet. Fikk varen: noe elendig dritt! Retur? Ja, ingen problem: send varen til Kina og betal 350 kr. Styr så langt unna pippop Norge du kan.
Ikke handle i denne nettbutikken
Ikke handle i denne nettbutikken! Dette er ikke et norsk firma. Varen man mottar samsvarer overhodet ikke med reklamen. Dette er svindel!
Bare svindel
Bare svindel. Store avvik fra bildet på nettsiden. Tipper det er falske "reviews" på nettsiden deres.
ingen tryghet och respekt till besökare
I Åkersberga 24/7 var jag misshandlat av personal framför bevaknings kareta, kränkt och avstängt från träning, var utmattats på pengar för kommande månad trotts att det var chefen (22 åring snorunge) som stängde mig.
personalen som misshandlat mig har kriminell barkund och bra bekant av chefen.
personalen som misshandlat mig förtalade mig. hon har lång erfarenhet i sin kriminell barkund och därför visste att polis kommer inte lägga tid för att kolla på inspelning på bevaknings kamera
Luras
Beställt sandaler i februari har ej fått några😟 fått meddelande att de är försenade 1 mars men nu är det 2 april och har inte fått några skor. Inget mer meddelande sedan 1mars.
Kan ikke spore ordren, har betalt allerede
bestilt en vare og ikke hørt noe som helst på 2 uker. har allerede betalt.kan heller ikke spore ordren og ikke kontakte noen. trist at folk stjeler andres penger
Dette er en søppelbutikk
Dette er en søppelbutikk. De bestiller trolig ordrene direkte fra kina.
Hvis du vil returnere varen så må den sendes til kina med sporing.
Bestilte støvletter
Bestilte støvletter. Tok lang tid før jeg fikk «dem» tilsendt og de var av elendig kvalitet og ikke det jeg bestilte. Lukter sterkt av plast/gummi nå en mnd senere. Ubrukelige. Prøvd gjentatte ganger å ta kontakt, ikke noe svar. Blir blokkert på sider de reklamerer på(Facebook, Instagram) STYR UNNA!
Ikke kvaliteten det ser ut som
Ikke kvaliteten det ser ut som, minner om papp materiale. Puster ikke så man blir veldig klam.
Det virker som et norsk firma
Det virker som et norsk firma - bestilte en dukke til jul til barnebarnet mitt. Den ankom i februar. Skjønte ikke at det var et kinesisk firma da jeg bestilte. Annonse på Instagram. Pippop Norge:(
Styr unna!
Bestille «Premium» mobildeksel fra Pippop.
Ikke bare viste det seg at kvaliteten og passform var horribel, men selger svarer ikke på henvendelser.
Hvis eg hadde kjøpt eksakt samme produktet fra Wish, så hadde det kostet under 1/3 av prisen inkl. frakt.
Sandalene var ikke av den kvaliteten…
Sandalene var ikke av den kvaliteten jeg forventet, ut i fra bildene. Greie som innesko. Har de kostet mer, har jeg blitt skuffet😒
Værste søpla fra Kina
Bestilte ørepropper som skulle ha behagelog passform og god lyd. Jeg fikk ørepropper som er så ubehaglige, det gjør direkte vondt å bruke de. I tillegg har jeg ALDRI før hørt ørepropper med så elendig lyd, og lavt volum. De er rett og slett ubrukelige. 500 kr rett i søpla.
Ja da, kan jo returnere mot å dekke egen frakt til KINA, minst 348 kr
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.