Preferred Management Reviews 2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget imponeret og glad for…

Jeg er meget imponeret og glad for vores samarbejde med Preferred Management. De har på få måneder løftet vores tilstedeværelse på de sociale medier til et helt nyt niveau, der har bragt os ”top of mind” hos vores målgruppe, hvilket tydeligt mærkes i vores forretning.

Fra februar til januar i år er vores Instagram vokset med over 2.000 nye følgere - mere end dobbelt så mange som hele sidste år. Vores visninger er steget med 147 %, vores reach med 96 %, og engagementraten ligger konsekvent næsten dobbelt så højt som branchegennemsnittet. Alt sammen med et fokus på organisk og datadrevet indhold, der rammer præcist i vores målgruppe.

Også på Facebook mærker vi udviklingen: +50 % flere likes, højere reach og mere interaktion. For os er det ikke bare tal, men en betydelig udvikling der har gjort social medier til en effektiv måde at tiltrække nye kunder.

Jeg oplever Preferred Management som en tæt samarbejdspartner, der forstår både strategi, æstetik og vores brand i dybden. De leverer resultater, man kan måle, men også en følelse af at have en kollega ved sin side, ikke bare et bureau. De er dygtige, grundige og effektive. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

March 11, 2026
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft stor glæde af samarbejdet.

Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Preferred Management, som har hjulpet os med både strategi og eksekvering på sociale medier. De har ikke bare stået for vores indhold på Instagram, Pinterest og Facebook, de har været en loyal samarbejdspartner, der har sat sig ind i vores virksomhed, udfordret os med fagligt stærke input og været med til at løfte både vores tilstedeværelse og vores forståelse af, hvad sociale medier egentlig kan bruges til.

Vi har fået konkrete resultater:
Vores følgertal er vokset med ca. 150 relevante følgere hver måned
Engagementet er steget med over 85 %
Vores visninger er gået fra ca. 1.400 pr. opslag til over 10.000
Klik til vores website er femdoblet

Samtidig har vi fået undervisning i både organisk og paid annoncering på Meta, som har givet os nogle meget håndgribelige værktøjer. Vi kan nu selv drive annonceringen videre med fortsat sparring og har langt bedre forståelse for, hvordan vi bruger vores budget klogt.

Men det vigtigste for os har faktisk været, hvordan samarbejdet føles. Preferred er nemme at arbejde med. De tager ansvar, er velforberedte, følger op og byder ind med idéer og løsninger, vi aldrig selv ville have tænkt på. Vi føler os i trygge hænder og det gør det både lettere og sjovere at være til stede på sociale medier.

Hvis du overvejer at få professionel hjælp til dine sociale medier, og du vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt - kan vi stærkt anbefale et samarbejde med Preferred Management.

- Indehaver: Hanne Fuhrmann

October 15, 2025