Vi är jättenöjda med Patrik och de hantverkare som renoverade två badrum hemma hos oss. Vi fick en tydlig offert och bra genomgång av vad som ingick. Patrik är lätt att nå på mail och telefon samt myc... See more
See what reviewers are saying
Vi är väldigt nöjda med PN efter renovering av vårt badrum. Patrik var en fantastisk projektledare som alltid svarade snabbt, tydligt och trevligt, vilket uppskattas rejält. Hela projektet höll sig in... See more
Tack Patrik & Co för er proffsiga renovering av vårt kök & badrum. Detta var 2:a gången som vi anlitade PN Entreprenad och för oss finns inget annat företag. Patrik är en superbra projektledare och go... See more
Resultant blev slutligen bra med all dokumentation som krävdes samt bilder under processens gång. Extra plus för tydlig ritning innan arbetet påbörjades. Anledning till fyra stjärnor och inte 5 är... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi utför badrumsrenovering, köksrenovering och totalentreprenader i Stockholm
Contact info
Aspvägen 12C, 17564, Järfälla, Sweden
- 08-56821148
- info@pnentreprenad.se
- pnentreprenad.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fint badrum blev resultatet
Vi hade turen att välja PN Entrepenad för att för renovera vårt badrum. Reultatet blev mycket bra, på utsatt tid och till utlovat pris, Bra kommunikation och lyhördhet för våra önskemål med både Patrik och plattsättaren. Ett par småsaker upptäcktes efter byggslut, dessa åtgärdades snabbt och utan några problem
Njuter av vårt fina badrum som blev…
Njuter av vårt fina badrum som blev precis som vi drömde on tack vare PN entrepenad. Mycket bra samarbete och allt fungerade som planerat. Kan varmt rekomendera att anlita detta företag.
Badrumsarbete
Väldigt trevliga och duktiga hantverkare.
Man kan lita på deras uppskattad datum för hela arbete.
Samarbetsvilliga och hjälpsamma personal.
Kanske lite för försiktig när det gäller samordning med fastighet och föreningen.
Super Proffsiga och duktiga på att…
Super Proffsiga och duktiga på att kommunicera status/vad vi behövde bestämma samt när.
Bra och ordentlig planering
Bra och ordentlig planering. Patrik och hans anställda var väldigtlösningsorienterade när saker inte blev som planerat( som sker enligt min uppfattning vid alla byggprojekt) och löste allt och gjorde rätt. vi är Nöjda med slutresultatet vilket är det viktiga. Kristoffer på plats varje dag är mycket bra!
Lyckad badrumsrenovering
Jag är verkligen nöjd med mitt nya badrum som PN Entreprenad skapat, inte bara till min fulla belåtenhet utan också helt inom den ganska tajta tidsram som var nödvändig på grund av en snar försäljning.
PN Entreprenad visar omsorg för kunden och flaggar tidigt för möjliga valmöjligheter samt ger hjälpsamma råd om utformning (inte minst viktigt när man renoverar badrum inför försäljning).
Det ger mig både förtroende och trygghet som kund.
OM jag har rekommenderat PN Entreprenad till vänner & bekanta? Yes!
/Peter
Peter
Pålitliga.
Under dom 4 veckor som vårat badrum renoverades var det trevlig och kompetent personal på plats varje dag.
Vi är mycket nöjda med resultatet, kan utan tvekan rekomundera Pn till mina vänner.
Större lägenhetsrenovering
Jag stod inför en större lägenhetsrenovering där inget egentligen gjorts i lägenheten sedan sent 70-tal. Arbetet var därför omfattande och jag hade begränsad tid att få det klart. Jag kontaktade flera entreprenader men det var PN Entreprenad som gjorde det avgjort bästa intrycket på mig. Patrik var engagerad samt närvarande, ställde relevanta frågor och gav mig en mycket bra magkänsla. Så även om PN Entreprenad inte kan sägas har varit det billigaste alternativet valde jag det i förhoppningen att om man köper kvalité så behöver bara gråta en gång, så att säga.
Detta tankesätt visade sig vara helt sant. Arbetet satte igång med full fart och stor effektivitet och så fort frågor uppstod gick Patrik alltid att få tag på i princip direkt. Problem som uppstod hanterade professionellt och smidigt och det hela flöt på mycket bra och jag var mycket nöjd med såväl tjänstvillighet som kvalité i det utförda arbetet. De mindre skavanker eller missar som gjordes (och de var mycket små) rättades till direkt. Men när köksleverantören meddelade att köket blivit närmare 2 veckor försenat trodde jag det var kört. Aldrig att lägenheten skulle bli klart i tid nu, vilket skulle inneburit stora svårigheter för mig. Men döm av min förvåning och stora glädje när Patrik och PN spottade i nävarna och gick man ur huse för att få det klart. "Jag lovade dig att det skulle vara klart detta datum, och vi håller våra löften" sa Patrik när vi diskuterade situationen. Sagt och gjort. På avtalat datum stod lägenheten helt klar för inflyttning, trots en leveransförsening som jag varit full beredd på skulle skjuta upp inflyttningsdatum avsevärt.
Kontentan av detta är att PN Entreprenad har mina varmaste rekommendationer till vem som helst som går i renoveringstankar. PN Entreprenad är den mest professionella och pålitliga renoveringsfirma jag någonsin varit i kontakt med och nästa gång jag behöver renovera är det till dem jag ska vända mig direkt!
Högsta betyg på badrumsrenovering
PN Entreprenad gjorde ett väldigt bra jobb med att helrenovera mitt badrum. Alla stadier av projektet hanterades mycket seriöst och proffsigt, även sådant som kommunikation och sophantering. Jobbet var inte helt enkelt då mycket skulle klämmas in på under 3 kvm. När mina ursprungliga idéer inte visade sig genomförbara (p g a nya byggnormer, bärande stålbalkar i golvet och rätt tunna väggar) kom Patrik genast med nya lösningar. Resultatet blev jättesnyggt, och alla detaljer verkar vara mycket gediget gjorda.
Kan varmt rekommendera Pn Entreprenad
Vi är otroligt nöjda med vårt badrum! Och skulle varmt rekommendera Pn Entreprenad till alla som funderar på att renovera.
Allt har gått väldigt smidigt från första dagen. Och vi är supernöjda med hantverkarnas jobb. Resultatet är jättefint
Kontakten med Patrik har gått smidigt och vart tydlig. Han svarar snabbt på frågor och meddelar hur det går längs vägen.
Uppskattar också extra att dom kom med förslag på lösningar som man själv inte tänkt på.
Vi kommer absolut välja Pn Entreprenad vid nästa renovering
/Mirjam & Fabian
Pn Entreprenad renoverade ett badrum…
Pn Entreprenad renoverade ett badrum som vi är nöjda med. Arbetena genomfördes planenligt som tänkt.
Mvh!
Lars
Vi valde PN Entreprenad när vi renoverade vårt badrum
Vi valde PN Entreprenad när vi totalrenoverade vårt badrum efter att ha tagit in offerter från ett antal företag. Patrik var väldigt bra och tydlig i sin kommunikation från start till slut. Slutpriset motsvarade den offert som lämnades innan arbetet påbörjades. Vi är också väldigt nöjda med hur arbetet utfördes av hantverkarna som var lyhörda för våra önskemål samt kommunicerade de få frågetecken och förseningar som uppstod väldigt bra. Totalt sett är vi väldigt nöjda och skulle välja PN Entreprenad igen för andra renoveringsjobb.
Totalrenovering 3 RoK 1 Badrum
Ett alldeles otroligt väloljat och smidigt fungerande samarbete redan från offertförfrågan, där PN Entreprenad till skillnad från alla andra aktörer jag talade med, hade förstått betydelsen av "totalentreprenad", genom processen med materialval, utformning och nödvändiga modifikationer under resans gång. PN Entreprenad skötte å mina vägnar samtliga delmoment och externa kontakter nödvändiga för att transformera mitt renoveringsprojekt till en slutprodukt som inte kan liknas vid något annat än motsvarande nyproduktion.
Kontakten med Patrik har varit inget mindre än sensationellt välfungerande och smidig från start till noll. Deadlines har hållits, offertens kostnadsnivå motsvarades till fullo av det faktiska slutpriset och jag kan med absolut 100%-ig övertygelse säga att jag kände mig trygg som kund och oerhört väl omhändertagen under arbetets gång. Servicenivån var exemplarisk och PN Entreprenads förmåga att lyssna in mina önskemål och speciella krav för att därefter omsätta dem till skön arkitektonisk verklighet överträffade alla högt ställda förväntningar.
Finns inget negativt att anföra här. Fullblodsproffs. Ut i fingerspetsarna. Hantverksskickliga. Effektiva och kostnadseffektiva. Above and beyond the call of duty engagerade i mitt projekt på ett sätt som åtminstone inte jag hade förväntat mig att finna i Stockholm år 2018. Ett suveränt utfört projekt och ett glimrande slutresultat.
Bra Kommunikation!
Väldigt lätta att ha att göra med! Bra kommunikation med Patrik samt snickarna och andra involverade i renoveringen. Väldigt nöjda med slutresultatet.
Totalrenovering av övernattningslägenhet på Kungsholmen
Totalrenovering av övernattningslägenhet i Sthlm. Bor på annan ort så det var viktigt för oss att hitta någon som kunde ta på sig helhetsansvaret (V/A, målare, snickare, plattläggare mm) samt även löpande informera oss om status. PN har gjort ett mycket gott arbete och hela tiden informerat oss om eventuella förseningar eller förändringar. Patrik på PN har hela tiden varit kontaktbar och svarat snabbt när vi haft funderingar eller frågor. Även felxibel då vi under byggets tid gjort vissa förändringar. Blev ett fel i badrummet som de direkt på egen bekostnad löste utan diskussioner. Kan varmt rekommendera PN.
Mycket nöjda!
Patrik är som projektledare, väldigt bra, allt arbete flyter på som det ska, rätt personer avlöser varandra, t ex ett arbetslag river sedan kommer nästa gäng som bygger, däremellan kommer VVS och elektriker. Tidsplanen håller, senaste projektet blev t o m klart lite i förväg. Bra offerter som håller hela vägen. Vi är oerhört nöjda med de två projekt där PN entreprenad hjälpt oss och kan varmt rekommendera dem
Badrumsrenovering 5/5
Det var ett sant nöje att ha Patrik och hans gäng hos oss.
De utförde en badrumsrenovering och redan vid första möte visade Patrik att de var väldigt professionella och seriösa. Sedan dess flöt arbetet på utmärkt med god kommunikation och samarbete.
Vi blev väldigt nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera PN Entreprenad!
/Rikard & Linnea
Min första renovering
Min första renovering, en total sådan som överträffade alla mina förväntningar. Kan även skriva en hel novel om hur påfrestande det var, men inte det jag vill lyfta fram här. Fokus på PN. Tog in tre offertern, PN var inte billigast och inte dyrast. Men detta var så mycket mer än en prisfråga. Mitt första intryck på Patrik var super bra, och jag lade alla ägg i en korg. Det visade sig vara ett smart drag.
I stormens öga har Patrik personligen varit ankaret i detta projekt. Alltid tillänglig, ovärderligt i ett projekt likt min egen. Alltid haft svar på alla frågor, varit lösningsorienterad men framförallt kunnig och tålmodig. All attribut som varit till stor hjälp i denna process. Vill heller inte glömma snickarna som utförde jobbet, mycket trevliga och duktiga. De kom upp med flera lösningar som höjde bygget totalt sätt. Stort tack.
Vidare vill jag belysa slutresultatet, som prickade in alla rätt. Min renovering var utmanande och inkluderade flytt av kök, ny dörröppningar och helt nya rördragningar. Allt satt där det skulle! Detta bekräftade även besiktningsmannen som togs in efter avslutat projekt.
Summeringsvis, från hjärtat (no bullshit) så kan jag varmt rekommendera PN Entreprenad till andra.
Väl mött
Supernöjd med min totalrenoverade lägenhet.
Jag anlitade PN Entreprenad för en totalrenovering och ombyggnad av en 2:a till en 3:a. Proffsigt och engagerat bemötande hela processen igenom. Offerten var supertydlig, arbetet genomfördes enligt plan och en oväntad händelse hanterades jättebra och professionellt. Jag har känt mig trygg och kunnat fråga och fått råd i sakfrågor runt renoveringen. Aldrig något problem att få kontakt med Patrik som håller i alla trådar. Inget slarv nånstans vad gäller material och ordning och reda. Jag rekommenderar verkligen Patrik och hans gäng.
Vi har enbart gott att säga om…
Vi har enbart gott att säga om PNentreprenad. Vi anlitade dem för att renovera vårt badrum och lägga nytt furugolv i samtliga rum. Seriösa och noggranna i allt från offertskrivning, genomförande av jobbet till färdigt slutresultat. Man visade en vilja till att tillmötesgå våra önskemål i alla lägen och hitta bästa möjliga lösningar. God dialog med oss genom hela projektet. Vi är mycket nöjda med PNentreprenad och ger dem våra bästa rekommendationer.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.