PLAN C TRAINING Reviews 7

2. Life Coach
  3. Weight Loss Service
  4. Women's Personal Trainer

Written by the company

PLAN C TRAINING tilbyder mor & barn træning, firmatræning, holdtræning, personlig træning og coachingforløb.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Personlig træning i et år

Jeg havde fornøjelsen at træne ca. en gang om ugen med Carina, i et år. Det var er perfekt fit for mig - jeg havde brug for noget/nogen der holdt mig til ilden så jeg var sikker på at komme afsted, og der er ingen tvivl om at jeg aldrig har trænet så effektivt på en time, som med Carina.
Det var enormt fedt at veksle mellem
“konventionelle” øvelser, cross-fit og boksning, og Carinas positive facon gjorde det altid til fornøjelsen selvom det var hårdt.
Hun har min varmeste anbefaling, og jeg glæder mig til forhåbentligt at starte op med hende igen (efter en længere barselspause).

April 29, 2023
Advertisement

Fantastiske Coach C!

Carina er fantastisk, engageret og dygtig!

Hun formår at lave sjove og udfordrende træninger, og der er altid et godt sammenhold på de hold, som Carina har.

Samtidig vejleder hun ud fra hvem, du er. Hun kigger ikke på tal eller kostplaner, men på hvilke udfordringer du har. Hun har givet mig værktøjer, som jeg stadig bruger i dag.

November 28, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Nærværende og motiverende coach!!

Jeg har været utrolig glad for at have Carina som personlig træner, hun har altid været nærværende og har været god til at motivere mig til at yde mere end jeg troede jeg kunne og derved få det bedste frem i og for mig.

Jeg blev positivt overrasket over den måde Carina arbejder på. I mit tilfælde og igennem vores snakke havde jeg oplevelsen af, at hun arbejder meget mentalt og ikke så meget med hvad man må spise og ikke må. Det har lært mig at få et mere afslappet/sundt forhold til mad, dét har jeg stadigvæk den dag i dag med hjælp fra Carinas værktøjer, også selvom det ca. er halvandet år siden jeg stoppede hos hende.
Carina er der altid hvis man har brug for en snak eller synes det er svært! Det har hjulpet mig meget!
Jeg kan derfor 100% anbefale Carina som coach!!

November 27, 2022

Elsker vores udendørstræning med Carina

Jeg har lært Carina at kende igennem træningscenteret SHC hvor vi havde et holdtræning for ca 3-4 år siden. Vi beslutte os for at rykke træningen udendørs, og det er det mest fantastiske at være med på, man bliver altid mødt med smil og højt energi, og det smitter af så man er i godt humør. Og over super fede trænings øvelser, får vi altid lov til at se solen stå op over vandet og man bliver så positiv og glad. Man er altid mega øm i kroppen efter vores træninger, men så ved man at man har givet den nok gas :)
Jeg vil til en hver tid anbefale Carina og hendes træning

November 17, 2022

Carina er fantastisk!

Jeg har gennem de sidste 6 år haft stor glæde af Plan C Training. Først med Carina som personlig coach og senere som en del af holdtræningen for at holde formen ved lige.

Carina er den sejeste coach. Superskarp og er samtidig virkelig god til at få en til at yde sit yderste.

Holdtræningen er den helt fede start på dagen. Rigtig god stemning og Carina er altid velforberedt og i (irriterende) friskt humør!

Alt i alt har Carina hjulpet mig med helt at ændre livsstil. Jeg er hende dybt taknemmelig og kan anbefale hende på det varmeste ❤️

November 16, 2022
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Carina er uden tvivl alle pengene værd!

Carina er uden tvivl alle pengene og timerne værd! Hun er en behagelig træner, men kan uden problemer også presse dig.

Mit mål var at blive stærkere og det er jeg uden tvivl blevet! C sørger derudover også for at hendes forløb ikke bare “slutter” men giver dig værktøjer og mod til at kunne fortsætte på egen hånd! C hjalp mig med at genfinde glæden ved træning!

Så C af hjertet tak for vores tidlige, kolde og flotte morgner ! De har sat sine spor og jeg har lært så meget som jeg bruger dagligt. Så af hjertet tak !

KÆMPE ANBEFALING !

December 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Dygtig, venlig og varm træner, som vil holde dig motiveret i lang tid!

Jeg trænede med Carina i 12 uger i foråret 2021. Carina er en meget dygtig og effektiv personlig træner. Jeg ville lære om styrketræning med hende, og hun introducerede mig for mange forskellige øvelser. Carina lavede også tre forskellige planer for min fitness, som hun sendte til mig, så jeg kunne bruge dette, mens jeg trænede alene derhjemme. Mit hovedmål var at opbygge kernestyrke, og jeg tror på, at jeg lærte, hvordan man gør dette med Carina. Hun var ekstremt venlig og varm, og det var meget nemt at træne med hende hver mandag i forårsmånederne! Hun motiverede mig, men hjalp mig også med at se, hvor mine mål skulle være og sørgede for, at jeg ikke overdrev det, hvilket jeg nogle gange kan have en tendens til at gøre. Jeg vil varmt anbefale Carina som træner.

April 5, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look