See what reviewers are saying
Wij hebben kort geleden een mooie plantenbak gekocht bij plantenbakken van staal. Wij zijn ontzettend tevreden met de goede service en communicatie van planten bakken van staal. Hij is ook erg mooi. �... See more
Wij hebben 2 zwarte stalen bakken van 180 bij 60 besteld, super service! Van order tot levering zit het allemaal goed in elkaar, vragen werden zeer snel beantwoord per WhatsApp.
Het duurde ongeveer 2 weken voordat ik hoorde wanneer de bakken werden geleverd dus de levering duurde wat langer dan gehoopt. Maar verder dik tevreden, mooie bakken. Goede levering en bakken zijn bes... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
4 prachtige plantenbakken
We hebben 4 mooie grote bloembakken gekocht. We zijn eerst in Breda gaan kijken en zijn daar prima geholpen. In overleg afgesproken dat de bakken thuisbezorgd zouden worden en alle afspraken werden keurig nagekomen. Heel tevreden met het resultaat.
Zeer tevreden
Wij hebben kort geleden een mooie plantenbak gekocht bij plantenbakken van staal. Wij zijn ontzettend tevreden met de goede service en communicatie van planten bakken van staal. Hij is ook erg mooi. 🤩
Mooi product
Mooi product, snelle en fijne communicatie. Zeer tevreden.
Goed product, vlotte communicatie
De advertentie op Marktplaats was duidelijk en het contact via Whatsapp was soepel en snel. 2 dagen na mijn berichtje kon ik ze ophalen in de loods in Breda. Het product is zoals omschreven tegen een zeer goede prijs.
Goede en mooie plantenbakken
Goede en mooie plantenbakken, snelle levering en goede afspraken kunnen maken!
Heel blij mee!!!
Top!
Heel blij met de plantenbakken die we nu inmiddels paar maanden hebben. Elmer is prettig in communiceren en de levertijden waren ook zeer kort. Blij met ons keus!
Mooie plantenbak van topkwaliteit
Mooie plantenbak van topkwaliteit! Kom zeker terug als ik weer een plantenbak nodig heb!
Gewoon top!
Vriendelijk contact, mooie bloembakken en zeer scherp geprijsd!!
Prachtige bakken die onze tuin een…
Prachtige bakken die onze tuin een mooie uitstraling geven! Aanrader!
Zeer mooie producten
Heel mooie plantenbakken geleverd
Heel mooie plantenbakken geleverd. De maat en kleur zijn perfect. Ik zou het zeker aanraden!
Goede prijs betaald voor mooie stalen…
Goede prijs betaald voor mooie stalen plantenbakken!
Prima zaak
Prima zaak, nette prijzen.
Alles volgens afspraak, zelfs eerder klaar als afgesproken.
Zou zo nog een plantenbak bestellen.
Top bakken voor de juiste prijs !!
Heel tevreden met mooie plantenbakken
We zijn heel blij met deze mooie grote witte plantenbakken!!! Het bestellen en afhalen verliep heel soepel, goede service.
Vriendelijke service met snelle…
Vriendelijke service met snelle reacties en levertijd. Heel mooi product met goede prijs. Heel blij mee!
Goede service en mooie plantenbak!
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, nette levering, goede communicatie, niks op aan te merken ! Aan te bevelen zekerzzzzz..!!!
Goede communicatie en snelle levering.
Goede communicatie en snelle levering en de bakken zijn heel mooi en stevig.
The Trustpilot Experience