Så glad o tacksam för dessa 6 månader jag kört Power Tona. God mat o rolig träning. Enkelt att använda appen. Lisa o hennes kollegor e fantastiska på alla sätt. Så tvekar du, gör inte de. Bara kör!... See more
See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Power Tona Coaching är ett 3-månaders transformationsprogram för kvinnor 40+ som vill minska fettprocent, öka muskelmassan och samtidigt bygga en starkare mental grund. Med över 3500 deltagare har vi utvecklat ett beprövat upplägg som skapar tydliga, mätbara och hållbara resultat. Under 90 dagar arbetar vi intensivt och målinriktat med kost, träning, rutiner och mindset. Våra deltagare uppskattar vår pushande, personliga och energifyllda coachningsstil där vi kombinerar tydlig struktur med massor av positiv energi och daglig pepp. Här får varje kvinna stöd, ansvarstagande och en coach som faktiskt bryr sig och följer henne hela vägen. Power Tona handlar inte bara om förändringar på utsidan – utan även om att stärka självförtroende, disciplin och känslan av att ta tillbaka kontrollen över sig själv. Med Power Tona får du en resa som ger resultat. På riktigt. Varför välja Power Tona • 3500+ nöjda deltagare • Tydliga resultat på 3 månader • Fokus på minskad fett% och ökad muskelmassa • Personlig och pushande coaching • Massor av positiv energi och daglig pepp • Anpassat för kvinnor 40+ • Enkelt, strukturerat och hållbart upplägg
Contact info
Billdal, United States
- 0708707010
- Lisa.Wilborg@gmail.com
- powerbylisa.se
Replied to 60% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Så glad o tacksam för dessa 6 månader…
Sarah
Det absolut bästa beslut jag tagit för…
Det absolut bästa beslut jag tagit för mig själv! Vilken resa! Otroliga resultat med så enkla medel! Goda recept, roliga och varierande träningspass och såklart fantastisk pepp från coacherna! Jag är så nöjd! Rekommenderar alla dagar i veckan!
Rekommenderas verkligen!
Enkelt program att följa. Goda och enkla recept. Bra träningsprogram med valmöjligheter. Man bestämmer själv hur mycket kontakt och hjälp man vill ha av coacherna. Jag tappade i vikt varje vecka, var aldrig hungrig och sötsuget var ett minimum. Rekommenderas verkligen!
Jag tycker hela erat koncept är super…
Jag tycker hela erat koncept är super bra. Ni är tydliga och det är tydligt att följa med kost och tränings upplägget. Jag är så glad att jag hoppade på. Ni har gett mig massa inspiration
Jobbet får man göra själv men coacherna…
Jobbet får man göra själv men coacherna fanns där för support och stöttning!
Hade en bra dialog med coacherna i den privata chatten när man hade frågor eller funderingar 👍🏼
Fantastiskt träning & kost upplägg
Fantastiskt träning & kost upplägg. Prisvärt, Kunniga & Peppande coacher, Bra på alla sätt & vis
Väldigt nöjd
Jag är så glad över att jag hittade Powerbylisa och att jag vågade hoppa på Power Tona, det är helt fantastiskt. Det är väldigt bra mat och rolig träning, sedan får så bra stöttning av alla. Jag kommer att fortsätta så länge det finns möjlighet 😍
Powertona
Lisa och hennes team är fantastiska på att peppa och stötta en till att göra sitt allra bästa i sin resa mot att bli starkare och mer tonad. Johannas mat är så god och lättlagad och man behöver inte gå hungrig.
Bästa kost och träningsupplägget 🤩
Jag har nu gått med i Power tona 2 gånger och helst skulle man vilja stanna kvar där resten av livet 💪🏼 Lättvindig, och väldigt god mat som ger resultat om man sköter kosten! Lisa vet verkligen hur man får träningen till både rolig och helt slutkörd men resultat ger den 🤩 Tveka inte att gå med i Tona, det har gett mig en livstilsförändring där jag lärt mig att äga mina val och det är du själv som påverkar dina resultat 💪🏼😍 Snabba svar av coacherna och värdefull feedback!
Jag gav kritik som inte togs emot
Jag gav kritik som inte togs emot! Man har en gemensam chatt med fler som deltar. Frågan från annnan deltagarna var om man tänkte förlänga efter dessa tre månader. Svarade hur jag upplevde och varför jag inte tänkte förlänga. Att jag tyckte de varit dålig med pepp ifrån coacher. Dåligt med feedback. Har även ställt frågor i chat ang recepten som inte varit rätt, utan att få svar. Få mini föreläsningar. Köp hellre ett program från någon som vill hjälpa och stötta. Inte någon som bara vill sälja sina program som inte är individuella, utan alla får samma. Det utlovas mer än vad man får.
Tacksamhet
Tacksam för allt stöd och hjälp från er❤️
Denna resa har verkligen hjälpt mitt mindset och att det går sakta har bara varit bra för att huvudet inte ska balla ur och tas över av ätstörningsspökena. Det känns tryggt och stabilt på nåt sätt även att jag har vissa utmaningar att hantera fortfarande. Men ett steg i taget och en dag i taget👍❤️
Tittar jag på bilder från augusti och jämför med nu ser jag ju att det är en enorm skillnad 😊
Är glad och tacksam över att jag har några månader kvar med detta fantastiska gäng - rekommenderar alla att testa, ni kommer inte bli besvikna😍
Superbra upplevelse att av powertona
Superbra upplevelse att av powertona!
Toppen mat och smart upplägg med inte så många recept i början när man redan har massa annat som man ska hålla koll på.
Familjen har kunnat äta samma mat som mig.
Träningen har vart superrolig och jag har tränat en del innan detta och tycker ändå passen är roliga och utmanande, perfekt med upplägg så man kan träna hemma eller på gym.
Superfin feedback och pepp i återkopplingen och när man har frågor.
Också förmånen att träffa tjejerna IRL under ett event, riktiga solstrålar med fantastisk energi
Det finns bara några få ord med Power…
Det finns bara några få ord med Power tona,
Magi och wow, jag är så himla glad av att jag hoppa på det här för snart 6 månader sen, mitt mål med vikten uppnådde jag efter bara 3 månader, idag har jag mist 18 cm runt midjan och jag känner mig stark och så pigg, så ni som fundera på att hoppa på, kör säger jag bara. 💪🤩
Jag var ganska besviken på hela…
Jag var ganska besviken på hela upplevelsen. Jag hade personlig coachning för 1500kr/månad i sex månader och jag upplevde inte att jag fick valuta för pengarna.
Det började med att jag inte fick tillgång till recepten förrän samma dag jag skulle börja så det fanns ingen tid för att planera och förbereda, vilket gjorde att det blev off redan vid starten.
Responsen på mina incheckningar var aldrig längre än 2 minuter inspelat meddelande där 1 minut gick åt till att läsa mina svar. Det kändes inte som om de hade läst dem innan och tänkt ut vad feedbacken skulle vara. Och jag fick aldrig något med substans tillbaka.
När jag fick nya träningsprogram fick jag varje gång påminna om att jag inte kunde göra enbensövingar pga mitt bäcken. Dessutom tyckte jag inte att recepten var så varierande, eller goda.
Det kändes som en tjänst som hade kunnat vara bra om de lagt ner lite mer tid och engagemang i sina kunder. Jag kände mig enbart som en enkel inkomstkälla tyvärr.
Fantastiskt nöjd
Fantastiskt nöjd! Bra coacher, mycket bra o personlig feedback. Man känner sig sedd och ens frågor besvaras inom den tidsram som man har. Bra pass och mycket pepp. Maten är fantastiskt god och ”vanlig”. 🤩
Fick min man att gå med också - lika bra för män som kvinnor.
Stort tack Lisa, Johanna o ni andra - mycket bra jobbat! 💪🏼💕
Jag har varit vilse ett tag med min…
Jag har varit vilse ett tag med min vikt och ville verkligen förändra hela min livsstil. Skrev till Lisa på Instagram och fick chansen att delta i powertona programmet. Det har nu gått tre månader känner mig som en hel ny människa, fick så mycket hjälp och coachning av Lisa och Johanna som är fantastiska på att motivera och pusha. Är så glad över att jag prioriterat mig själv och min hälsa och fick se resultatet och är så glad över det resultatet jag åstadkommit. Jag rekommenderar verkligen Lisa och gänget. Tusen tack för all hjälp, ni är bäst 🙏🏻♥️.
Rekommenderas
Var till en början rädd för att börja. Rädd för att misslyckas. Men Lisa och Johanna har skapat ett toppen program som är lätt att följa, både kost och träning.
Möjlighet till chat med coacherna 1 gång i veckan och återkoppling 1 gång/månad. Fungerar hur bra som helst och jag har fått det stöd jag behövt.
Så stolt över mina resultat både inre och yttre.
Rekommenderas starkt
En stor del ligger på dig själv vilket…
En stor del ligger på dig själv vilket är självklart men när jag sluta checka in osv var de ingen respons alls från någon av coacherna för och fråga hur det gick, varför det inte kom några incheckningar så sista 2 månaderna betalade jag bara. Man får bara skriva i chatten en ggn per vecka om man har någon fundering, återkoppling sker 3 ggr under 3 mån dvs 1 ggn per månad.. om du checkar in annars är det radiotystnad. Recepten ska vara personligt anpassade.. jag fyllde i att jag inte kan äta stenfrukter, det var med i mina recept.

Reply from Powerbylisa
Nytt tänk och få in träningen i vardagen
Jag var ute efter att få in en kontinuitet i min träning, att träningen blir en del av min vardag. Även att få in tänket kring matrutiner. Jag har fått all hjälp man kan tänkas sig, jättebra peppning och bäst av allt, inga måsten utan allt hänger på dig och vad du är redo att göra. Det bästa jag gjort var att gå med i Power tona.
Jag är så tacksam att jag testade Power…
Jag är så tacksam att jag testade Power Tona. Det har hjälpt mig att skapa hållbara rutiner och gett mig en känsla av kontroll över min vardag. Det bästa är att det verkligen passar alla , även om man är kroppsligt sjuk eller har begränsad ork. Upplägget är så flexibelt att man både kan träna hemma eller på gym och enkelt anpassa passen efter hur kroppen mår just då. För mig har det gjort en enorm skillnad. Det känns tryggt, motiverande och framför allt hållbart i längden. Alla rätter har varit både goda och enkla , något jag verkligen älskar.
Jag gick ner 5,8 kilo och några centimeter runt magen. Jag har fortfarande en lång väg kvar, men för mig är det viktigt att det här ska fungera långsiktigt.
Jag har kört i tre månader nu och tänker fortsätta på egen hand ett tag, men jag vet att jag alltid kan återkomma om jag behöver hjälp att hitta rutinen igen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.