Company details

1. Container Supplier
  2. Container Service

Written by the company

Polmat BV – Specialist in rijplaten, dragline schotten en containers Polmat BV is al jaren een betrouwbare partner in de levering, verkoop en verhuur van hoogwaardige materialen voor bouw, infra en evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in stalen rijplaten, dragline schotten en zeecontainers, maar bieden daarnaast ook een breed assortiment aan gebruikte zeecontainers en kantoorunits. Hierdoor kunnen wij altijd een passende oplossing leveren, of het nu gaat om tijdelijke toepassingen of een langdurige investering. Onze stalen rijplaten en dragline schotten worden veel ingezet voor het creëren van tijdelijke wegen, werkvloeren of kraanopstelplaatsen. Ze zorgen voor veiligheid, stabiliteit en efficiëntie op bouwterreinen, bij grondwerk of tijdens evenementen. Voor elke situatie bieden wij de juiste maat en uitvoering. Daarnaast leveren en verhandelen wij zeecontainers en kantoorunits. Denk hierbij aan opslagcontainers voor goederen, units voor tijdelijke kantoorruimte of gebruikte containers die wij op maat kunnen aanbieden. Door ons brede aanbod en flexibele service zijn wij in staat om snel te schakelen en mee te denken met de wensen van onze klanten. Bij Polmat BV staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Ons team helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Zo bent u verzekerd van materialen die voldoen aan de hoogste eisen en een partner die altijd voor u klaarstaat.

Contact info

No reviews

This company hasn’t received any reviews yet.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look