Prepare Me Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Emergency Training School

Written by the company

Prepare Me helpt organisaties en particulieren om écht voorbereid te zijn op incidenten en noodsituaties. Wij verzorgen praktische trainingen in BHV, EHBO, reanimatie & AED, acute eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming, communicatie en Stop de Bloeding. Ook bieden we trainingen in zelfbescherming, weerbaarheid en omgaan met agressie. Prepare Me werkt anders dan traditionele BHV-aanbieders. Bij ons staat vaardigheid boven certificaat. Want wanneer er daadwerkelijk iets gebeurt, telt niet wat er op papier staat, maar wat je kunt. Vaardigheden onderhoud je door regelmatig te oefenen en toe te passen. Met Prepare Me Continu maken we van oefenen geen jaarlijkse verplichting, maar een doorlopend onderdeel van veilig en doeltreffend handelen. Iedereen kan een cursus volgen. Vaardig blijven vergt iets anders.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement

Fantastische interactieve Reanimatie en AED cursus

Gisteren hebben wij voor al onze Thuiszorg medewerkers een Reanimatie en AED cursus gehad van Sanne. Vanaf de eerste minuut was deze cursus interactief. Doordat Sanne meerdere poppen heeft om goed op te oefenen, komt iedereen in een rap tempo aan de beurt en werdt er ook goed samen gewerkt.
Ondertussen stuurde Sanne je bij en kreeg je ook fantastische uitleg en de nieuwe regels rondom Reanimatie uitgelegd.

Waar ik meestal zie dat medewerkers na een half uur in kakken bij een cursus, was het bij deze cursus vooral hard werken, actief zijn en op een fijne manier theorie tot je krijgen.

Ik beveel Sanne van harte aan bij iedere andere organisatie.

Dank je wel Sanne en tot snel!

Jaimy Span
Teamleider SiRes Zorg in Zevenaar

August 28, 2026

Reanimatie training

Vandaag reanimatie training gehad van Sanne. Wat een leuke leerzame en enthousiaste training. Veel doen en leren. Ik vond het iig erg leerzaam en leuk. Mijn dank daarvoor.

August 28, 2026

Top!

Duidelijke, overzichtelijke en prettige uitleg. Veel praktijk waarin je fijn wordt ondersteund waar nodig. Ik ga met een gevoel van vertrouwen de kennis gebruiken wanneer ik een meerwaarde kan leveren op mijn werk en privé.

August 17, 2026
Advertisement