Polenreizen Reviews 81

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastische stedentrip hebben wij gehad in Krakau! We hebben Auschwitz/Birkenau bezocht en op de tweede dag hadden we een stadswandeling oa door de Joodse wijk. We hebben ook nog de Schind... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf de boeking van deze 4 daagse reis naar Krakau voor 9 personen waren de lijntjes erg goed. Een vraag per e-mail of een telefoontje, meteen antwoord. Het hotel Maksymilian hebben wij ervaren als e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beste medewerkers, We willen graag een review achterlaten. Wij zijn van 28 februari tot en met 3 maart in Krakau geweest. Een echte aanrader met een groot compliment aan jullie! Alles was pe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pas terug van krakau,prachtige stad en ook de stadstour met David was geweldig zo leer je ook de minder mooie delen van de stad kennen. Auschwitz en birkenau zijn 2 zeer aangrijpende plaatsen en er zu... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Dé specialist in reizen naar Polen met Nederlandstalige gidsen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Polenreizen maakt beloften waar!

Polenreizen heeft alle beloften waargemaakt. In een woord geweldig! Goed hotel (Inx), prima excursies met geweldige gidsen (Nederlands sprekend, behalve bij de Zoutmijnen) en goed vervoer van en naar de luchthaven. De informatievoorziening voorafgaand aan de reis was ook duidelijk en compleet. Echte aanrader!

August 23, 2025

Beste meneer Willekes,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat uw reis naar wens is verlopen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouw en wellicht tot volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Een geweldige trip van 5 dagen naar…

Een geweldige trip van 5 dagen naar Krakau. Alles was prima geregeld. Vlucht, transfer, hotel. Allemaal perfect op tijd. Goed hotel in het centrum van de stad. De geboekte excursies waren goed. Vooral de stadswandeling was ver boven verwachting. Wij kunnen en zullen Polen reizen zeker aanbevelen.

August 11, 2025

Beste Nico,

Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie.
Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad in het mooie Krakau.

Rated 5 out of 5 stars

alles is geregeld met 1 boeking. erg fijn.

Een geweldige trip van 5 dagen naar Krakau met ons gezin. Alles was prima geregeld. Vlucht, transfer, hotel. Allemaal perfect op tijd. Goed hotel in het centrum van de stad. De geboekte excursies waren goed. Vooral de stadswandeling was ver boven verwachting. Wij kunnen Polen reizen absoluut aanbevelen.

August 4, 2025

Beste mevrouw Groot Enzerink,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Heel erg leuk om te horen dat uw reis naar wens is verlopen.

Zorgeloze vakantie …

Het was voor mij de eerste keer vliegen dat was al een hele ervaring maar super. We hadden dit via polenreizen geboekt met 2 excursies en ben daar heel blij mee geweest, alles is voor je geregeld van het begin van je reis tot het einde en alles er tussen in.
Je word van het vliegveld naar het hotel gebracht voor alle excursies word je opgehaald en terug gebracht en uiteindelijk weer terug naar het vliegveld gebracht, dus in 1 woord fantastisch je hoeft je nergens zorgen om te maken

August 11, 2025

Beste mevrouw Van den Bos,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is leuk om te horen dat u een mooie reis heeft gehad en dat ondanks eerste keer vliegen, best spannend natuurlijk, toch een fijne ervaring hebt.
Bedankt voor uw vertrouw, fijn dat u bij ons heeft geboekt.

Super fijne ervaring

Prima organisatie.
Heel stipt en correct.
Fijne Nederlandstalige gids.
Vooral een fijn evenwicht tussen “geleide “ momenten en “vrije tijd”momenten.
Fijn hotel, goed gelegen en toch rustig.
Lekkere pizza’s in de binnentuin.
Super mooie en boeiende stad.
Aanrader!!!

August 9, 2025

Beste mevrouw Cespedes,

Hartelijke dank voor uw positieve beoordeling. Het is leuk om te horen dat uw reis helemaal naar wens is verlopen.

Geweldige reisorganisatie!

Geweldige reisorganisatie!
Deze week terug gekomen van de 4daagse groepsreis met Nederlandse gids.
Alles fantastisch geregeld, van communicatie ,transfers, vlucht, excursies mooi hotel Maksymilian, tot de geweldige gids David.
Door hem veel meer te weten gekomen over Auschwitz ,Birkenau en Krakau.
Chapeau!!
Ga zo door

August 15, 2025

Beste mevrouw Harmsen,

Onwijs leuk om te horen dat uw reis helemaal naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouw in onze organisatie.

Rated 5 out of 5 stars

alles zeer goed geregel zeker de gids…

alles zeer goed geregel zeker de gids Davíd top gedaan weet echt heel veel en met humor er doorheen (waar het kon) En ook mocht een schietavontuur mocht niet ontbreken bij Cracow shooting academy zeker een aanrader.

August 9, 2025

Beste mevrouw Dekker,

Super bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te horen dat jullie reis helemaal geslaagd is.

Hartelijke groet, Team Polenreizen

Zeer goed georganiseerd

Zeer goed georganiseerd, van het vervoer tot aan het hotel, de uitstappen. Het hotel had alles was er nodig was voor onze 4 dagen. Gidsen David en Klaudia kennen hun job , geen vraag is hen teveel! Wij komen zeker nog terug met onze dochter.

July 30, 2025

Beste Cindy,

Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie.
Wij zullen zorgen dat de complimenten bij David en Klaudia terecht komen.
Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad in het mooie Krakau.

Rated 5 out of 5 stars

Een hele fijne trip naar Krakau gehad.

Een hele fijne trip naar Krakau gehad.
Alles was goed geregeld en goed op elkaar afgestemd.
De eerste dag hadden we de zoutmijnen en de biertour gehad en die waren een groot succes de gidsen waren erg goed en wisten alles goed te vertellen en de nederlandse gids Mir van de biertour daar hebben wij een hele leuke middag/avond meegehad zij was een hele fijne gids en wist heel veel te vertellen.
De tweede dag hadden wij de stadswandeling en schindlers list wandeling van gids David dit was een goede ervaring en David wist heel veel te vertellen.
De derde dag hadden wij de trip naar Auschwitz ook met gids David was heel indrukwekkend en ook hier wist David ons heel veel te vertellen.
Al met al een heel geslaagde trip naar Krakau en ook het vervoer was top geregeld door polenreizen.
Het was een echte aanrader

July 9, 2025

Reply from Polenreizen

Wat een uitgebreide en fantastische review! Dank voor uw complimenten, dit zullen we zeker even aan alle gidsen doorgeven, super leuk om te lezen. Fijn dat u zo heeft genoten en een mooie reis heeft gehad, daar doen wij het voor. Groetjes van team Polenreizen en tot een volgende keer.

Krakau is geweldig

Wij hebben een fantastische reis gehad naar Krakau! Alles was tot in de puntjes geregeld: van het vervoer en de accommodatie tot het programma en de begeleiding.
Een bijzonder groot compliment voor de gidsen – hun kennis, passie en vriendelijkheid hebben onze reis écht onvergetelijk gemaakt. Ze wisten niet alleen veel te vertellen over de geschiedenis en cultuur van Auschwitz en Krakau, maar deden dat ook op een boeiende, respectvolle en persoonlijke manier. Dankzij hen hebben we niet alleen veel gezien, maar ook écht beleefd.
Krakau zelf is een geweldige stad vol indrukwekkende geschiedenis en bijzondere plekken. De excursies waren goed afgestemd en perfect georganiseerd – we hebben genoten van elke dag.
Kortom: een toporganisatie die weet hoe je een reiservaring onvergetelijk maakt.
Hartelijk dank!

June 28, 2025

Beste Marielle,

Hartelijk dank dank voor uw mooie beoordeling ! Heel erg leuk om te lezen dat u een mooie reis heeft gehad en de ervaring samen opgedaan dat memorable is. Nogmaals hartelijk bedankt voor uw fijne bericht, bedankt dat u bij ons geboekt heeft.

Polenreizen

Polenreizen, wat een ongelooflijke reis hebben wij gehad, alles compleet boven onze verwachting zo goed geregeld hebben wij nog geen enkele vakantie of stedentrip meegemaakt.
Alles wat we extra bij hadden geboekt werd waargemaakt. Iedere belofte die ze gedaan hebben hebben ze overtroffen tot in de kleine puntjes was iedere excursie of tour een top belevenis , we zijn naar Krakau geweest een aanrader

June 26, 2025

Beste meneer Derksen,

Allereerst hartelijk dank voor uw positieve feedback en de tijd die u genomen heeft om ons te schrijven. Dit waarderen wij natuurlijk ten zeerste en daarbij is het onwijs leuk om te krijgen! Het is prettig om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gehad met onze organisatie.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw fijne bericht, fijn dat u bij ons geboekt heeft. We zien u graag terug als klant bij een vervolgbezoek!

Goed georganiseerde reis

Goed georganiseerde reis.
Prima hotel, op loopafstand van het oude stadscentrum.
Fijne gids (David) die veel wist en boeiend vertelt over Krakau, zijn geschiedenis en Auswitz I en II.

June 27, 2025

Reply from Polenreizen

Heel erg bedankt Miranda! Super om te lezen dat u het een goed georganiseerde reis vond, daar doen we het voor. Hartelijke groet van team Polenreizen

Prima goed verzorgde reis

Prima goed verzorgde reis. Transfers goed, hotel Maksimilia eenvoudig maar prima, stadswandeling en bezoek Auschwitz-Birkenau indrukwekkend. Krakau verassend mooie stad, prachtig park, leuke horeca.
De reis is een aanrader.

June 26, 2025

Reply from Polenreizen

Beste Peter, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren en schrijven! Warme groet, team Polenreizen

Rated 5 out of 5 stars

De reis was tot in de puntjes geregeld

De reis was tot in de puntjes geregeld, van het vervoer van het vliegveld en de excursies tot aan de excursies zelf. Alles was duidelijk aangegeven. We kregen een app om de ophaaltijden af te spreken. Niets werd aan het toeval over gelaten. We hadden wel het geluk dat het ophaalpunt bij ons hotel Maximum was. Zorg wel dat je ivm het geluid van de tram je een kamer aan de achterzijde van het gebouw hebt. Karkau is een schitterende stad met vriendelijke mensen. Ze spreken allen engels en je kunt overal digitaal betalen. Verder goede horeca met vriendelijke prijzen.

June 21, 2025

Reply from Polenreizen

Ontzettend bedankt voor uw 5 sterren en uitgebreide review. Super om te lezen dat u zo heeft genoten en alles duidelijk vond, daar doen wij het voor. Hartelijke groet, Anna en Emma van team Polenreizen

Fantastische reis gehad naar Krakau

Fantastische reis gehad naar Krakau, alles was super geregeld van vliegreis tot excursies . Ook het hotel verdiend een dikke 10 . Fantastische rondleiding door de stad gehad met gids David en ook de excursie naar Auschwitz/ Birkenau waar David ook bij was was erg indrukwekkend. En de zoutmijnen was een mooie afsluiting van onze fantastische reis , je kan in Krakau heerlijk eten voor niet duur . Deze reis via Polenreizen beveel ik zeker aan .

June 20, 2025

Reply from Polenreizen

Wat een super review om te lezen – hartelijk dank! Wat fijn dat u zo’n fantastische tijd in Krakau heeft gehad, daar doen wij het voor. We zijn blij dat u zo genoten heeft en nogmaals bedankt voor de warme aanbeveling. Wellicht tot in de toekomst, groeten van team Polenreizen

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische reisorganisatie en vakantie in Krakau

Wat een fantastische vakantie hebben we gehad in Krakau! Door Polenreizen alles perfect georganiseerd en geregeld. Van de vliegtickets, hotel, vervoer tot en met de excursies. Enthousiaste gids ( David ) naar Auschwitz en met de stadswandeling. Ook de zoutmijnen zijn zeker aan te bevelen.

June 14, 2025

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Super leuk om te horen dat u een mooie reis heeft gehad met onze organisatie.

Rated 5 out of 5 stars

In een woord fantastisch!

Het was in een woord fantastisch. We hadden een 5-daagse reis inclusief een excursie naar Auschwitz en een fietstour geboekt met als hotel Maksymilian. Alles was prima geregeld zodat je focus direct gaat naar de beleving van je vakantie. Er ontbreekt werkelijk niets, vanaf de complete en vriendelijke communicatie via het reisbureau, de stiptheid van de transfers, de vriendelijke begeleiding, de complete ervaring van excursies inclusief de bevlogenheid van een Nederlandse gids, een uitgebreide fietstour met een enthousiaste begeleider, een fijn hotel (Maksymilian) met uitgebreid ontbijt. Kortom, Polenreizen een echte aanrader. Fam Evers.

June 17, 2025

Reply from Polenreizen

Heel hartelijk dank voor de complimenten den de 5 sterren familie Evers. Wat fijn dat u zo genoten heeft van de reis, daar doen we het voor. Nogmaals dank voor uw schrijven en graag tot in de toekomst. Groeten van team Polenreizen, Anna en Emma

Prachtige ervaring

Wij zijn ontzettend enthousiast over Polenreizen! Onze 5-daagse reis naar Krakau was perfect georganiseerd, ik kan werkelijk niets verzinnen wat tegenviel. David was onze gids in Auschwitz-Birkenau en bij de stadswandeling door Krakau, een zeer sympathieke wandelende encyclopedie. Ik geef bijna nooit een 10 maar David verdient hem! We verbleven in hotel Maksymilian, ook niets op aan te merken. Kortom: wil je een dergelijke reis maken dan kan ik Polenreizen van harte aanbevelen.

June 7, 2025

Reply from Polenreizen

Beste mevrouw Blook, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Super leuk om te horen dat uw reis met onze organisatie helemaal naar wens was. Bedankt voor uw vertrouw en dat u bij ons heeft geboekt. Hartelijke groet, team Polenreizen.

Fantastische reis naar Krakau en Auschwitz

We hebben een fantastische reis naar Krakau en Auschwitz gehad. Alles was heel goed voorbereid en uitgevoerd. De vlucht naar Katowice en de transfer van het vliegveld naar het hotel waren prima geregeld. Het hotel Maximillian was prima met een goede kamer, fijne bedden en een goed ontbijtbuffet. De stadswandeling was geweldig met een uitstekende gids David. Hij wist heel veel te vertellen en op een fijne luchtige en humorvolle manier. Petje af voor hem. De excursie naar Auschwitz was zeer goed voorbereid en een geweldige ervaring. David was er ook bij maar een andere gids deed de daadwerkelijke rondleiding. Die deed ook zijn best maar was af en toe niet goed te verstaan. De transfer terug naar het vliegveld en de vlucht terug waren allemaal prima verlopen.
Al met al een hele prettige ervaring en de complimenten aan Polen Reizen.
We zullen jullie zeker aanbevelen.

May 31, 2025

Beste meneer De Groot,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Onwijs leuk om te horen dat uw familie trip naar Krakau naar wens is verlopen. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij David terecht komen.

Rated 5 out of 5 stars

Citytrip Krakau was indrukwekkend en…

Citytrip Krakau was indrukwekkend en goed verzorgd!
Bij aankomst stond taxi al klaar om ons naar hotel INX Design te brengen. Hotel was top alleen sliepen we aan de straatzijde waardoor je de trams goed hoorde maar voor de rest was de kamer en ontbijt uitstekend.
Gids David verdiend een pluim hij vertelde met passie en humor over de geschiedenis van Krakau en ook in Auschwitz wist hij veel te vertellen over de geschiedenis. Jammer dat we daar niet meer tijd hadden om rond te lopen. Ik beveel polenreizen zeker aan!

May 21, 2025

Beste meneer Meinen,
Hartelijk bedankt voor uw fijne positieve reactie. Fijn om te horen dat jullie het goed hebben gehad in het mooie Krakau. Wij zullen zorgen dat de complimenten bij David terecht komen.

Hartelijk groet, Team Polenreizen

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look