Power.no - Eidsvoll Reviews 30

TrustScore 4 out of 5

4.0

Trondheimsveien 266, 2070 Råholt, NO

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Fikk aldri beskjed om at varen kunne hentes. Bare tilfeldigheter gjorde at jeg kunne hente etter 6 dager

Rated 5 out of 5 stars

Veldig blid og opplysende ansatt kom meg i møte å spurte hva han kunne hjelpe med. Veldig god service

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Trondheimsveien 266, 2070, Råholt, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Eidsvoll

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.0

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Forferdelig mye surr fra Power…

Forferdelig mye surr fra Power Eidsvoll. Bestilte varer for rett under 40.000kr nesten en måned før levering. Sendte en forespørsel 1 uke før planlagt levering for å spørre om varene var ankommet, noe de ikke var. En dag etter at varene skulle komme til butikken kontaktet jeg de igjen. Varene var ikke på lager da heller. Prøvde å få de til å fremskynde og gjøre tiltak på grunn av en trang deadline. Power Eidsvoll viste ingen interesse for å bidra på noen som helst måte. Det er nå gått nesten to måneder siden bestilling og det nærmer seg en måned siden varene skulle vært levert, men leveransen er fortsatt ikke komplett. Jeg har forsøkt å få butikken til å oversende ordren til en annen Power-butikk slik at jeg kan hente varene der. Fikk bekreftet at dette skulle fikses fredag 10.04. Lørdag 11.04 besøkte jeg aktuell butikk, men fortsatt hadde ikke Power Eidsvoll gjort som de lovte. Power Skullerud skulle fikse saken mandag 13.04. Når jeg nå ankom Power Skullerud 14.04 løste det seg heller ikke, selv med kontakt med Power Eidsvoll. Fikk beskjed om at resten av leveransen kommer på hovedlageret 23.04 og blir deretter sendt til Power Eidsvoll. Det blir spennende å se om jeg får komplett leveranse før mai.

Ingen informasjon og heller ingen vilje fra Power for å fikse saken.

April 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Lett og grei webside og bestille fra

Lett og grei webside og bestille fra. God service i butikken

April 7, 2026

Hei Arnfinn,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du synes nettsiden vår er lett og grei å bestille fra, og at du opplevde god service i butikken på Eidsvoll. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste opplevelsen for våre kunder.

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp. Og hyggelige medarbeidere

April 12, 2026

Hei Christine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp og opplevde våre medarbeidere som hyggelige. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hvor er de ansatte?

Fikk produktet jeg kjøpte til lovet pris så det var fint. Men når jeg er innom der virker alltid butikken så rotete og lite hyggelig. Man må trøkke seg gjennom en laberint av ting som slenger for å komme seg til kassa. Der blir man stort sett ikke møtt av noen fordi hvis det er noen der så er de opptatt med en annen kunde enten på support eller i kassa. Denne gangen måtte hun på support ta opp mobilen sin å ringe etter en kollega for at jeg og de andre i køen skulle få hjelp da ingen betjente kassa. Selv om man møter noen få ansatte på gulvet får man allikevel en følelse av at butikken er forlatt når man kommer til kassa å skal gjøre opp for seg. Jeg har ikke noe problem å vente på min tur dersom det er kø. Men jeg syntes det er litt ugreit å måtte stå å vente på at noen gidder å komme å gjøre jobben sin. Det er nå i hvert fall slik det føles.

April 10, 2026

Hei Trude,

Takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen på POWER Eidsvoll. Det er flott å høre at du fikk produktet til lovet pris som avtalt!

Jeg forstår at det kan være frustrerende når det ikke er tilstrekkelig bemanning ved kassa og butikken virker rotete. Tilbakemeldingen din er verdifull for oss.

Rated 3 out of 5 stars

Fikk aldri beskjed om at varen kunne…

April 4, 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er ikke bra at du ikke fikk beskjed om at varen var klar for henting, og jeg forstår at det må ha vært frustrerende å måtte vente i 6 dager uten å vite at den var tilgjengelig.

Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne saken.

Rated 1 out of 5 stars

Prøvde meg på pant mobil kapanje lørdag…

Prøvde meg på pant mobil kapanje lørdag 28.3. Massse reklame på internett, epost og Power.no. Råholt og Jessheim sa systemet lå nede så vi ikke kunne benytte tjenesten. I annonsen sto det at Power tok innbytte av hvilken som helst tlf. Dere ga minst 2000 kr, og man kunne få en Ipone 17 til under 9990. Dette gjalt tom 28.3. Da jeg kontaktet kundeservice for å klage på at systemet lå nede under slike store kampanjedsger fikk jeg svar «RePOWER kan benytte igjen, kalkulatoren viser kun et estimat av refusjonen som MyPOWER bonus.» Erik som svarte skjønte vel ikke at det hadde vært en helt spesiell kampanjei helgen som var. Jeg foklarte han dette. Han skulle ta det videre til en ekspert.
Eksperten Inger svarte « Kampanjen om at du kan bytte inn hvilken som helst telefon og få 2000 i rabatt ved kjøp av en ny telefon gjaldt frem til 28 mars og er desverre avsluttet. Denne kampanjen har vært en kampanje i butikk. Det har ikke vært mulig å få innbytte av telefoner på nett.»
Eksperten Inger har tydligvis ikke lest at jeg har vært i butikk både Eidsvoll og Jessheim. Svært irriterene for meg å reise ut i butikken og bli møtt med sytemer som ikke fungerer. Dette virker jobsvært beleilig for dere at sytemet lå nede akuratt dennne dagen. Butikkene burde hatt en alternativ mulighet til å gi rabbatt på slike store kampanjedager. Ikke avvise kunden fordi et datasystem ligger nede. Så bør Power kvalitetssikre datasytemene sine, slik at ikke det bryter sammen på store kampanjedager. Ved slike tilfeller bør de også utvide varigheten på kampanjen.

March 28, 2026

Hei Rune Morten,

Takk for at du tar deg tid til å beskrive hele opplevelsen – og beklager virkelig frustrasjonen rundt Mobil kampanjen vi hadde denne helgen.

Vi forstår godt at du blir frustrert når kampanjen markedsføres tydelig, men systemene ikke fungerer som de skal i butikk, og svarene fra kundeservice oppleves lite relevante. Slik skal det ikke være 😔

Tilbakemeldingene dine om både systemstabilitet, alternative løsninger i butikk når noe svikter, og behovet for mer presis informasjon fra kundeservice, tar vi videre internt i arbeidet med å forbedre fremtidige kampanjer.

Jeg har derimot også ordnet med en kompensasjon som er sendt til deg på egen mail og lagt inn på din MyPOWER profil slik at du kan få mobil til kampanje pris.
Håper dette kan bistå med å rette på inntrykket og at du blir fornøyd med ny telefon 😊

Ønsker deg en flott dag 🌞

Rated 5 out of 5 stars

Gikk veldig bra å kjøpe det jeg skulle…

Gikk veldig bra å kjøpe det jeg skulle ha

March 28, 2026

Hei Yngve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at handleturen din gikk så bra og at du fikk tak i det du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hjelpsom kundeveileder👍

March 21, 2026

Hei Toril,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kundeveilederen på Eidsvoll var så hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Rask og god service ved oppdatering M…

Rask og god service ved oppdatering M 365

March 20, 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og god service ved oppdateringen av M365. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei JOHNNY,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service og at teamet vårt var behjelpelige. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Rated 5 out of 5 stars

Det gikk helt fint å få den varen jeg…

Det gikk helt fint å få den varen jeg kom for å kjøpe.

March 17, 2026

Hei Elise.

Takk for tilbakemeldingen!

Godt å høre at handelen gikk fint og at du fikk varen du var ute etter. Vi håper du blir fornøyd med produktet, og du er alltid velkommen tilbake 😊

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra kundebehandling og fikk…

Veldig bra kundebehandling og fikk kjempe god hjelp.

March 13, 2026

Hei Cecilie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god kundebehandling og hjelp hos oss på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Frank,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så bra hjelp og informasjon hos oss på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 4 out of 5 stars

Hei Arild,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med servicen og betjeningen hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Rated 4 out of 5 stars

Service og suport var bra.

Service og suport var bra.

February 21, 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du var fornøyd med servicen og supporten du fikk hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Rated 3 out of 5 stars

Hele butikken på Eidsvoll ser ut som et…

Hele butikken på Eidsvoll ser ut som et lagerlokale

February 19, 2026

Hei Roy,

Takk for tilbakemeldingen din om butikken på Eidsvoll. Vi forstår at inntrykket av butikklokalet ikke var som forventet, og vi setter pris på at du deler dine erfaringer med oss.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre butikker og kundeopplevelsen, og tilbakemeldinger som din hjelper oss med dette arbeidet. Selv om butikken kanskje ikke så ut som du hadde håpet, håper vi at du fikk den hjelpen og servicen du trengte under besøket.

Det var ikke lagervare

Det var ikke lagervare. Levering om 3dager, 2 dager for seint. Kjøleskap vi har virker ikke lenger.

February 17, 2026

Hei Dagfinn,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår at det er frustrerende når en vare ikke er på lager som forventet og leveringen blir forsinket, spesielt når ditt eksisterende kjøleskap ikke fungerer lenger.

Det høres ut som du har opplevd en utfordrende situasjon med både lagerstatus og leveringstid. Siden du nevner at kjøleskapet ditt ikke virker lenger og du trenger en rask løsning, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med ordren din.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre tjenester.

Rated 2 out of 5 stars

Hadde jeg visst hvor lang leveringstid…

Hadde jeg visst hvor lang leveringstid dette produktet hadde ville jeg bestilt et annet. Hadde også lagt litt mer penger i strykejern om du håper å ha det noen år.. dette oser ikke kvalitet

February 13, 2026

Hei Anders,

Takk for ærlig tilbakemelding.
Vi beklager at leveringstiden ble lengre enn du opplevde som akseptabel, og at strykejernet ikke står til forventningene dine når det gjelder kvalitet.
Ønsker å informere deg om at du har 60 dager åpent kjøp på dette produktet, så du har selvfølgelig mulighet til å returnere det om du ikke er fornøyd 😊

Ønsker deg en fin dag! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Veldig blid og opplysende ansatt kom…

February 7, 2026

Hei Aud,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service på POWER Eidsvoll. Vi er stolte av teamet vårt som alltid gjør sitt beste for å hjelpe kundene våre med et smil og god kunnskap.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med vennlig og kompetent service som gjør handleturen til en positiv opplevelse.

Takk for at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen med oss!

Han jeg handlet med var flink

Han jeg handlet med var flink

February 6, 2026

Hei Anne-Karin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår medarbeider på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen med oss.

Det betyr mye for oss å vite at teamet vårt leverer god service og hjelper kundene våre på en profesjonell måte. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look