Jeg købte to plastplader hos…
Jeg købte to plastplader hos Plastplanker, fordi de på deres hjemmeside viste billeder af blandt andet en trailer og en skaterbane, og fordi de beskrev pladerne som vedligeholdelsesfri og meget stærke.
Jeg monterede pladerne på to trailere. Da vejret blev varmt, udvidede pladerne sig og bulede op. Jeg kontaktede virksomheden, som først sagde, at jeg skulle sætte flere skruer i. Det gjorde jeg, men det hjalp ikke. Derefter fik jeg at vide, at pladerne skulle monteres på en fast bundplade - en oplysning, som efter min mening ikke fremgår af deres hjemmeside. Det prøvede jeg også, men problemet blev ikke løst.
Til sidst fik jeg besked om, at det var min egen skyld, og de ville derfor ikke erstatte pladerne. De tilbød i stedet to nye plader til en pris på 2.600 kr. (normalpris 3.600 kr.). Da jeg syntes, det stadig var for dyrt, tilbød de yderligere 20 % rabat. Det ønskede jeg ikke at acceptere, da jeg ikke havde nogen garanti for, at de nye plader ikke ville få samme problem.
Jeg mener, at virksomheden burde informere kunderne bedre om, hvordan pladerne skal monteres, og hvilke krav der er, for at de fungerer korrekt.
Min oplevelse har desværre været skuffende, og derfor vil jeg ikke anbefale andre at handle hos Plastplanker.