3.4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

3.4

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

To stjerner

To stjerner, og ikke kun en, fordi Martina reddede mit hår.Jeg medbragte billede af frisuren som Steffen havde klippet (hvor forfærdeligt at han ikke arbejder som frisør længere).Slutresultatet denne gang var alt andet end som på billedet.Meget lav kvalitet.Oven i købet brød han (frisøren der klippede mig) i gråd da jeg dagen efter gerne ville have klipningen i orden, og bad mig gå under påskud af at jeg ikke talte ordentligt.Dog var det ham der hævede stemmen overfor mig.Jeg havde også som kunde med en håbløs klipning lyst til at græde.Min oplevelse var at han ikke kunne lave klipningen, en kort ret almindelig frisure. Det hele endte med at Martina klippede mig let og fint som jeg håbede på.
For mig var det ikke pengene værd - 579 + en mindre formue for parkering. Det er svært at give og modtage kritik...

February 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er nu blevet klippet hos David i…

Jeg er nu blevet klippet hos David i over et år, og jeg må bare sige, at jeg elsker at få et lækkert hår, når jeg går derfra. Ender altid med komplimenter fra folk omkring mig, der synes mit hår er flot. Generelt god service, god kaffe og hyggelig stemning.

January 4, 2024

Bedste frisøroplevelse længe!

Er lige kommet hjem efter en kæmpe god oplevelse hos Posins Frisør og næste besøg er allerede booket! Efter mange trælse frisørbesøg, var det dejligt og trygt at sætte sig i Martinas stol. Så sød, imødekommende og ikke mindst superdygtig! Tak for at tage udfordringen med mit ødelagte hår op!

December 4, 2023

Verdens bedste frisør

Verdens bedste frisør
For ikke så længe siden var både jeg og vores 2 årlige søn inde og blive klippet
Jeg går altid derfra med et kæmpe smil😁 den frisør jeg bruger ved bare lige hvordan man vil klippes han er virkelig dygtig og endnu mere dygtig til at klippe vores dreng et kæmpe tak for din tålmodighed for det er ikke nemt at klippe børn men du får det til at se nemt ud 😃
Så til dig der læser med her leder du efter en frisør hvor du gerne vil opleve ren selvforkælelse så er det her du skal gå ind 👍de er dygtige og rigtig god til at vejlede ❤️

May 23, 2023

Byens bedste frisør!!

Byens bedste frisør!!! Altid positiv samt en uovertruffent behandling.
Jeg kan kun anbefale stedet til andre.
Tak til Posin for igen et super resultat🙏🏻

April 21, 2023

Super sewrvice

Ja ja... Det er jo svært at gøre noget forkert på en herreklip, så derfor får Posin ikke 5 stjerner for kliptningen, men derimod for en fremragende service. Blev budt velkommen og tilbudt både kaffe og rom eller en øl mens jeg ventede og under klipningen!! Kommer helt sikkert igen

April 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig farvning.

Dårlig farvning. Lignede gammel udvoksning i skilning og foran i pandehår. Henvendte mig i salonen, hvor frisøren end ikke gad ulejlige sig, at snakke med mig, men fik dog at vide de gerne ville udbedre det. Total useriøst arbejde og service.

August 13, 2019

Is this your company?