planable.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Via Snapchat kwam ik uit bij de planner van planable. Lang getwijfeld welke ik wilde bestellen, en uiteindelijk per ongeluk de verkeerde besteld. Contact via klantenservice was prima, retourzending o... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ik vind het jammer dat ik extra geld betaal voor een snellere levering (1 werkdag) en dat ik het pas 5 dagen later mn pakketje ontvang

Rated 5 out of 5 stars

Planable, Via Snapchat bij Planable terecht gekomen. precies op het moment dat ik een planner nodig had.... Besteld, en ja hoor, mijn planner (premium) was binnen een dag binnen. Ook zag ik direct... See more

Company details

1. School Supply Store

Written by the company

Wij bieden de perfecte planner voor scholieren, studenten, werkenden & mensen die op zoek zijn naar een ongedateerde weekplanner.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Super

Snelle levering en heel tevreden over de producten, het helpt me echt motiverender te werken

November 12, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Erg fijne planner

Het is een hele fijne planner maar pakket is groter dan brievenbus pakket. Daardoor was de bezorging 1 dag later dan gepland

November 10, 2025

Superfijne planner

Vorig jaar de Premium Planner voor het eerst besteld. Voor volgend jaar wilde ik hem opnieuw bestellen toen ik zag dat er nieuwe kleurtjes waren. Eerst dacht ik dat ik die te druk zou vinden, maar toch de gok erop gewaagd. En wat ben ik tevreden met die keuze. Het heeft dikker papier, waardoor een luxere uitstraling en de kleuren overheersen totaal niet. Super blij mee! Overigens ook snel verzonden

October 11, 2025

goede planner & bezorging

hun planner vind ik heel fijn, er is ruimte voor huiswerk & ruimte voor afspraken. ze houden hun ook goed aan hun "vandaag bestellen, morgen plannen" belofte. ik had het om 5 uur s'middags besteld en kreeg hem volgende ochtend al binnen. top ervaring

August 25, 2025

Prima

Er waren een aantal problemen met de planners en communicatie. Maar uiteindelijk is dit goed opgelost en ben ik tevreden met de geboden oplossing.

August 22, 2025

Heel vriendelijk personeel:)
Ik heb te laat gezien dat ik korting kon krijgen op mijn aankoop. Ik erover gemaild en kon het kortingsbedrag gewoon terug krijgen!

August 28, 2025

Top klantenservice

Top klantenservice! Ze nemen je vragen serieus en zoeken naar een passende oplossing als dat nodig is. Daarnaast is de planner zelf fantastisch in gebruik en heb ik inmiddels m’n 2e planner met veel plezier ingevuld voor het komende jaar!

August 11, 2025

Enorm goed geholpen

Enorm goed geholpen! Ik heb eerder een review geplaatst waarin ik aangaf dat post nl helaas mijn pakketje niet bezorgd heeft. Ik heb de volgende dag gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Ik ben ook enorm blij met de planner, heel overzichtelijk en een goede kwaliteit! Ik ben fan!

Bedankt voor het opsturen van de nieuwe planner, waardeer het enorm!

July 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De planner ziet er precies uit zoals ik…

De planner ziet er precies uit zoals ik had verwacht: mooi, overzichtelijk, stijlvol. Maar nog veel fijner, de klantenservice reageert heel snel en is super behulpzaam. Ik ga de site zeker onthouden voor mijn volgende planner!

August 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik de planners van planable al…

Ik gebruik de planners van planable al een aantal jaar en ik ben er nog steeds heel enthousiast over. Dit komt doordat de planner zorgt voor veel overzicht. De planners zien er van binnen- en buitenkant mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Ook is de klantenservice van planable heel goed en is je pakketje snel geleverd.

August 1, 2025

The Trustpilot Experience