Kocht een powermatic2 en gaf na een aantal dagen per mail aan dat ie niet goed werkte. Nog geen maanden later is deze kapot. Ik heb meerdere mails gestuurd en er werd niet eens op gereageerd.
See what reviewers are saying
Zeer snelle levering van een gloednieuwe powermatic 4+. Geen service nodig gehad nog, gezien de andere reviews hoop ik die ook niet nodig te hebben.
Vorig jaar augustus de powermatic 4 gekocht en is nu stuk. Het valt nig onder de garantietermijn. Diverse mails en hun contactformulier op de website ingevuld en tot heden totaal geen reactie. Telefoo... See more
Waardeloze klantenservice
Bestelling nooit ontvangen en geen geld terug
Snoer besteld voor de powermatic 4+. Op de website staat "voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden". Ik heb het 5 dagen geleden besteld en het is nog steeds niet verzonden! Al meerdere keren het contactformulier op de site ingevuld en verstuurd, maar geen enkele reactie!! Schandalig gewoon! Een telefoonnummer is ook nergens te vinden.
Ik heb hetzelfde snoer, maar dan nog langer ook, inmiddels ergens anders besteld, voor nog minder dan de helft van de prijs. Ik ga hier NOOIT meer iets bestellen!!! Wat een oplichters!!
Die ene ster verdienen ze niet eens, maar kan nou eenmaal geen 0 sterren geven.
Mascotte x long hulzen besteld, verkeerd geleverd
Mascotte x long hulzen besteld. Ontving de standaard Mascotte hulzen. Wel betaald voor de duurdere. Wacht nog op reactie van het bedrijf hoe ze dit gaan oplossen. Zeer jammer, ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen.
Niet geleverd
Bestelling is nooit geleverd en klantenservice niet bereikbaar.
Koop hier niet!
Besteld begin oktober en nog altijd…
Besteld begin oktober en nog altijd niets ontvangen! Reageren niet op e-mails. 135€ in de vuilbak! Klacht komt eraan.
Bestellen en betalen maar geen service of garantie bij problemen!
Bestellen en leveren gaat goed en snel.
Maar zodra er een probleem is geven ze niet thuis. Binnen de garantietermijn problemen met de powermatic 5 plus. Contact gezocht via het contactformulier maar geen reactie. Daarna e-mail gestuurd maar ook zonder reactie. Telefoonnummer is nergens genoemd.
Verkopen en geld vangen kunnen ze, maar service ho maar.
Naar de product garantie kun je fluiten! En dat terwijl ik voor meer dan 400 euro bij hun heb besteld!
Dus mensen wees gewaarschuwd en koop hier niet!!
Waardeloze webshop! Koop hier niet!
Powermatic 5 plus besteld en snel ontvangen. Tot zover prima. Na ca 700 sigaretten vulde hij de hulzen niet meer ondanks goed reinigen van het apparaat en de juiste tabak. Mail gestuurd om het probleem te melden en verzoek om een oplossing gedaan. Gevraagd om een telnr zodat ik er filmpjes van kon sturen. Geen reactie. Na mijn 3e mail zonder reactie ook bij klarna gemeld om de betaling te pauzeren ivm ondeugdelijk product. 6 mails, een melding via hun webformulier en een maand later heb ik het volledig uit handen gegeven aan Klarna omdat deze winkel domweg geen enkele reactie geeft op mijn klacht. En zo te lezen hier ben ik niet de enige.
Vandaag van Klarna bericht gehad dat de betalingsplicht vervallen is gelukkig. Ben zo blij dat ik dit niet direct met Ideal heb afgetikt bij de webshop want dan had ik naar een oplossing of mijn centen kunnen fluiten!
DUS WEES GEWAARSCHUWD: als je hier iets besteld hoef je niet te rekenen op een reactie of oplossing als er iets stuk gaat aan het product!
Na 2 dagen bestelling ontvangen
Na 2 dagen bestelling ontvangen
Netjes verpakt de powermatic plus 2
Zeer tevreden, werkt geweldig
Heb 2weken geleden iets besteld/betaald…
Heb 2weken geleden iets besteld/betaald en heb nogaltijd niets ontvangen!! Op mail reageren ze ook niet! Tis en schande!
Voor 400 euro verwacht je dat de…
Voor 400 euro verwacht je dat de machine wel consistent goed werk maar na 2 maanden sloopt die alle peuken ben er nou wel klaar mee
Goed maar niet perfect.
Bestelling goed aangekomen perfect in orde wel wat aan de late kant en geen reactie op email of contact formulier vandaar geen perfecte beoordeling.
Machine 14 dagen in gebruik thuis en al…
Machine 14 dagen in gebruik thuis en al stuk.
Opgestuurd en na 14 dagen nog niet terug of geen mail .
De service na verkoop trekt op niets .
Dit is mijn 2 de machine dat stuk is .
Ik ben echt niet tevreden over de powermatic 5 plus .
En zeker niet over de verkopers
Heb 10.000 hulzen besteld en deze…
Heb 10.000 hulzen besteld en deze waren voor 75% beschadigd.
Na vele mailtjes gestuurd te hebben , heb ik tot op heden geen reactie gehad.
Dit is geen manier van zaken doen!
Super machine
Super machine, scheelt me een paar uur per week. Bij veel mensen lees ik dat de sigaretten er niet vanzelf afvallen of de machine vrij snel kapot gaat. Ik denk dat dat voornamelijk komt door te natte shag te gebruiken en de machine niet schoon te maken. Als je op het vochtgehalte let heb je een super machine!! Ga zo door powermatic!!
⚠️ WAARSCHUWING
⚠️ WAARSCHUWING – Koop hier NIET! ⚠️
Ik heb een Powermatic 5 gekocht voor €329,95 via Klarna. Na enkele keren gebruiken is de motor kapot gegaan – duidelijk een probleem binnen de wettelijke garantie.
De verkoper reageert NIET. Geen e-mails, geen hulp, geen service – volledig stil.
Op Trustpilot zie ik dat ik niet de enige ben. Velen klagen over defecte producten en geen enkele reactie van de winkel.
Dit is een schending van het consumentenrecht in de EU. Ik heb het al gemeld bij Klarna én juridische stappen gestart via ECC Belgium. Als er niets gebeurt, publiceer ik ook het bewijsmateriaal (inclusief video).
1 ster – alleen omdat nul sterren niet mogelijk is.
Een powermatic 5 plus besteld.
Een powermatic 5 plus besteld.
Stond bij aankomst al aantal gedraaide sigaretten op de teller.
Beschadiging onderkant en display.
Het apparaat zou volledig automatisch moeten werken ,maar was dus niet zo, de hulzen blijven aan de uitloop hangen ,waardoor de volgende geen kans krijg.
Dus niks automatisch!
Ik ben net zo ver als de power 5
Of ik nu op de start knop moet drukken of de hulzen moet weg halen.
Ik heb het apparaat binnen 14 dagen retour gedaan en after pay gedaan.
Retour kost mij verzekerd 10,40€
Het bedrijft reageerd niet op mijn mails en telefonisch niet bereikbaar als je hun belt ( bandje met dit nummer is niet in gebruit)
Klarna heb ik direct bericht van hun gang van zaken.
Vandaag kreeg ik een mail van dpd
18.27uur met de track en trace code.
En daarna 18.35uur de mail van powermaticstore.nl dat het apparaat volgens hun naar behoren werkt met een filmpje waar maar 3 sigaretten op automatische proef werd gefilmt, 1 gaat goed 1 schuurt filter 2 gaar goed
Filter die scheur moet hij wel trekken anders pakt de volgende sigaret niet!
Het probleem wat ik schreef apparaat is echt niet vol automatisch !!!!
Als je als verkoper de procuderen volgt heb je niet het recht zonder mij toestemming te vragen ,om zo maar eigenhandig het apparaat weer retour te sturen naar mij .
Wat ik hem aangaf per mail als u niet garant staat voor volledig automatisch mag u het apparaat zelf houden en mijn retour verwerken!
Nu komt hij weer mijn kant op met dpd.
Ik weiger het en ze zenden het maar lekker naar powermaticstore.nl retour.
Lijkt wel of ze snel geld willen verdienen bij de consument.
Ipv een goede service en de mensen fatsoenlijk te woord te staan.
Ik ben niet klaar met dit alles en vervolg onderzoek van klarna komt hun kant op .
Net als ik klarna de link stuurde met hun 23 slechte review
Kijken of klarna blij is met zulke verkopers.
Is er iemand weet hoe ik contact kan…
Is er iemand weet hoe ik contact kan krijgen ik heb al 5 keer een mail gestuurd ivm mijn bestelling niet is aangekomen er staat ook geen telefoonniummer
Zeer slechte service. Reageren niet op mail.
Ik heb vorig jaar zo'n powermatic 5 gekocht. 2 jaar garantie en net na een jaar een defect. Rubbertje is versleten en zat niet in de garantie, en moest apart besteld worden. Bestelling geplaatst en 10 rubbertjes besteld. Betaal €5,49 voor verzendkosten, voor die prijs is het altijd met track and trace code. Nooit aangekomen!
Meerdere malen gemaild en geven geen antwoord. Geen telefoonnummer alleen mailadres waar ze niks mee doen.
Ik heb nu meteen kennissen die ook zo'n apperaat wilde naar "Top sigarettenmakers" verwezen waar de service wel goed is. En wel rubbertjes sturen.
Helaas het zelfde als velen van jullie
Helaas het zelfde als velen van jullie
"Nieuw" apparaat gekocht maar er zijn er al 7 gemaakt volgens de teller..erg vreemd..naar behoren werkt het ook niet en contact krijgen is niet mogelijk..emails krijg ik terug met een foutmelding dat het niet in gebruik is..contact button op website ook geen reactie op vernomen ..erg spijtig voor een apparaat van €349
Levert wel, maar geen garantie
In februari 2025 een powermatic 4 gekocht, snel geleverd maar in mei defect en het bedrijf reageert nergens op. Dus garantie is een wassen neus.Ik zou andere mensen adviseren hier niet te kopen en dat alleen te doen bij een bedrijf wat is aangesloten bij een keurmerk.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.