Company details
Written by the company
Recruitment Agency gespecialiseerd in Nederlandstalig Remote personeel.
Contact info
Nieuwpoortstraat 86 C17, 1055RZ, Amsterdam, Netherlands
- 020 362 78 63
- info@premote.nl
- premote.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Meerdere dagen achter elkaar spam.
Meerdere dagen achter elkaar spam.
In de mailbox van mijn werkaccount krijg ik dagen achter elkaar spam van dit bedrijf.

Binnen 10 dagen iemand aan het werk – én nog goedkoper ook
Wij zaten met spoed verlegen om extra capaciteit op onze klantenservice. Premote begreep direct wat we nodig hadden en kwam razendsnel met sterke Nederlandstalige kandidaten – remote, maar perfect passend qua communicatie met branche kennis.
Wat me echt verraste was de snelheid: binnen 10 dagen hadden we iemand aan het werk. De kwaliteit van de kandidaat is top, en we besparen ook nog eens aanzienlijk op loonkosten doordat hij vanuit het buitenland werkt. Ik schat zo’n 25-30% verschil met wat we normaal kwijt zijn.
Daarnaast was het hele proces helder, persoonlijk en goed geregeld. Geen gedoe met contracten of payroll – Premote regelt het allemaal.
Voor elk groeiend bedrijf dat snel goede mensen nodig heeft zonder de hoofdprijs te betalen: dit werkt écht.

Al jaren klant voor Reliving.nl
Al jaren klant voor Reliving.nl. We werken hiervoor samen met Humera uit Pakistan. Ze ondersteunt ons met administratief werk en neemt veel werk uit handen. We zijn zeer tevreden over Premote en hoe ze net zo lang zoeken totdat je de juiste kandidaat vindt.

Te schunnig
Te schunnig. Ik krijg ineens een mailtje van ene Romana op mijn werk e-mailadres op een alias die alleen intern wordt gebruikt dus hoe ze aan deze informatie komen weet ik niet. Recruiters...

Reply from Premote
Ongevraagde spam van "Ramona" op privé…
Ongevraagde spam van "Ramona" op privé e-mailadres wat NIET openbaar is. Weigeren om te zeggen waar ze mijn gegevens ingekocht hebben. Blijven ook spammen en hebben geen mogelijkheid om uit te schrijven.
Ze proberen nu mijn review te verwijderen.
Zelfs als ze mijn email uit een "openbare" bron hadden dan mochten ze deze alsnog niet gebruiken. En omdat ik verschillende emailadressen gebruik weet ik 100% zeker dat het gebruikte mailadres is gekocht van een illegale bron.

Reply from Premote
Ongevraagde SPAM mails op meerdere…
Ongevraagde SPAM mails op meerdere adressen.

Reply from Premote
Prettige ervaring en goede communicatie
Prettige ervaring en goede selectie van kandidaten waarmee wij goed geholpen zijn.
Communicatie is soepel.

Onze ervaring met Premote Talent is
Onze ervaring met Premote Talent is uitstekend! Het platform heeft ons geholpen om snel en efficiënt gekwalificeerde remote professionals te vinden. De kandidaten die we via Premote Talent hebben aangetrokken, passen perfect bij onze bedrijfscultuur en zijn uitzonderlijk productief, ondanks dat ze op afstand werken. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform en de zorgvuldig geselecteerde talentpool besparen we veel tijd in het wervingsproces. Premote Talent heeft echt bijgedragen aan de groei van ons bedrijf en onze flexibiliteit in een steeds veranderende werkomgeving. Een aanrader voor elke organisatie die op zoek is naar kwalitatief hoogstaand remote talent!

Top bedrijf!
Onze samenwerking met Premote is altijd uitstekend verlopen. De communicatie is helder en proactief, wat zorgt voor een soepele samenwerking zonder onverwachte verrassingen. Ze denken mee en reageren snel op vragen, wat erg prettig is. Altijd betrouwbaar en professioneel. Echt een aanrader!
Met vriendelijke groeten,
Yousra
Teamleider klantenservice Dekbed-discounter.nl

Zeer tevreden over Premote
We zijn al jaren klant bij Premote. Het is een professionele organisatie die goed in staat is het juiste talent te vinden voor onze openstaande rollen tegen een zeer betaalbare prijs.
De kandidaten die voor ons aan de slag zijn gegaan, zijn allen zeer bekwaam en zeer gemotiveerd. Ik ben zeer tevreden over deze organisatie.

Reply from Premote
Ideale schaalbare oplossing voor teamuitbreiding
Voor extra ondersteuning van onze sales afdeling waren wij op zoek naar een nieuwe collega. Initieel waren we op zoek naar iemand voor op kantoor (fysiek), maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een pilot te doen met Premote.
Ik was eerst redelijk sceptisch, maar na de eerste gesprekken met een geschikte kandidaat was ik positief verrast. Dat is inmiddels enkele jaren geleden.
De samenwerking met Premote heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Goede kandidaten en duidelijke afspraken.
Wij werken nog steeds samen met dezelfde kandidaat als waar we mee begonnen zijn en raden Premote dan ook aan als u op zoek bent naar een schaalbare oplossing voor de uitbreiding van uw team.
Giwanni Schaap,
Managing Partner
Invisible Airco

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.