Wrist wraps en Smartshaker
Wrist wraps en Smartshaker gehaald. Snel geleverd en kwaliteit van beide gewoon echt top.
It's all in the name: het importeren van (kracht)sportartikelen vormt onze kern. We dragen er zorg voor dat de krachtsport meer toegankelijk en betaalbaar zal worden voor het generale publiek, waarbij we garant staan voor de kwaliteit en zelf de producten uitvoerig testen voordat we het aanbieden. Alles teneinde om van u, de beste versie van uzelf te maken!
Raam 415, 5403TL, Uden, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top product en ook nog eens super snel geleverd

Reply from Power import
Fijne trainer die weet wat hij doet. Nooit geen standaard oefeningen of schema’s maar altijd leuke, slimme, verrassende dynamische en “bewegelijke” oefeningen waarbij je ongemerkt alles traint waar ik in het dagelijks leven veel profijt van heb!
Straps zitten zeer comfortabel. Hiermee goede grip, waardoor ik de spiergroep die ik wil trainen extra aandacht kan geven.
Dit heeft me naar een nieuw nivo geholpen, aanrader

Reply from Power import
Ik trainde al een aantal jaar maar merkte dat ik een plateau bereikte, ook mede door het ondernemerschap wat mij ook fysiek veel energie koste. Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met Quincy van PowerImport. We hebben uitgebreid mijn doelen besproken en dingen waar ik tegen aan loop. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een pakket van 13 lessen, in die 13 lessen heb ik veel kennis opgedaan (tevens ook zeker de nodige spierpijn) deze kennis heb ik toe kunnen passen in mijn dagelijkse sportschool momenten en ondernemerschap. Uiteindelijk ben ik veel fitter geworden, mijn conditie is erop vooruit gegaan, ik heb de nodige PR's verbroken en ik kan mijn werk als ondernemer weer beter uitvoeren!
Het duurde even voordat het binnenkwam, maar het was het wachten waard. Ik heb een 8kg dumbell drinkbeker besteld. Het is echt fantastisch, ook leuk met collega’s die dan zeggen wat heb jij nou voor beker en hem dan niet opgetild krijgen. Beetje Thors hammer effect.

Reply from Power import
Top kwaliteit en nog betere service!
Het bestelproces was heel duidelijk en vlot.
Zal zeker weer bestellen.
het was even wachten omdat het om een backorder product ging maar goede service en in een leuke doos bezorgd met extra proteïne drankjes voor het lange wachten