Fikk anbefalt tv i litt høyere prisklasse pga bildekvalitet. Opplevdes som sevice, ikke som et knep for å selge så dyrt som mulig.
Company replied
Ordren ble bestilt på nett og skulle ble hentet i butikken. Møte opp på utleveringsstedet men der stå det at en må inn og. På kassen var en ung og hyggelig jente, som ringte til hvitvare avdeling med... See more
Company replied
Veldig god service der, hyggelig betjening. Kjøpte tv. Sto klar da jeg kom, bare å betale det. Fikk levert annet el avfall også.
Company replied
Power sin selger var kunnskapsrik, hyggelig og ville virkelig hjelpe. Meget bra!
Kjørbekkdalen 12D, 3735, Skien, Norway

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Power.no - Skien
Er meget fornøyd. Og meget bra sørvis. Fikk god hjelp av selger. Som kunne sine saker. 👍👍

Reply from Power.no - Skien
Hadde bestilt en vare på klikk og hent. Gikk bort til lyd og tv avd. for å spørre etter den. To meget uengasjerte menn som så vidt gadd å svare innimellom sin private samtale. Jeg fikk beskjed om at varen lå i kassa. Så går jeg bort til veggen med tv for å kikke litt. Kunne tenkt meg en ny tv også. Men disse ansatte var så opptatt av sin egen skravling med hverandre, at de ikke var noe interessert i å selge noen tv. Jeg gikk. Kjøper tv et annet sted,

Reply from Power.no - Skien
Hyggelige kundebehandlere. Alt utført etter mine ønsker.

Reply from Power.no - Skien
Bra service ...fort og veldig fornøyd.

Reply from Power.no - Skien
De solgte varen før jeg fikk hentet. Da jeg skulle hente, tok det nesten en time før de skjønte at de hadde solgt den. Klikk og hent, ble klikk og vent! Lovet å bestille ny, men den har ikke kommet. Er nok ikke bestilt.

Reply from Power.no - Skien
Det var ikke noe å utsette på kontakt, informasjon og handel.

Reply from Power.no - Skien
God service og en som hadde greie på produktet ,samtidig blid å hyggelig

Reply from Power.no - Skien
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.