Power.no - Sarpsborg Reviews 83

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Lilletunveien 3, 1711 Sarpsborg, NO

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt en god opplevelse. Men de glemte å si at jeg skulle få med 3 flasker vaskemiddel som skulle følge vaskemaskinen jeg kjøpte. Men det skal jeg vel overleve. Selgeren var veldig hyggelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det ble litt klabb & babb med en klikk & hent ordre i forbindelse med januar-salget. Varen var ikke på lager allikevel. Power Sarpsborg løste dette på en meget kundevennlig måte. Fikk tilbud om en opp... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte tilbehør til Ninja ismaskin, det tok mer to måneder til jeg får den. Det skjedde også når jeg bestilte en JBL høytale. Tok mer enn 20 dager til jeg får beskjed om varen har kommet til vare... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kom for å kjøpe 2 produkter. Og den ansatte var utrolig hyggelig og hjelpsom. Varene var ikke i butikk, men måtte bestilles. Nå får jeg se om varene kommer til avtalt tid. Men en bra opplevelse og god... See more

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Lilletunveien 3, 1711, Sarpsborg, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sarpsborg

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Topp service

April 15, 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde topp service hos oss i Sarpsborg. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Bra selger.

April 12, 2026

Hei yngvar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en positiv opplevelse med selgeren vår i Sarpsborg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

God hjelp og hyggelige ansatte.

God hjelp og hyggelige ansatte.

April 10, 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god hjelp og hyggelige ansatte på POWER Sarpsborg. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rated 5 out of 5 stars

Bra oppegående selger forsto hva jeg…

Bra oppegående selger forsto hva jeg ville ha uten å prakke på meg annen dritt

April 8, 2026

Hei Espen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at selgeren vår i Sarpsborg ga deg akkurat den hjelpen du trengte uten å presse på deg produkter du ikke var interessert i. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg likte hvor raskt jeg fikk hjelp og…

Jeg likte hvor raskt jeg fikk hjelp og varen jeg hadde bestilt. Likte ikke at han solgte med en lydplanke av ekstremt dårlig kvalitet

April 1, 2026

Hei Kjell-Roar,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du var fornøyd med den raske hjelpen og at du fikk varen du bestilte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Når det gjelder lydplanken du nevner, forstår jeg at kvaliteten ikke møtte forventningene dine. Dette er viktig tilbakemelding for oss. Hvis du ønsker å diskutere dette nærmere eller trenger hjelp med lydplanken, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Rated 2 out of 5 stars

Ikke nok ansatte på jobb

Ikke nok ansatte på jobb, måtte gå til kasse for å få hjelp men ble stående LENGE i kø der også. Flere kunder som viste stor missnøye i kassen.
Han i kassen var hyggelig & imøtekommende.

April 5, 2026

Hei Cathrine,

Først vil jeg takke deg for at du velger å dele din opplevelse med oss, det er viktig for oss slik at vi kan ha muligheten til å bli bedre i fremtiden.

Jeg beklager at du opplevde at det var dårlig bemanning i butikken når du var hos oss, det er jo ikke slik vi ønsker at kunder skal ha det og at du og andre skal oppleve å måtte vente lenge i kø før dere får hjelp. Dette er tatt videre til den aktuelle butikken, slik at de kan se videre på dette internt. Vi ønsker jo å ha riktig bemanning til riktig tid, og det er leit at vi denne gangen ikke har klart å holde dette.😔

Du skal ha mottatt en egen epost angående kompensasjon for opplevelsen din, og jeg håper du velger å gi oss en sjanse til i fremtiden.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

April 5, 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss i Sarpsborg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god hjelp og service fra en…

Utrolig god hjelp og service fra en trivelig gutt. Endre opp med at det var meg det lønte seg for, og det liker jeg.

April 2, 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk så god hjelp og service fra vår medarbeider i Sarpsborg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er flott å vite at du følte det lønte seg for deg, og at du hadde en positiv opplevelse i butikken vår.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Rated 5 out of 5 stars

Alt klart når varen skulle hentes …

Alt klart når varen skulle hentes hjelpsom betjening med å laste opp.

March 28, 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at alt gikk smidig når du hentet varen din, og at teamet vårt i Sarpsborg kunne hjelpe deg med lastingen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bestilte tilbehør til Ninja ismaskin

Bestilte tilbehør til Ninja ismaskin, det tok mer to måneder til jeg får den. Det skjedde også når jeg bestilte en JBL høytale. Tok mer enn 20 dager til jeg får beskjed om varen har kommet til varehuset.

Alt for dårlig service hos avdelingen Sarpsborg.

December 13, 2025

Hei Hassan,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss.

Forstår at servicen du opplevde i butikk angående din bestilling ikke var av den kvaliteten man skal kunne forvente av oss, men er glad for å se at butikken her har vært i kontakt med deg for å løse dette.

Jeg håper du er fornøyd med oppfølgingen av saken din, og håper vi ser deg snart igjen!😊

Ønsker deg en fin dag videre.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Fantastisk services

Fantastisk services

Hei Ann-Kristin,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er så fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 5 out of 5 stars

Dere er super flinke og hjelpsomme

Hyggelige, flinke og raske ansatte med super kundeservice.

Hei Selamawit,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at teamet vårt i Sarpsborg har gitt deg en så positiv opplevelse med hyggelige, flinke og raske ansatte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss!

Hei Freddy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss i Sarpsborg. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi gleder oss til å se deg igjen!

God kjøpshjelp

God kjøpshjelp. Ikke noe mas om å kjøpe dyrere produkt

March 20, 2026

Hei Håvard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god kjøpshjelp uten press om å kjøpe dyrere produkter. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så bra service og hyggelig betjening hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Hjelpsomme ansatte.

March 30, 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at våre ansatte på Sarpsborg var så hjelpsomme. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Rated 5 out of 5 stars

Fikk pantet gammel stereo og bestilt en…

Fikk pantet gammel stereo og bestilt en ny en, til butikk jeg pleier å handle hos.

March 28, 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du fikk pantet din gamle stereo og bestilt en ny hos oss. Vi setter stor pris på at du velger å handle hos POWER Sarpsborg gang på gang.

Det er alltid hyggelig når kunder får en smidig opplevelse med vårt RePOWER-system for innbytte. Håper du blir fornøyd med din nye stereo!

Hyggelig og imøtekommende

Hyggelig og imøtekommende
Gav god og informativ brukerorientering

March 19, 2026

Hei Holm,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde personalet som hyggelig og imøtekommende, og at du fikk god og informativ brukerorientering. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne erfaringen med oss!

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt en god opplevelse.

Alt i alt en god opplevelse.

Men det skal jeg vel overleve. Selgeren var veldig hyggelig og hjelpsom på alle mulige måter ellers

March 21, 2026

Hei Henrik,

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du hadde en god opplevelse i vår butikk i Sarpsborg og at selgeren var hyggelig og hjelpsom.

Når det gjelder de 3 flaskene med vaskemiddel som skulle følge med vaskemaskinen din, ber jeg deg kontakte vår kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med dette.

Rated 5 out of 5 stars

Varen var klar til henting innen timen

Varen var klar til henting innen en time, betjeningen var hyggelig og serviceinnstilt. Lite kø og rask behandling.

March 20, 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at varen var klar så raskt og at teamet vårt i Sarpsborg ga deg god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look