Pakke afsending forsinket pga lager flytning, FAIR nok, burde måske skrives som en advarsel på hjemmesiden, MEN igen FAIR NOK.. Men at jeg så får at vide min pakke bliver afsendt "senest imorgen"... See more
PlusDamp.dk
See what reviewers are saying
Afmeldte straks medlemsskab, men de blev ved med at trække penge. De ville ikke omgøre det. Man får ikke bekræftelse på noget som helst. Indstillingerne for afmeldelse af medlemsskab på ens... See more
Company replied
Hej Har handlet hos plus damp i ca et år Har kun positiv at sige selvfølgelig er der ting der kan gøres breder Kan det ikke altid gøres breder uanset hved man gør Plusdamp har jeg oplevelse af h... See more
Ja jeg kan se, jeg ikke er den eneste der er blevet trukket 89kr hver måned. Havde egentligt kun godt at sige om siden, da varern ikke fejler noget. Men at man decideret ikke gør sine kunder opmærkso... See more
Company replied
People also looked at
Rask levering
Pakken kom 5 dager etter bestilling. Jeg er veldig fornøyd.
God service, også ved reklamation
Dejlig med et firma der har god kundeservice. Skrev at mit batteri var i stykker og fik straks tilsendt et nyt med en returkuvert. SUPER
5 stjerne produkter
Jeg hørte om PlusDamp, gennem en kollega. Tidligere benyttede jeg et andet Firma, men valgte at skifte, fordi PlusDamp viste sig at være billigere med deres produkter, og bestemt ligeså gode. Indenfor 3 dage ankom de bestilte varer.
Helt igennem suveræn 😄
Hjemmesiden er nem at overskue og væskerne har en fantastisk smag, der er ikke nogen syntetisk smag over dem, jeg har smagt. Servicen er bare helt i top og har jeg et problem skriver jeg bare en mail fra hjemmesiden og vupti så kommer der et svar igen 😄 kan varmt anbefales 😄
Godt produkt,god markedsføring
Hurtig levering,overskuelig købslister og produkter
DAMPVÆSKE.,
PlusDamp er super til og sende straks .. Men der mangler lige indholds liste i Dampvæsken man kan ikke se hvad det indholder Grethe
Altid god behandling,varer med jetpost,har aldrig fået noget der var defekt.
hej vil du have en god oplevelse,venlig betjening varer med jetpost
og altid til at komme i kontakt med ingen små medelser du alligevel ikke kan læse,nej alt er med store bogstaver intet gemt under gulvtæppet.
Utrolig hurtig og god service
Jeg har kun gode ting at sige om Plusdamp.
Hjemmesiden er nem og overskuelig.
Jeg bestilte den ene dag, og havde mit startsæt den næste.
Jeg ville ønske alle var lige så hurtige...
Overgår alle tidligere handler på service og kvalitet
PlusDamp overgår alle tidligere handler på service og kvalitet - Jeg har funder min leverandør...
Det går rykende godt
Dett kan anbefales på det varmeste,kjempe service,snabb shipping.Helt utrolig shipping til Norge.Takk.
bestilte min varer kl 15 havde dem med posten næste dag ..
indtil videre er jeg sikker på at dette hjælper mig med at nedsætte stoppe min usunde vane med rygning
Let og enkel køb af dampcigaret og hurtig levering.
det er en enkel brugsanvisning som er let at følge så min mand er begyndt at dampe løs han er piberyger, og juicen han fik med i startpakken dufter og smager som den tobak han røg.Sø¨indtil videre er der ideel glæde.
Du kan trygt blive kunde hos Pulsdamp
Jeg har fået en god og hurtig service.startet den 28-01-2013 med at dampe og har vel røget 40 smøger siden så det er helt ok.
hurtig levering, nemt at anvende
utroligt, men sandt efter 40år som ryger . Nu bare damper det er rigtig hyggeligt at dampe, plus man sparer penge
Skuffet
Nej...Jeg er så ovenud tilfreds med de handler jeg har gjort på plusdamp, varen kommer inden for to dage, jeg er så tilfreds at jeg ikke søger andre sælgere, jeg kan varmt anbefale PLUSDAMP
den bedste service jeg har prøvet ved online køb.
Det var en meget god service og meget professionel behandling. Kan kun anbefales..
PLUSDAMP er totalt serviceorienteret
Service, Hurtighed, Fleksibilitet, Super priser, Fairness navnet er PLUSDAMP
Helle, vi må have flere erhvervsdrivende som dig :-)
HANDLER KUN HOS PLUSDAMP FREMOVER