See what reviewers are saying
Oszustwo! BONUSY KASYN, KTÓRE SĄ W ICH RECENZJACH W WIĘKSZOSCI NIE ISTNIEJĄ. A bonusy, które istnieją są błędnie opisane, wcale nie są to oferty bez depozytu.
Company replied
Wszystkich miłośników slotów zapram na tą stronę otóż jest absolutnie realna i szybka. Duzy wybor slotow natomiast wpłaty są bardzo szybkie,mega szybko można coś zarobić a najlepsze jest to że nie pot... See more
Świetna strona z potężną bazą wysokiej jakości. Znają się na tym co robią i potrafią ładnie i obszernie to opisać. Dużo informacji dla szukających w tym temacie. Bardzo dobry kontakt ,szyb... See more
Company details
Written by the company
Polskie Sloty - to niezależny іnformacyjny portal, który przedstawia eksperckie recenzje najpopularniejszych slotów, kasyn online i najlepszych bonusów bez depozytu. Na naszej stronie każdy znajdzie kasyno z największymi darmowymi spinami i hojnymi bonusami powitalnymi. Strona oferuje szeroki wybór gier hazardowych, w które każdy może zagrać za darmo, bez pobrania i rejestracji.
Contact info
Chłodna 51, 00-867, Warszawa, Poland
- info@polski-sloty.com
- polskiesloty.com
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Brak możliwości weryfikacji dokumentów… , wycofanie technologii
Brak możliwości weryfikacji dokumentów dowód osobisty mObywatel akceptowany dowód w Polsce
Fajna aplikacja,polecam
Jedna wielka poraszka oszuaci…
Jedna wielka poraszka oszuaci nacongacze avocasino i reszta to sciema okradajom ludzi
Wprowadzanie w błąd
Oszustwo! BONUSY KASYN, KTÓRE SĄ W ICH RECENZJACH W WIĘKSZOSCI NIE ISTNIEJĄ.

Reply from Polskie Sloty
Nie dajecie się nabrać...to zwykli…
Nie dajecie się nabrać...to zwykli naganiacze.Poczytajcie jak działa rachunek prawdopodobieństwa to zrozumiecie jakim trzeba być debilem żeby grać.

Reply from Polskie Sloty
Ice casino jest super
Ice casino jest super. Da sie duzo wygrac, proste w obsludze, duzo mozliwosc wplaty depozytu. Polecam
Jako osoba która posiada już…
Jako osoba która posiada już doświadczenie z różnymi kasynami, dołączając do społeczności Casino Mega, liczyłem na nową jakość, znudzony schematycznym podejściem do klienta. I oto w końcu udało mi się odnaleźć miejsce, gdzie gracz, jeżeli ma problem, szybko znajdzie pomoc, czy to na LC, czy pisząc bezpośrednio do VIP Manager'a, kończąc na Discordzie, gdzie dwaj starsi Panowie służą radą i życzliwym podejściem :) samo kasyno posiada bogatą ofertę gier i dostawców, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Z czystym sumieniem polecam Casino Mega!! :)
Wypłacalne kasyno
Bardzo dobre kasyno, szybkie wypłaty, jak na razie bez większych problemów. Stronka jest całkiem płynna. Szeroki wybór gier, polecam
Świetne kasyno bardzo dobrze dobrane…
Świetne kasyno bardzo dobrze dobrane gry obsługa klienta świetna
Super mega gra
Jest bardzo dobre .Polecam
Piekne casino najlepsze
Spoko się gra
Super jest i się wygrywa
Bardzo dużo bonusów bez depozytu co mi…
Bardzo dużo bonusów bez depozytu co mi się bardzo podoba
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.