PlusDamp.dk

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Pakke afsending forsinket pga lager flytning, FAIR nok, burde måske skrives som en advarsel på hjemmesiden, MEN igen FAIR NOK.. Men at jeg så får at vide min pakke bliver afsendt "senest imorgen"... See more

Rated 1 out of 5 stars

Afmeldte straks medlemsskab, men de blev ved med at trække penge. De ville ikke omgøre det. Man får ikke bekræftelse på noget som helst. Indstillingerne for afmeldelse af medlemsskab på ens... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Hej Har handlet hos plus damp i ca et år Har kun positiv at sige selvfølgelig er der ting der kan gøres breder Kan det ikke altid gøres breder uanset hved man gør Plusdamp har jeg oplevelse af h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ja jeg kan se, jeg ikke er den eneste der er blevet trukket 89kr hver måned. Havde egentligt kun godt at sige om siden, da varern ikke fejler noget. Men at man decideret ikke gør sine kunder opmærkso... See more

Company replied

Company details

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

nemt , nemt hurtig levering ingen problemer.

Jeg er forholdsvis ny i det med at købe varer over nettet,,,jeg vil helt sikkert handle over net med Plusdamp igen....varen jrg bestilte svarede helt til min forventning,,,alt gok nemt og hurtig levering...Super... mvh. Lisa.

January 27, 2014
Rated 4 out of 5 stars

god smag og billig

jeg fik denne side anbefalet og det er jeg glad for, god betjening og næsten ingen levringstid, det er bestemt et sted jeg køber igen :-)

December 23, 2013

Rigtig god

Kanon Service og altid til stede, hurtig levering og altid med et smil.

December 17, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Helt i top. Fantastisk service.

Jeg købte nogle ting hos dem og da jeg medtog det var der sket en fejl med håndteringen fra post Danmark så det havde fået en hård medfart. Men jeg henvendte mig til plusdamp og der var ingen problemer, og straks var fejlen rettet meget fin service. Handler der helt sikkert igen!

December 15, 2013

Hurtig forsendelse

Er yderst tilfreds med Plusdamp, ikke sidste gang jeg handler ved dem. Købte en
Mt3 SR clearomizer den er meget bedre end de almindelige ;-)

December 6, 2013
Rated 3 out of 5 stars

hurtig ekspedition

Jeg har købt sorte påfyldningsdimser, som skulle være bedre og ikke snorke.
Jeg har skrevet om det på Facebook og blot fået info om at jeg fylder dem forkert. Det gør jeg så ikke.

Et skår i den ellers gode oplevelse.

Hilsen

Henrik Mahler

November 29, 2013

NY kunde........

Efter at have været kunde ca. 1 år i et andet E-cigaret firma ved jeg nu, hvad service er. 5 stjerner til PlusDamp.
Walter H.S.

November 21, 2013

ingen veske

Desverre ble sendingen av vesken stoppet i tollen. Den er ikke lov i Norge :( Bare vi får lov til å dampe i Norge :) Bare positive ting om plusdamp.Takk for kjempe servise :)

November 9, 2013

SUPER DUPER SERVICE

Så snart det mindste "pip" høres fra en trængende, ja, så er varen leveret. Der er super god service og vejledning. Der er utroligt stort udvalg, ja, noget for enhver smag. Desværre har jeg hørt ryster om, at nu vil "de" også have e-smøgerne forbudt offentlige steder. Gad vide om også vores hårfarve eller tøjstørrelse skal til at spille en rolle for, hvor vi må være.

November 4, 2013

Take a closer look