Presentation Pro Reviews 4

4.0

Company details

1. Drafting Service

Written by the company

Presentation Pro helpt ondernemers, sprekers en professionals om kostbare tijd te besparen met het ontwerpen van professionele PowerPoint-presentaties. Het maken van een overtuigende presentatie kost vaak meer tijd dan verwacht — van het kiezen van het juiste ontwerp tot het structureren van de inhoud. Presentation Pro neemt dit proces volledig uit handen, zodat de focus kan blijven liggen op de boodschap in plaats van op de vormgeving. Elke presentatie wordt ontworpen met oog voor detail, consistente opmaak en vloeiende animaties die de inhoud versterken. Het resultaat is een visueel sterke presentatie die direct de aandacht trekt en de boodschap helder overbrengt. Door een combinatie van professioneel design, heldere storytelling en efficiënte werkwijze ontstaat een presentatie die niet alleen overtuigt, maar ook tijd bespaart. Presentation Pro staat voor kwaliteit, snelheid en service op maat. Door de volledige uitwerking van de presentatie te laten verzorgen door een specialist, blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: het overtuigend overbrengen van ideeën, plannen en verhalen. Laat elk moment op het scherm tellen — zonder uren te verliezen aan ontwerp en opmaak.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement

Vakkundig en professioneel!

Zeer tevreden met PresentationPro en met Lorelai! Ik had een groot verhaal met veel details wat ik om wilde zetten in een presenteerbare vorm met minder tekst op de sheets. Lorelai heeft dat super snel, inhoudelijk goed samenvattend en met professionele uitstraling voor mij uitgevoerd. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken qua vormgeving. En ook zeker niet in de relatief korte tijd waarin zij dat heeft gedaan.
Heel tevreden dus! En de presentatie is heel goed ontvangen, dat is natuurlijk het belangrijkste!
Ik zou dit iedereen willen aanbevelen :-)

January 12, 2026

Professioneel, betrokken, punctueel 🤩

Als coaching- en trainingsbureau, Business Dream Coach, werken wij regelmatig met professionele sprekers die hun keynote naar een hoger niveau willen tillen. Voor één van onze klanten schakelden wij Lorelai van Presentation Pro in om de presentatie te optimaliseren — en dat bleek een schot in de roos 🤩

Lorelai luisterde naar het verhaal en de doelstelling van de spreker en vertaalde dit moeiteloos naar een heldere en merkwaardige presentatie waarin inhoud en uitstraling perfect samenkomen. Ze nam het volledige optimalisatieproces uit handen, waardoor wij én onze klant veel tijd bespaarden zonder in te leveren op kwaliteit of impact.

Dankzij haar expertise konden wij onze klant extra waarde bieden, en verliep de samenwerking efficiënt, punctueel en zeer prettig. Presentation Pro is wat mij betreft een absolute aanrader voor professionals en sprekers die impact willen maken met hun verhaal.

December 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Professioneel, betrokken en creatief - een echte aanrader!

Ik had de eer om de allereerste klant van Lorelai te zijn, en dat was een geweldige ervaring. Ze heeft een prachtige, professioneel ogende presentatie voor mij gecreëerd waar ik ontzettend tevreden over ben. Wat me vooral opviel, was haar fijne manier van communiceren en haar uitstekende bereikbaarheid. Ik kan Lorelai van harte aanbevelen aan iedereen die zijn presentatie naar een hoger niveau wil tillen.

October 24, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look