Det er første gang jeg benytter…
Det er første gang jeg benytter Potenslægen for en service og jeg kan kun varmt anbefale Potenslægen. Super behjælpelig, hurtig tilbagemeldinger og sikker fast service,

Reply from Potenslægen.dk
Hvert år bliver tusindvis af potensfremmende piller købt fra tvivlsomme udenlandske hjemmesider. Hos os finder du et dansk alternativ, som er mere sikkert, hurtigere og udelukkende online. Efter at have udfyldt et spørgeskema, gennemgår en af vores danske læger dette for at identificere mulige årsager til potensproblemer som du evt. skal være opmærksom på. Desuden kontrolleres det at du ikke fejler noget, eller tager nogen form for medicin, som kan gøre det farligt at indtage den potensfremmende medicin. Når lægen har set spørgeskemaet igennem (og godkendt dette), udføres en recept inden for kort tid, hvorefter du kan gå på et hvilket som helst apotek og købe medicinen. Alternativt kan medicin købes igennem et dansk online apotek. Vi tager din sikkerhed, anonymitet og sundhed meget alvorligt.

Reply from Potenslægen.dk
Skønt sted som gjorde at vores hund havde en fantastisk dag 🤗. Virkelig fin og alsidig bane og gode ordnede forhold i hallen hvor der er tænkt på det hele. Processen af reservering af hallen var også rigtig velfungerende 😊

Reply from Potenslægen.dk
Bestilte en online konsultation og fik nogle timer senere en recept. Da varen blev hentet på apoteket ved man at der er den ægte vare. Jeg var lidt pinligt ved at gå til egen læge, så det her er en god mulighed

Reply from Potenslægen.dk
Jeg plejer at få recept af min læge, men fandt ud af at jeg er løbet tør, og min læges telefon var lukket. Fik bestilt herigennem, og fik indenfor 30 min rescept på serveren. Tusind tak for den hurtige betjening. Har nemlig 10 års dagen med kæresten i dag.

Reply from Potenslægen.dk
Effektivt hvor der leveres det der loves. Link til at komme videre. Alt anonymt også levering af varen fra apoteket. Meget overraskende billig vare der henvises til. Jeg forstod ikke lige "Pakkerne" man kunne købe hos potenslægen, men det er såmænd bare som det står. Prisen er pr. konsultation. Jeg spurgte og der kom omgående svar. Man er så på en måde i gang med en form for abonnementsordning, fint for mig. Bare til oplysning til andre der måske som jeg måske ikke lige har tillid til systemet, det er der ingen grund til ikke at have.

Reply from Potenslægen.dk
Hurtig og professionel service. Blev online konsulteret af en dansk læge. Følte mig godt behandlet og i gode hænder.
Super fint service😊
Meget kompetent og hurtigt service.
Vil meget hellere bruge dem end alle mulige udenlandske sider.
Hurtig og professionel behandling. Føler mig godt taget om og fint informeret. Kan kun anbefales!
De gjorde som lovet uden noget besvær. Jeg fik et fint svar med god information og råd efter konsultationen.
Fin service hos potenslaegen.dk - jeg fik en recept inden for kort tid.