Power.no - Valdres Reviews 23

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Valdresvegen 28, 2900 Fagernes, NO

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Hadde kjøpt ny kjøkkenmaskin på Mandag 23/2 26.Så kom d tilbud på 20% med DNB kort fra Torsdag 26/2 Da jeg ringte dit,så var d bare å ta med kvittering og gjøre om kjøpet.For en service ,Sparte da 120... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte meg lader til mitt beredskapslager , en 22 ooo Herkules som jeg håper kan duge når den trengs , , hyggelig og service innstilt døl som hjalp meg med ein gong 😁

1. Electronics Store

Written by the company

• Valdresvegen 28, 2900, Fagernes, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Valdres

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.4

3-star
2-star
1-star

Fantastisk butikk Power i Fagernes

Vennlig selger og kundebehandling i topp klasse 🤗

April 14, 2026

Hei Erling,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår butikk i Fagernes. Vi setter stor pris på at du fremhever den vennlige servicen og kundebehandlingen våre ansatte leverer.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen til alle våre kunder. Vi er stolte av teamet vårt og glad for at de kunne hjelpe deg på en så god måte.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Fagernes⚡

Hei LH,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss i Valdres. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Rated 5 out of 5 stars

Alltid hyggelig og god service

Alltid hyggelig og god service. Min faste keverandør!

April 9, 2026

Hei Jo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid opplever hyggelig og god service hos oss.

Vi setter stor pris på din lojalitet og tillit til POWER. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss!

Profesjonell betjening.

Profesjonell betjening.
Raskt ekspedert.

April 8, 2026

Hei Egil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde profesjonell betjening og rask ekspedisjon. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, selger snakket godt om produktet.
Kamera var lett å installere.

April 1, 2026

Hei THORMOD,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening på Valdres-butikken og at selgeren tok seg god tid til å snakke om produktet. Så bra at kameraet var lett å installere også.

Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss!

Bra service og hyggelig personale

Bra service og hyggelig personale

March 31, 2026

Hei Kristina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde bra service og hyggelig personale hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for teamet vårt å vite at de gjør en god jobb.

Hyggelig betjent

Hyggelig betjent

March 31, 2026

Hei Tove,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss i Valdres. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Det er alltid hyggelig å besøke Power…

Det er alltid hyggelig å besøke Power Valdres. Da vet jeg at jeg får den hjelpen jeg trenger. Jeg kan føle meg velkommen.

March 17, 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid føler deg velkommen når du besøker oss på Valdres, og at teamet vårt klarer å gi deg den hjelpen du trenger.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Takk igjen for at du velger POWER Valdres!

Fikk god hjelp

March 14, 2026

Hei HARALD,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos oss! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Takk for at du handlet hos oss!

Ok service

Ok service også

March 13, 2026

Hei Kåre,

Det er flott å høre at du opplevde servicen som god. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Rated 3 out of 5 stars

Ble ikke anbefalt å kjøpe nødvendig tilbehør

Ikke de mest ivrige selgerne jeg har vært borti. Og når man kjøper en ting som krever et microSD card for å fungere hadde det ikke akkurat gjort noe om jeg hadde blitt spurt om jeg trengte dette. Det ble jeg ikke spurt om, og jeg tenkte ikke på det selv i farten. Da jeg kom hjem og skulle ta produktet i bruk, skjønte jeg at jeg hadde glemt noe essensielt.

March 9, 2026

Hei OLE,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er synd at du ikke fikk den veiledningen du trengte angående nødvendig tilbehør til produktet ditt. Vi forstår at det kan være frustrerende å komme hjem og oppdage at noe essensielt mangler for at produktet skal fungere som det skal.

Du kan besøke din lokale POWER-butikk for å få tak i det microSD-kortet du trenger. Våre ansatte vil kunne hjelpe deg med å finne riktig kort som er kompatibelt med produktet ditt.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi håper du får en bedre opplevelse neste gang du besøker oss.

Rated 5 out of 5 stars

Hadde kjøpt ny kjøkkenmaskin på Mandag…

Hadde kjøpt ny kjøkkenmaskin på Mandag 23/2 26.Så kom d tilbud på 20% med DNB kort fra Torsdag 26/2 Da jeg ringte dit,så var d bare å ta med kvittering og gjøre om kjøpet.For en service ,Sparte da 1200kr 👍🏻

February 26, 2026

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god service da du kontaktet oss angående tilbudet med DNB-kortet. At du kunne spare 1200 kroner ved å ta med kvitteringen og gjøre om kjøpet viser hvor viktig det er for oss å hjelpe kundene våre med å få best mulig pris. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen!

God info om produktet

God info om produktet, alltid hyggelig betjening.

February 28, 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med produktinformasjonen og opplevde hyggelig betjening. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Hei Arvid,

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse av ditt kjøp hos POWER Valdres!

Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med produktet ditt. Vi forstår at det kan føles som en betydelig utgift å kjøpe nytt utstyr, men vi er glade for at du opplever verdien av kjøpet ditt.

Hos POWER jobber vi kontinuerlig for å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, og din positive tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper du får mye glede av ditt nye produkt!

service

eksemplarisk service

February 24, 2026

Hei IVAR,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde eksemplarisk service hos oss. Slike positive opplevelser gjør oss stolte og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen til våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hyggelig servise

January 29, 2026

Hei Arild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt klarte å gi deg den servicen du fortjener. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Rated 5 out of 5 stars

Kjøpte meg lader til mitt …

January 31, 2026

Hei Eivind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med din nye 22 000 Herkules lader til beredskapslager. Det er alltid hyggelig å få tilbakemelding om at våre ansatte gir god service og hjelper kundene våre raskt og effektivt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Håper laderen vil tjene deg godt når du trenger den!

God Service

January 27, 2026

Hei Arvid,

Full pott. 🤩 Tusen takk for en flott vurdering.

Jeg håper du er godt fornøyd. Ha en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. 💫

Kjapp service

Kjapp service. Hyggelig betjening

January 24, 2026

Hei Ingvar,

Jeg ser du er fornøyd med opplevelsen du hadde hos oss på POWER. 😃

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en rangering!

Rated 5 out of 5 stars

Fikk god hjelp Altid hjelpsomme og…

Fikk god hjelp Altid hjelpsomme og hyggelige. Får alltid hjelp med mine problemer
Tusen takk Mvh Ruth

January 22, 2026

Hei Ruth Marie,

Jeg er så takknemlige for din positive anmeldelse! Din støtte betyr mye for oss, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. 🤗

Ha en super dag. 😄

Take a closer look