PLAINtøj Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det er nu anden gang at i har glemt at skrive mine oplysninger på pakken så jeg ike får nogen besked om at den er klar til afhentning, men det er da godt jeg er lidt skarp ellers var den sgu nok blev... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik sendt en forkert farve hottie, skulle bruge den til gave, så ville naturligvis gerne have den rigtige farve. Der gik 4 dage, hvoraf de to var lørdag og søndag, så havde jeg den rigtige vare, ude... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan stærkt anbefale PLAINtøj! Har ikke kunne finde andre steder med samme lave priser, hurtig levering og super gode kvalitet. Bruger meget de basic t-shirts, som er virkelig lækre at have på. Har... See more

1. Clothes Market

Written by the company

Mangler du et behageligt joggingsæt til dagene på sofaen? Eller en helt plain trøje til dit hverdags outfit?🤍 I så fald er du havnet det rigtige sted.🍀 Hos PLAINtøj tilbyder vi netop dette. Her finder du plain og komfortabelt tøj i bredt farveudvalg og til skarpe priser.🥇 /PLAINtøj

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kan klart anbefales!

Hurtig levering, gode priser, lækker kvalitet og stort udvalg! PLAINtøj kan klart anbefales!!

August 16, 2022

Hej Julie,

Fantastisk, at du synes om vores butik! Tak for den positive anmeldelse!!

Rated 5 out of 5 stars

PLAINtøj - lækker kvalitet og hurtig levering!

PLAINtøj har en super lækker kvalitet på alle deres produkter, samt utrolig hurtig levering! Det er altid den bedste service, og er altid en kæmpe anbefaling herfra!

August 16, 2022

Hej,

Tak for anmeldelsen. Det glæder os, at du er tilfreds med dit tøj!

Rated 5 out of 5 stars

Kan stærkt anbefale PLAINtøj!

Kan stærkt anbefale PLAINtøj!

Har ikke kunne finde andre steder med samme lave priser, hurtig levering og super gode kvalitet. Bruger meget de basic t-shirts, som er virkelig lækre at have på. Har aldrig haft at noget af tøjet er gået i stykker, som man ellers normalt ser fra billige mærker som H&M eller Zara.

June 16, 2022

Hej Tobias,

Tusind tak for anbefalingen og den super positive anmeldelse!

Rated 4 out of 5 stars

Sjældent man finder så billige priser…

Sjældent man finder så billige priser og så hurtig levering. Det skal man lede længe efter normalt. Varm anbefaling.

May 10, 2022

Hej Kristoffer,

Det glæder os at du er tilfreds! Og vi takker mange gange for den positive anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Super god kvalitet til prisen

Super god kvalitet til prisen! Leder man efter gode basics kan PLAINtøj virkelig anbefales. De har alt man skal bruge og til rigtig flotte priser.

May 3, 2022

Hej Marvin,

Tusind tak for den gode anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Billigt tøj, fede farver og god service

Jeg bestilte to sweatshirts og et par joggingbukser tilbage i april måned 2021. Efter to dage var det leveret. Taget i betragtning af den MEGET lave pris er det i en super kvalitet. Selvom det efterhånden er lang tid siden jeg købte tøjet, er tøjet på ingen måde slidt og farverne er endnu ikke blevet afmattede.

PLAINtøj kan varmt anbefales.

February 20, 2022

Hej Mathias,

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre din begejstring om vores tøj.

Tak for anmeldelsen. Hav en god dag😊

Hurtigt og nemt!

Hurtigt og nemt. God kundeservice!

Kan klart anbefales :)

December 10, 2021

Reply from PLAINtøj

Tak for den gode anmeldelse!

Kun gode oplevelser med Plaintøj

Jeg har handlet på Plaintøj et par gange, og har aldrig oplevet de mindste problemer. Virkelig lækkert tøj, af en lækker kvalitet selv efter det har været hyppigt brugt i mange måneder. Stor anbefaling herfra!

December 6, 2021

Reply from PLAINtøj

Tak for anmeldelsen! Det glædeligt at høre den store tilfredshed ved dine oplevelser hos os!

Rated 5 out of 5 stars

Kan helt klart anbefale at købe fra…

Kan helt klart anbefale at købe fra dem. De har noget rigtig dejligt tøj, i blødt stof, størrelser passer og det sidder generelt rigtig godt.
Jeg havde modtaget en trøje med en lille produktions fejl i ærmet, jeg skrev til dem, og på under 5 min havde de svaret
, og et par timer efter, havde de allerede sendt en ny med posten der kom 2 dage efter.
Super hurtig levering. Jeg køber gerne derfra igen!

September 29, 2021

Hej Cecilie,
Tak for til køb ;)

Det glæder os at høre, at du synes om vores produkter og roser vores kundeservice!

Mega fed hjemmeside

Plaintøj leverer tøj til enhvers smag med god kvalitet og vanvittig gode priser. Sjældent man støder på en hjemmeside som Plaintøj. Der er god service og hurtig levering. Svært at sætte en finger på noget. Herudover også fede tilbud og deals i ny og næ.

August 20, 2021

Reply from PLAINtøj

Tak for den gode anmeldelse!

-PLAINtøj

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun skrive gode ting om Plaintøj

Kan kun skrive gode ting om Plaintøj! Jeg har bestilt derinde 3 gange og jeg er blevet positiv hver gang. Super kundeservice, og de kan varmt anbefales!

August 19, 2021

Hej Mathilde,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er glædeligt at høre, at du synes om vores produkter. Vi fokuserer på at levere bedst mulige service! Tak for anerkendelsen :)

Take a closer look