Potefokus Reviews 77

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale at arbejde med Michaela. Jeg har en hundehvalp som desværre er angst og nervøs fra genetisk side og samtidigt havde hun aggressive forældre (jeg vidste ikke det havde noget... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været yderst tilfredse med forløbet hos Potefokus. Michaela har hele tiden været meget lyttende til vores ønsker, og har skræddersyet træningen, så den passede til vores behov. Vi har gjort... See more

1. Dog Trainer
  2. Dog Walker
  3. Pet Store

Written by the company

Gør en god hund, endnu bedre! At undgå bid, konstant at skulle fjerne tis fra tæppet, undgå at blive trukket afsted på gåture og navigere i den komplekse verden af ernæring kan være frustrerende og overvældende. Nogle gange føles det som om udfordringerne aldrig stopper. Hos Potefokus tilbyder jeg personlig træning, holdtræning og produkter til hundeejere, så de kan overvinde deres hunds problemer og opnå en glad, sund og velopdragen hund.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Michaela og potefokus er alle pengene værd

Jeg kan varmt anbefale at arbejde med Michaela.
Jeg har en hundehvalp som desværre er angst og nervøs fra genetisk side og samtidigt havde hun aggressive forældre (jeg vidste ikke det havde noget at sige). Hun var generelt utryg, knur-rede og gøede af alt og alle og af alle lyde. Nu har vi arbejdet intensivt i nogle måneder og det er blevet markant bedre. Vi rammer nogle gange en mur, men så er Michaela virkeligt god til at give mig værktøjer, vi kan bruge og vi laver om i planen så det passer til min hund.
Min hund er blevet mere tryg og selvsikker, men det skal siges, at med et særtilfælde som min hundehvalp, så tager det bare rigtigt lang tid og ingen heling er lineær. Vi arbejder stadigvæk på det hele sammen med Michaela. Vi havde først et personligt forløb og nu har vi online forløbet. Kan anbefale at gøre det i den rækkefølge, da hun meget bedre kan hjælpe jer, hvis hun ved hvilket miljø i befinder jer i og hvilken dagligdag i har sammen.
Tak Michaela , for at hjælpe mig og Pølse, for at hjælpe mig med at forstå min hund, lægge ører til frustrationer og for at få mig til at føle mig mindre alene.

April 7, 2026

Træning af negleklip

Jeg har fået hjælp af Michaela til negleklip på min hund, som har været meget ængstelig omkring det. Det var en uoverskuelig og frustrerende situation, og uanset hvor meget jeg selv trænede, oplevede jeg ikke den ønskede fremgang.

Efter jeg fik hjælp af Michaela, begyndte det hurtigt at gå fremad. Allerede efter en måneds træning kunne vi klippe én negl – en kæmpe milepæl for os.

Michaela har en helt særlig evne til at aflæse hundens adfærd, humør, behov og motivationsfaktorer. Selvom jeg kender min egen hund rigtig godt, ser hun nuancer og signaler, som jeg aldrig selv ville have opdaget. Hun formår at tilpasse træningen til den enkelte hund i stedet for at presse en standardmetode ned over hovedet på én.

I dag kan min hund håndtere negleklipning, og jeg er samtidig blevet langt klogere på hendes adfærd og signaler. Det har styrket vores – i forvejen stærke – bånd endnu mere.

En kæmpe anbefaling til Michaela.
Vi startede med et individuelt forløb med hjemmetræning og fortsatte derefter med et Poteplus-abonnement, som har fungeret helt fantastisk.

February 24, 2026

Reply from Potefokus

1000 tak for den flotte anmeldelse 🥹 det har virkelig været en fornøjelse at følge jer 🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed og dygtig vejledning ift

Høj faglighed og dygtig vejledning ift. at træne vores hund og ikke mindst masser af gode brugbare råd, der har hjulpet os meget. Michela er en dygtig kommunikator og god til at skabe relationer, både til hund og hundeejere.
Vi kan varmt anbefale Potefokus.

February 10, 2026

Reply from Potefokus

1000 tak for de flotte ord, jeg er så glad for at i kontaktede mig, i var så seje 🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Bogen er let overskuelig og grundig

Bogen er let overskuelig og grundig. Alt hvad man har brug for som nybagt eller ‘ældre’ hundeejer. Michaela er en super kompetent forfatter og hundetræner.

December 27, 2025

1000 tak, jeg er glad for at i kan lide bogen ☺️

Rigtig godt service

Rigtig godt service. Og bogen jeg købte har mega godt inspiration for mig at arbejde med mine hunde, meget god viden.

October 31, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for den gode anmeldelse, jeg er glad for at bogen allerede har skabe gode øjeblikke for dig og din hund 🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

6 mdr sener står vi her 🙌 for bare 6…

6 mdr sener står vi her 🙌 for bare 6 mdr siden kunne Arthur på ingen måder være alene i huset, han led af virkelig voldsom separationsangst, han hylet og gøet dagen lang fra man gik ud af døren, løb hele huset rundt i stress, kradset på døre for at åbne dør håndtagene for at komme ud fordi hans angst for at være alene havde sat sig som om han blev klaustrofobisk i huset. Inden havde vi prøvet alt som i alt bure, mørklægning, musik, fjernsyn osv intet virket og ja hvad gør man så gode råd bare dyre det enste sted Arthur var tryk ved at være alene var bilen. så med på arbejde hverdag i bilen hvor han kunne hygge sig dette var jo ikke nogen holdbar løsning. næste skridt dyrlægen for at snakke om hans angst. Dyrlægens vurdering var lade ham hyle til han bliver træt så går det over eller en aflivning pg hans aldre 6 år.
Alle som i Alle der kender mig ved jeg ikke opgiver så let så aflivning ville blive sidste løsning og heldigvis for det for en helt alm hverdags eftermiddag faldt jeg over @potefokus.dk og besluttet mig for at ringe som sidste udvej. Og dette var lykken for os nu står vi 6 mdr sener og en hund der kan være alene i 8 timer🥳
det har været en hård, lang og sej kamp med kæmpe op og nedture i træning for at Arthur kunne være alene vi ramte en krise på 9 min som bare var svær at komme over vi var oppe og vende på 1 time og ned på 5 min igen, nu har han kørt stabilt lige siden og vi øver videre i at være gode til at være alene. Ja 6 mdr er længe men vores hund Arthur er jo ikke nogen hundehvalp eller ung hund mere så indlæring tager længere tid og potefokus var bare klar til at hjælpe os med opgave selv han ikke var nogen ung hund mere 🙌. Vi er lykkelig og mega taknemmelig for den kæmpe hjælp og støtte vi har fået fra @potefokus.dk for at kunne nå her til i dag og med en hund der bare tager alene hjemme træning som om han aldrig har lavet andet ❤️ det giver ro og mindre bekymringer at kunne sørge for ens hund er tryg når man er væk fra hjemmet ❤️

October 24, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for den virkelig flotte anmeldelse, og tak for at tage mig med på rejsen. Jeg er så mega stolt af jer alle 🥹

Hej anbefaling af Potefokus

Hej
Vi havde et træningsforløb hos Potefokus, som gik på at vores corgi skulle lære ikke at gø så meget af fremmede i vores hjem, ved besøg osv, Michaela var en virkelig dygtig og kompetent underviser som vi havde det godt med hele vejen, og som gav os nogle virkelig gode redskaber at komme i mål med, vi synes at forløbet har hjulpet os virkelig godt på vej,
Vil til enhver tid anbefale Potefokus

August 30, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for en gode anmeldelse, det var en fornøjelse at hjælpe jer videre i træningen 🙏🏼

Klog som en hund.

Jeg bestilte: Klog som en hund hos Potefokus, og efter få dage modtog jeg bogen + en rigtig fin gave. Bogen beskriver kort og tydeligt praktiske øvelser og tricks, og hvad man skal bruge af udstyr, hvilke problemer man kan løbe ind i mm. Det er en guldgrube af viden både for nye og "gamle" hundeejere. Jeg vil anbefale bogen til alle, der vil arbejde med deres hund.

September 1, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for de rosende ord, det betyder virkelig meget for mig at du kan lide bogen, og vil anbefale den videre. Jeg håber den bringer en masse gode oplevelser med dig og styrker samarbejdet mellem din hund og dig 🐶

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent og mega behageligt forløb

Vi har været super glade for forløbet hos Michaela. Hun er super kompetent og mega dygtigt til at sætte sig ind i ens situation. Både vi og vores hund har nydt meget af at have et forløb hos Michaela. Det har været mega godt at lære vores hund meget bedre at kende og vi kan allerede se resultaterne af træningen. Vi kan varmt anbefale Michaela 😊

August 25, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for de rosende ord, og for tilliden. Det har virkelig været en stor fornøjelse at hjælpe jer, og jeg håber på at se jer i fremtiden igen :-)

Tryghed & den rette guidning

Vi har været yderst taknemmelige for den indsats Michaela har gjort for, at få vores alene hjemmetræning til at lykkedes.
Inden vi kontaktede Michaela havde vi prøvet alt hvad vi kunne for at få alene hjemmetræning til at blive en god oplevelse for vores hund Murphy og os selv, men desværre uden held.

Vi var i en meget presset tid, men Michaela greb os der hvor vi var og bekræftede os i at vi havde gjort det rigtige inden vi kom i forløb også selvom vi følte vi havde fejlet…

Under hele forløbet har vi ikke haft andet end tiltro til at Michaela vidste hvad hun lavede og aldrig har vi tvivlet på at hun mente det når hun sagde at vi nok skulle komme i mål - hvilket vi gjorde!

Hendes professionelle udstråling og søde personlighed har været så behagelig og tryg og været skyld i at vi følte os trygge i at lægge ansvaret over på hende, selvom vi jo selv skulle sørge for at få det trænet.
Det har virkelig været rart for os at kunne lægge ansvaret og bare gøre hvad der blev planlagt for os😅

Ligeledes er hendes hundehold lærerige og sjove. Et sted hvor man bliver mødt hvor man er og bliver set.

Vi vil til en hver tid vende tilbage, hvis vi stod og manglede hjælp.

Kæmpe anbefaling herfra, hvis man er villig til at give det tid og tro på at hendes arbejde nok skal gi pote🐾

July 1, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for de rosende ord, det har virkelig været en stor fornøjelse at lære jer at kende og hjælpe jer i mål. Jeg håber i har det godt, og alt går som det skal🐾

Rated 5 out of 5 stars

Potefokus - professionel rådgivning og træning

Vi har været yderst tilfredse med forløbet hos Potefokus.
Vi har gjort fine fremskridt efter 4 møder, og føler os godt klædt på til at fortsætte træningen.
Kan også varmt anbefale, at man køber hendes bog “Klog som en hund”.

June 11, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for den flotte anmeldelse, det har været en fornøjelse at følge jer :-)

Dygtig træner

Michaela er en yderst kompetent træner der ved hvad hun taler om. Vi har brugt hende primært til 1-1 træning, både teoretisk og praktisk. Hun har, hendes unge alder til trods, en utrolig stor viden om hundes adfærd og hun har godt styr på de hunde hun har i træning. Vi er yderst tilfredse med hendes træning og håber andre kan få ligeså stor glæde af hendes hjælp som vi har haft.

May 28, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for de rosende ord, det har virkelig været en stor fornøjelse at følge og hjælpe jer med jeres skønne hundepige! 🙏🏼

Tryg og effektiv træning

Vi har været super glade for forløbet og kan varmt anbefale det! Vi havde brug for hjælp til både resource-træning og alene-hjemme-træning, og vi har virkelig kunnet mærke en positiv udvikling hos vores hund. Træningen var tryg, professionel og altid tilpasset vores behov – og vi følte os rigtig godt støttet hele vejen igennem. Der blev skabt en god og positiv stemning, hvor både vi og hunden kunne lære og udvikle os i et roligt tempo. Hvis vi får brug for hjælp igen, vil vi uden tvivl vælge hende!

April 17, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak for de rosende ord, det har virkelig været en fornøjelse at følge jer, i var så seje og forstående for jeres hunds behov hele vejen igennem! 🎉

Godt 1-1-forløb ved adfærdsproblemer

Vi havde et 4-ugers forløb med vores hund, da vi havde problemer med, at han blev sur på andre hunde på gåturen. Vi fik så mange gode redskaber til træning, og har set en stor forbedring. Vi træner stadig og tror nu på at nå i mål.
Michaela er både dygtig og rigtig sød, og en stor anbefaling.

February 4, 2025

1000 tak, det har været en fornøjelse at følge jer 🙏🏼

Kæmpe anbefaling!

Zeus og jeg har haft stor glæde at Micheala. Hun er en enormt god træner og underviser- vi har begge været meget meget glade for hende. Vi startede mig ikke at kunne gå tur, fordi jeg havde mistet tilliden til min hund, og omvendt. Og mit største ønske var at kunne gå en lang tur med min hund- og det hjalp hun os mig. Hun fik selvtilliden tilbage i både min hund og jeg!

February 10, 2025

Reply from Potefokus

1000 tak, det har virkelig været en stor fornøjelse at hjælpe jer og se jer blomstre 🙏🏼

Take a closer look