Poda Omheiningen Midden-Nederland Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn Goed en volgens afspraak geholpen met een groten heining en toegang hekken. Snelle en duidelijke offerte. Mooie materialen en deskundig personeel maakte dat er een mooie en veilige plaats i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Poda heeft bij ons een hectare grasland omheind met schrikdraad van Gallagher (hardhouten palen) naar volle tevredenheid. Goed advies, zeer scherpe aanbieding en snel en vakkundig geplaatst. Dooitze e... See more

Company details

1. Fence Contractor
  2. Agricultural Product Wholesaler
  3. Construction Company
  4. Contractor
  5. Engineering Consultant
  6. Fence Supply Store

Written by the company

Sinds 1975 realiseert Poda Omheiningen professionele omheiningen voor bedrijven, agrariërs en particulieren in Midden-Nederland. Vanuit de regio ondersteunen wij klanten met duurzame afrasteringsoplossingen voor weilanden, paardenhouderijen, bedrijventerreinen, natuurgebieden en particuliere percelen. De basis van het bedrijf werd gelegd door Poul Dalgaard, die als eerste de elektrische afrasteringen van Gallagher op de Deense markt introduceerde. Daarmee ontstond een nieuwe standaard voor betrouwbare en moderne omheiningen. In Midden-Nederland staat Poda Omheiningen bekend om praktische oplossingen, persoonlijke service en vakmanschap. Wij begeleiden het volledige traject: van advies en terreininspectie tot levering, montage en onderhoud. Dankzij onze ervaring met uiteenlopende afrasteringsprojecten in de regio kunnen wij oplossingen aanbieden die aansluiten op de lokale situatie, het gebruik en de omgeving. Ons assortiment bestaat uit professionele omheiningssystemen zoals elektrische afrastering, gaasafrasteringen, poorten, veiligheidsomheiningen en maatwerkoplossingen voor zowel permanente als tijdelijke toepassingen. Iedere omheining wordt zorgvuldig afgestemd op het terrein, de dieren, de bedrijfsvoering of de gewenste beveiliging. De monteurs van Poda Omheiningen werken met specialistische machines en professioneel materieel, waaronder hydraulische heistellingen en terreinvoertuigen. Daardoor kunnen projecten in zowel landelijke gebieden als op moeilijk bereikbare locaties efficiënt en nauwkeurig worden uitgevoerd. Tijdens de voorbereiding houden wij rekening met kabels, leidingen, bodemgesteldheid en terreinomstandigheden om een veilige en duurzame oplossing te realiseren. Met een sterke regionale aanwezigheid in Midden-Nederland hechten wij veel waarde aan korte lijnen, duidelijke communicatie en deskundig advies. Het doel is altijd om een omheining te leveren die jarenlang betrouwbaar functioneert en praktisch aansluit op de dagelijkse situatie van de klant. Ervaringen van klanten spelen daarbij een belangrijke rol. Beoordelingen via Trustpilot helpen ons om onze service voortdurend te verbeteren en geven nieuwe klanten extra vertrouwen bij het kiezen van een ervaren partner voor hun afrasteringsproject. Bedankt voor het vertrouwen in Poda Omheiningen

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Plezierig snel en netjes

Na een plezierig offerte gesprek, binnen een week de offerte en een maand later staat het hek er al! Goed voor elkaar en netjes aangelegd.

February 25, 2026

Zeker een goede ervaring

Zeker een goede ervaring. Onze opdracht was geen wereld opdracht, maar we werden ontzettend goed geholpen! Zowel in het meedenken in oplossingen, de offerte en de afhandeling.

June 12, 2025

Bijzonder prettig bedrijf

Bijzonder prettig bedrijf, fijn contact en komt op verzoek ook eerst de opdracht samen bekijken. Uitvoering ook heel netjes en geen moeite teveel. Heel tevreden over de uitvoering en het voortraject.

October 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Poda heeft een mooi staafmat hekwerk…

Poda heeft een mooi staafmat hekwerk rondom onze tuin geplaatst. Ongelijke grond moest hiervoor gelijk gemaakt worden en Poda kwam met 2 machines om deze werkzaamheden uit te voeren. Communicatie was goed over de email en ter plaatse, zeer vriendelijk personeel dat het hek kwam zetten, en alles verliep vlot. Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe hekwerk!

September 16, 2024

Beste Marieke,
Dankjewel voor je recensie. We zijn blij dat zowel de communicatie als de uitvoering van onze werkzaamheden naar wens verlopen zijn.
Het Poda Omheiningen team

Poda omheiningen Drenthe

Poda omheiningen Drenthe heeft uitstekend werk geleverd. Rondom onze nieuwe woning wouden we een gaashek i.cm. een schapenhek. Dit is super snel en strak geplaats. Vanuit de buurt komen er ook veel positieve reacties. Na 2 jaar sloot een poortje niet meer helemaal goed, dit was binnen 2 dagen opgelost.

August 19, 2024

Beste Arjan,
Hartelijk bedankt voor deze duidelijke recensie. We hebben dit doorgegeven aan de vestiging in Drenthe.
Het Poda-Omheiningen Team

Top firma!

Ten eerste het persoonlijke contact. Dat was een verademing. Snel reactie op de mail, een telefoontje tussendoor, alles vriendelijk. De vooraf afgesproken planning werd keurig aangehouden. De 2 heren kwamen op dag 1 aan met een indrukwekkende heimachine op rupsen. Daar kun je zelf niet tegenaan hameren met een slegge. Prachtige lange palen en solide hoekpalen. Aardige lui ook, nog even alles doorgelopen en ze zijn aan de slag gegaan. Einde van de dag stonden alle palen al, de volgende dag heeft 1 man de boel afgerond. Prachtig resultaat, we kunnen weer jaren vooruit met deze heining.

June 27, 2024

Beste Henrik,
Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden. We doen altijd ons best om persoonlijk contact te maken. We zijn dan ook zeer verheugd dat u dit waardeert.
We wensen u veel plezier met uw omheining en zullen er zijn als er iets aan de hand is.
Vriendelijke groet,
Het Poda-Omheiningen team

Goed werk

Met het team van Poda goede ervaringen. Prettige en snelle communicatie, goede afspraken en het werk is vlot uitgevoerd. Wij zijn helemaal tevreden.

May 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Van advies tot realisatie uitstekend!

Onze ervaring met Poda Omheiningen Drenthe is uitstekend. Johan en Kasper hebben van begin tot eind op een uiterst professionele wijze invulling gegeven aan het juiste advies en een vlotte uitvoering. Met goed gereedschap, kwalitatief materiaal en een nette werkwijze is de omheining bij ons gerealiseerd. Johan en zijn collega weten waar ze het over hebben! Wij zouden iedereen Podo Omheiningen Drenthe aanbevelen.

March 26, 2024

vakmensen met persoonlijke betrokkenheid

Al vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel bij deze club.
Vanaf het begin tot het eind is alles in goed overleg gegaan. Je voelt persoonlijke betrokkenheid. Ze hebben er echt een mooi hekwerk van gemaakt.
Een hele fijne partij om zaken mee te doen !

November 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met Alpaca weiland omheining!

Poda weet als geen ander een kwalitatieve omheining neer te zetten! Professioneel geplaatst en dito materiaal. Hebben hele goede ervaringen tijdens advies, offerte, plaatsing en nazorg. Geen enkele spijt, we zijn dan ook zeer tevreden, ook over de meer dan fijne samenwerking, we hebben ook veel gelachen, een volgend hekwerk zeker ook weer van Poda!

September 14, 2022

Maatwerk is goed werk

Wat ik erg prettig vind is dat er snel iemand ter plaatse komt kijken en meedenkt in de oplossing. Toen dan ook de poort geleverd werd had de medewerker diverse mogelijkheden om maatwerk te leveren. De offerte volgt snel en is duidelijk samengesteld.
Helaas is de wachttijd nu lang, maar wachten op kwalilteit is het waard.

April 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Plaatsen hekwerk paardenstal en weide.

Allereerst vonden we het advies en meedenken zeer prettig, je merkt aan alles dat je met een specialist te maken hebt. Het gevoel was daardoor zo goed dat we de offerte van Poda niet eens meer hebben vergeleken met die van een andere leverancier. Daarnaast was Poda zeer flexibel. Want ondanks dat het plaatsen van het hekwerk door ons steeds werd uitgesteld, uiteindelijk wel met meer dan een jaar, bleef Poda ook daar in meedenken. Verder was het plaatsen een verademing. Ook daar droop de kennis en ervaring vanaf, het resultaat is dan ook 100% tevredenheid. Tenslotte ook niet onbelangrijk waren alle mensen van Poda waar wij contact mee gehad hebben uiterst symphatiek en vriendelijk.

November 22, 2022

The Trustpilot Experience