PlusDamp.dk

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Pakke afsending forsinket pga lager flytning, FAIR nok, burde måske skrives som en advarsel på hjemmesiden, MEN igen FAIR NOK.. Men at jeg så får at vide min pakke bliver afsendt "senest imorgen"... See more

Rated 1 out of 5 stars

Afmeldte straks medlemsskab, men de blev ved med at trække penge. De ville ikke omgøre det. Man får ikke bekræftelse på noget som helst. Indstillingerne for afmeldelse af medlemsskab på ens... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Hej Har handlet hos plus damp i ca et år Har kun positiv at sige selvfølgelig er der ting der kan gøres breder Kan det ikke altid gøres breder uanset hved man gør Plusdamp har jeg oplevelse af h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ja jeg kan se, jeg ikke er den eneste der er blevet trukket 89kr hver måned. Havde egentligt kun godt at sige om siden, da varern ikke fejler noget. Men at man decideret ikke gør sine kunder opmærkso... See more

Company replied

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfekt

Jeg vil gerne at jeg kan betale med visa for ellers skal jeg hen til min datter for at bestille og betale
Men er ellers godt tilfreds

February 13, 2016

Hurtigt og effektivt.

Hurtig levering og hvis der sker en fejllevering af produkter, fremsendes det rigtige straks og effektivt , og altid med et venligt ord. Jeg er meget tilfreds.

February 13, 2016

Forkert bestilling

Jeg bestilte damp væske uden nikotin, men det skulle have været med 18 mg nikotin. Desværre kunne jeg ikke finde ud af at rette det.

February 1, 2016
Rated 5 out of 5 stars

brug af plus damp produkter

jeg er fået damp produkter 3 dage efter bestiling,uden gebur hvis er produkt over 300 krøner..jeg købte 2 bateriet som kan holde en bateri en dag,rimlig billigt til relativ gode bateriet.,,samtidlig købte jeg filter og e djus nen ikke brugt ennu..5 e djus plus 5 filter til 160 krøner,,jeg er tilfreds og vil forsæte købe hos denne firma..hilsen

August 29, 2015

Hurtig levering 30-05-2015

Super hurtig levering - samme dag som jeg bestilte :-)
Det ene batteri jeg købte virker ikke :-(

June 5, 2015
PlusDamp.dk logo

Reply from PlusDamp.dk

Kære Charlotte

Send mig en mail med dit ordrenr - så skal jeg sørge for at der kommer et nyt afsted til dig med det samme... Jeg beklager mange gange, der er desværre enkelte mandagsmodeller - men dem bytter vi selvfølgelig uden bøvl. Rigtig god weekend... MH Helle, PlusDamp

super sted at handle

ingen problemer, hurtig levering og god service. skal bruge en ny e-cigaret, da den jeg har ikke er god nok så den køber jeg nok her også hvis jeg ikke finder noget bedre og billigere et andet sted. men har ikke en finger at sætte på det her sted :)

April 17, 2015

Take a closer look