Vandaag
Vandaag, 13-01-2026 met Sanne gesproken die mij geduldig heeft aangehoord over mijn intense slechte ervaring bij energiebedrijf ENGIE. Blijkt dat zij bijna de hele dag bezig is om ex klanten die bij dat waardeloze bedrijf klant waren, te helpen, zo mij ook. Wat ENGIE mij en anderen flikt, gaat alle grenzen te boven, zoals onbeschoft behandeld worden, meterstanden die ik doorgaf waarvan ze me keer op keer zeiden dat die niet klopten enz enz, en ik ben geduldig gebleven dus wéér doorgegeven en wéér een 2e reactie dat het niet klopte en ga zo maar door. Sanne heeft een helder verhaal verteld en wat ik nu het beste kan doen gezien ENGIE mij nu onterecht met een belachelijk hoge eindafrekening opzadelt die NIET klopt én ook onterecht de premie voor januari van mijn rekening gehaald, boeven zijn het!!! Ik ben nog in staat voor mezelf op te komen maar vele ouderen die zij sprak hebben uit angst en onwetendheid de onterechte eindafrekening betaald, zo zielig. Sanne, behalve dat ons gesprek zakelijk was, was het ook een fijn gezellig gesprek en dank daarvoor, jij bent een topper! Hartelijke groet, Ilona Bode
January 13, 2026
Unprompted review