Na przestrzeni lat zakupiłam wiele produktów Tempur ( począwszy od materaca, materaca nawierzchniowego, poduszek, kołder, prześcieradeł, nakładek na materac, nakładek na siodełko rowerowe ) z których... See more
Company replied
Świetna poduszka, turbo wygodna, plastyczna, nie wgniata się, niestety kosztowna.. ale warta zakupu i tych pieniędzy. Jakość zdumiewająca! mając na uwadze podobne poduszki z niższej półki. Polecił mi... See more
Company replied
Bardzo pozytywne doświadczenie z tym sklepem meblowym! Meble przyszły dokładnie takie, jak na zdjęciach - solidne, dobrze wykonane i starannie wykończone. Wszystko pasuje idealnie do wnętrza. Obsług... See more
Company replied
Zakupu dokonałam w sklepie stancjonarnym, aby ktoś "wykwalifikowany" dobrał poduszkę idealną dla mnie. Niestety po paru tygodniach prób nie jestem w stanie na tej poduszce ani normalnie zasnąć ani się... See more
Company replied
W TEMPUR badamy, rozwijamy, opracowujemy, produkujemy i dystrybuujemy materace, poduszki oraz inne artykuły sypialniane. Posiadając wiele lat doświadczeń w laboratorium – oraz w sypialni – jesteśmy pewni, że możemy dostarczyć Ci najlepszy sen. Większość naszych produktów wytworzono z oryginalnego materiału TEMPUR, a powstają one w naszych własnych zakładach produkcyjnych w Danii i w Stanach Zjednoczonych. Nasze produkty są obecnie sprzedawane w ponad 90 krajach świata pod wspólną marką TEMPUR.
Sokalska 2, 54-614, Wrocław, Poland
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Tempur Sealy Polska
Super poduszka już trzecia w naszym domu 🙂 polecam!

Reply from Tempur Sealy Polska
Sama poduszka jest cudowna, idealnie się dopasowuje a problemy z szyją ustały. Dokupiłam dodatkowo poszewkę Smartcool i nie mogę nacieszyć się tym przyjemnych chłodem. Polecam wszystkim.

Reply from Tempur Sealy Polska
Pomimo podania przeze mnie błędnego adresu do przesyłki Pani sama ogarnęła naprawienie błędu. Nic nie musiałam robić 💪

Reply from Tempur Sealy Polska
Kołdry, które kupiłem są ciepłe i śpi się pod nimi bardzo dobrze. Powłoczki do nich są delikatnie i przyjemnie w dotyku. Jestem zadowolony z tego zakupu. Jedyny minus jaki mogę podać to cena, która mogłaby być trochę niższa. Pozdrawiam

Reply from Tempur Sealy Polska
Gdybym miała kupować po raz kolejny, to ABSOLUTNIE nie byłby to materac Tempur. Przerost formy nad treścią. Bardzo drogi, a czy spełnił oczekiwania? NIE

Reply from Tempur Sealy Polska
Wszystko w porządku. Sprawna obsługa, produkt (prześcieradło) świetnie spełnia swoją rolę. Widać jakość. Pozdrawiam

Reply from Tempur Sealy Polska
Wysokiej jakości produkty. Poduszka bardzo wygodna, jej użytkowanie łagodzi bóle kręgosłupa.

Reply from Tempur Sealy Polska
Jestem z wami od lat i jeszcze się nie zawiodłam, tak trzymajcie . Do następnych zakupów 👏👍

Reply from Tempur Sealy Polska
Poduszka rewelacyjna, układa sie idealnie do glowy i szyi tworząc stabilna podporę. Warta swojej ceny

Reply from Tempur Sealy Polska
Nie ma roznicy w spaniu miedzy opaska za 15 pln, tą.

Reply from Tempur Sealy Polska
Spodziewałam się lepszego produktu. Siedzenie kosztowało wiele, a wciąż nie spełnia moich oczekiwań w 100% jako rowerzystki.

Reply from Tempur Sealy Polska
Obsługa klienta na niesamowitym poziomie, naprawdę jestem przyzwyczajona do wysokiego poziomu obsługi ale w tym wypadku najwyższe oczekiwania zostały przekroczone. Dziękuję bardzo!

Reply from Tempur Sealy Polska
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.