Vriendelijk personeel maar weinig flexibel van Potrell
Heel tevreden over jullie vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wel jammer voor het strikte beleid ivm het plaatsen van ingemaakte kasten en schilderwerken voor de verhuis.
Als projectontwikkelaar realiseert POTRELL stijlvolle nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen. Dagelijks ontwikkelen we gronden, afbraakpanden en leegstaande gebouwen tot moderne nieuwbouwwoningen - en appartementen. We bieden instapklare nieuwbouw aan die kant-en-klaar wordt afgeleverd of die wordt afgewerkt naar de keuze en smaak van de koper. Potrell heeft ook bouwgronden in haar vastgoedportefeuille. Hedendaags, landelijk of modern: we bouwen op maat van de klant.
sasstraat 5, 8870, izegem, Belgium
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel tevreden over jullie vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vanaf het begin was er een goede communicatie. Steeds een antwoord op je vragen. Heel behulpzaam wanneer ik ergens mee zat. De opvolging gebeurde correct. Mijn droom hebben jullie waargemaakt. Een dikke dankjewel aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

Reply from Potrell
Hun projecten staan voor kwaliteit, duidelijke communicatie en een professionele aanpak. Een partner waar ik met vertrouwen mee samenwerk.

Reply from Potrell
Zeer professioneel bedrijf, goede service, vlotte communicatie!

Reply from Potrell
Zeer vlotte samenwerking. Staan steeds voor je klaar.

Reply from Potrell
Als erkend vastgoedmakelaar werk ik regelmatig samen met bouwpromotoren, en de samenwerking met dit team verloopt steeds bijzonder professioneel. De communicatie is steeds duidelijk en transparant, afspraken worden correct nagekomen en het volledige traject verloopt steeds efficiënt en gestructureerd.
Hun oog voor kwaliteit en klantgerichtheid maakt het verschil, zowel voor kopers als voor partners.
Een betrouwbare bouwpromotor waarmee samenwerken aangenaam en telkens vlot verloopt.
Zeker een partner die ik dus kan aanbevelen en waarmee ik in de toekomst nog mee wil samenwerken

Reply from Potrell
Zeer tevreden over de samenwerking met Potrell. Professioneel team, duidelijke communicatie en kwalitatief werk.

Reply from Potrell
Een zeer mooie ervaring met Potrell. Vooral zeer hulpzaam, vriendelijk en beschikbaar voor vragen.

Reply from Potrell
10 jaar geleden hebben we ons huis gekocht via Potrell. Topervaring!

Reply from Potrell
Gaan we nu ongevraagd de perceelpalen verwijderen en ongevraagd de afsluitingen gewoon doorknippen en verdergaan met camouflage van de tuinen.

Reply from Potrell
Potrell bouwde aan onze reeds bestaande woning (3 jaar oud) een nieuwbouwwoning. Contacten en overleg verliepen goed en we konden steeds overleggen. Tot nu toe geen grote last gehad van de bouwwerken en onkruid in de tuin van de nieuwbouwwoning werd (mits enige vertraging) reeds een aantal keer gemaaid. Ondanks het feit dat er voor ons extra kosten waren voor de afwerking van de zijgevel (omdat de woning van Potrell minder diep is dan de onze en wij dus zelf nog extra isolatie + plaatsing moesten voorzien) werd de afwerking degelijk en correct uitgevoerd.

Reply from Potrell
potrell niet te vertrouwen. Dit bedrijf besteld verschillende werven we laten ons materiaal leveren en deze zijn voor 4 woningen totaal beschadigd. Niets ondernemen door potrell zelf en willen niet eens de schade vergoeden. Deze werken dan ook vooral met buitenlanders is voor hun zeer goedkoop. Kassa kassa. Werken stilgelegd en plots komt potrell met een samenwerkingovereenkomst zwaaien van 2023 waarin deze is voorzien van niet wettelijke clausels. Die mensen zijn zeer uitdagend aan de telefoon en dikke leugenaars. Profiteurs ten top. Zeer arrogant en verdraaien alles na hun hand. Ik heb geluk dat ik alle mails en datums via whats app van al hun berichten heb gehouden. NIET te vertrouwen die leugenaars.
Had revieuw geschreven en verplichten me om deze te verwijderen. Kunnen niet dulden dat mensen de waarheid schrijft. Moest ik foto's kunnen plaatsen zou dit onmiddellijk doen dat de mensen eens kunnen zien hoe ze andermans materiaal behandelen. Echt SCHANDALIG. Dat ze maar verder doen met hun goedkope buitenlanders.

Reply from Potrell
Potrell, waar een woord een woord is! Zoals de naam al doet vermoeden biedt het bedrijf een ondersteunende service: altijd bereikbaar, zeer vriendelijk en open voor alle vragen.
Als je met Potrell in zee gaat, ben je zeker van je stuk!

Reply from Potrell
Professioneel bedrijf met mooie betaalbare projecten en kwaliteitsvolle dienstverlening. Een aanrader!

Reply from Potrell
Learn more about other kinds of reviews.