God dialog og rådgivning om mulige design og løsninger. God kommunikation i processen, levering som lovet. Flot design og god kvalitet.
See what reviewers are saying
Har længe ledt efter et passende hifi møbel til stuen, der kunne opfylde alle krav til størrelse (specielt dybde), udseende og funktionalitet. Og hos hifimøbler.dk fandt jeg endeligt have jeg søgte. O... See more
TV-møblet kom til aftalte tid. Tilpasningerne på møblet var som aftalt og kvaliteten var høj som forventet og montering på væggen var ligetil og virker meget robust. Hifimøbler kan klart anbefales,... See more
Written by the company
Plauborg er danskproducerede møbler, fremstillet specifikt efter dine ønsker til størrelse, farver og funktion - Det er dit design til dine behov. Vi laver snedkermøbler alle, kan få råd til, men hvor kvaliteten stadig er høj. Produktionen foregår på bestilling, og alle møbler fremstilles i Danmark på særligt udvalgte snedkerværksteder. Det er vigtigt for os at have en personlig kontakt til snedkeriet på samme måde, som vi også har personlig kontakt til vores kunder.
Herning, Denmark
- hello@plauborg.dk
- plauborg.dk
Flot design og god kvalitet!
God dialog og rådgivning om mulige design og løsninger.
God kommunikation i processen, levering som lovet.
Flot design og god kvalitet.
Tak for fin levering og service fra…
Tak for fin levering og service fra Plauborg og Per. Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen.
Super kundeservice
Jeg bestilte i februar en ny skænk fra Plauborg.dk. Grundet påsken blev det hele lidt forsinket med det var forventet. Lige fra starten havde vi en god dialog med Per og der var ingen problemer med levering og indbæring. Møblet står flot i valnød med sorte stoflåger og det kan varmt anbefales at bruge Plauborg herfra.
/Ole
Fleksibel og meget veludført møbel-løsning hos Plauborg.
Meget velfungerende 'configurator' på hjemmesiden med stor fleksibilitet og masser af forskellige muligheder.
Hurtig produktion, god kommunikation, og ikke mindst et meget velbygget møbel med fremragende finish og gode tekniske løsninger.
Kan kun anbefale køb ved Per. God service hele vejen igennem, fra bestilling til levering.
Stor tilfredshed
Har købt mit møbel, da hjemmesiden hed HiFimøbler.dk og har været rigtig tilfreds med hele forløbet. Lige fra sammensætning af møbler online, til opfølgende samtale for afklaring af bestillingen, til afslutningsvis levering af møblet. Alt er gået nemt og kvaliteten er meget tilfredsstillende til prisen.
Jeg har netop modtaget mit hi-fi møbel…
Jeg har netop modtaget mit hi-fi møbel og må sige jeg er mere end tilfreds både med selve møblet men i dén grad også med det forudgående forløb. Per har på fornem vis løbende holdt mig opdateret ang. processens fremskriden- lige fra den indledende snak omkring design hvor Per bød ind med gode ideer/forslag osv og på den måde var en stor hjælp til at nå den helt rigtige løsning til det færdige resultat.
Jeg kan klart anbefale Hifimøbler.
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Jeg er 100% tilfreds med både møbel og service.
Fin kvalitet, finish og service.
God montage vejledning.
Der var lidt små knas med leveringen, men Per fulgte op på det og næste dag blev møblet leveret som lovet.
Jeg kan kun varmt anbefale Hifimøbler til alle som søger en skræddersyet løsning til deres TV/Hifi.

Super opfølgning
Opfølgning på bestilling af ordren, opfølgning på levering af ordren og slutteligt også opfølgning på det færdige resultat. Toptjekket og super service!

Utrolig serviceorienteret firma
Utrolig serviceorienteret firma. Vi har flere gange været i telefonisk kontakt i processen fra bestilling til levering. Et firma der går op i at levere en vare, der lever op til kundens forventninger.

Reply from Plauborg
Super service og høj kvalitet
Nem bestilling , løbende information fra Per om hvor langt møblet er i processen, levering som aftalt - helt ubesværet.
Og at møblet er skideflot med en høj finish-grad, gør jo ikke det hele værre.
De varmeste anbefalinger her fra.

Happy ending
Vores forløb med Hifimøbler.dk har ikke været det bedste.
Det starter under selve købet, hvor butikken kun tager Visa, så vi løber ind i en beløbsgrænse og kan ikke betale. Jeg ender med at betale med bankoverførsel, men det er normalt ikke noget jeg gør, da jeg betaler forud og mine muligheder for at få pengene tilbage er stort set nul, skulle der opstå problemer.
Vi betaler den 30/1.
Efter næsten to måneder får vi lovning på at møblet bliver leveret 23/3, så jeg får arrangeret med min arbejdsplads, at jeg sidder hjemme den dag. Desværre kommer møblet ikke som lovet. Det kommer så dagen efter i stedet.
Ikke fedt, men heller ikke verdens undergang.
Da vi modtager møblet bemærker jeg, at det er meget sparsomt emballeret med kun et lag pap, et tyndt lag skumfolie og hjørnebeskyttere. Der er kun et tyndt stykke flamingo på det ene endestykke, fordi de har valgt at transportere det oprejst - og det på trods af at møblet er knap 260 cm bredt.
Det viser sig så også, at det desværre har fået en synlig transportskade, som sidder lige foran midt på møblet. Desuden er der småskræmmer på alle bagpaneler og alle hylder. Derudover er der tydelige nuanceforskelle hen over pladerne, dog primært på den ene af siderne. Der er også et dybelhul, der er boret for dybt, så dyblen dermed ikke holder noget.
Småskrammer kan jeg leve med, da de ikke er synlige, men det virker uprofessionelt med skrammer på samtlige dele. Per kommer og kigger på det hele og forsøger at udbedre transportskaden, men resultatet er utilfredsstillende. I stedet for et skarpt hak i forpladen er der nu et blødt hak, samt nuanceforskel på pladen og man kan se en blank plet, hvor han har pudset.
Per får at vide, at det ikke er tilfredsstillende og vil komme senere og forsøge at udbedre det endnu en gang. Vi får en dato, der hedder den 15/4, men heller ikke denne gang kan han holde, det han lover og melder afbud.
Per fra hifimøbler.dk virker umiddelbart seriøs og professionel, men der mangler handling bag ordene. Vi skriver nu den 21/4 og min tålmodighed er opbrugt. Vi har ikke fået en ny dato og det er nu en måned siden, vi fik møblet og det er endnu ikke repareret tilfredsstillende.
Opdatering:
Per har været forbi den 28/4 og repareret vores møbel til UG. Selvom der var lidt bump undervejs, så må jeg sige, at alt i alt har vi fået en seriøs og professionel behandling.

Reply from Plauborg
Virkelig god service og lækker at man…
Virkelig god service og lækker at man selv kan designe sit eget møbel.
Virkelig professionel virksomhed
Virkelig professionel virksomhed! Fantastisk service og man føler at der bare er styr på tingene hele vejen igennem. Det færdige produkt er hver en øre værd. Virkelig flot!!
Den bedste købsoplevelse online nogensinde, tak, og fantastisk produkt
Uden sammenligning den bedste online købsoplevelse jeg nogensinde har haft. For det første, sikke et produkt, niche men enestående på markedet som jeg ser det, ingen andre kan matche pris og kvalitet. Når vi så snakker om oplevelsen af at bestille hos Per hos Hifimøbler, så er det en service jeg aldrig har prøvet til sammenligning, han behandlede mig direkte, ringede og diskutered emin valg med mig på den allerbedste og kvalificerede måde. Tak til Per og Hifimøbler fra en meget tilfreds kunde som har fået et fantastisk produkt leveret. Undskyld Per at jeg ikke har fået det skrevet før nu.
God hjemmeside, nemt at designe og flot produkt. Per giver en super god kundeservice. Tusind tak for det flotte møbel.
Fremragende oplevelse. Per fra hifimøbler har ydet en utrolig service både før og under køb. Selve produktet er virkelig godt lavet, og med en meget flot finish (finér af eg). Helt fantastisk til prisen. Anbefalet!
Fantastisk service og et godt stykke…
Fantastisk service og et godt stykke møbel😉 der har ikke været en finger at sætte på noget her.
Flot & Godt solidt møbel med en finish, som er i Top hele vejen igennem.
Hifimøber og Per har givet mig troen tilbage på der er nogle som sætter et godt stykke arbejde højt og har en ære i deres produkt og arbejde.👍👍👍👍👍
Rigtig fint forløb og flot produkt
Jeg må indrømme at jeg allerede har anbefalet Hifimøbler rundt omkring.
Det er nemt at bestille og sørme om de ikke ringede for at gennemgå ordren. Ikke for at sælge mere men blot for at sikre at alt var som det skulle. Rent faktisk blev produktet lidt billigere fordi jeg havde valgt noget jeg ikke havde brug for.
Det er GOD service.
At møblet er utrolig flot er jo helt perfekt.
Flot kvalitets møbel
Flot kvalitets møbel. Rigtig god service fra bestilling til levering. Møblet kom til tiden, rigtig nemt at montere og samle. Alt er som det skal være.