Super flotte billeder, hurtig service og svar. Jeg bestilte et lærred tryk med ramme. Meget flot stykke arbejde. Vi er så glade for vores nye billede som passer perfekt til vores hjem. 🤩
See what reviewers are saying
Bestilte et maleri som skulle laves helt efter mine tanker og input. Processen har været helt igennem fremragende fra start til slut. Fra 1. konsultation fangede Morten mine ideer og fik dem på lærred... See more
Written by the company
Primdahl Art er en dansk kunstvirksomhed, der skaber og sælger originale malerier samt eksklusive plakater og lærredsprint. Bag webshoppen står kunstneren selv, som maler alle værker i hånden med akryl på lærred med en unik stil, der kombinerer abstrakt og fine art. På PrimdahlArt.dk kan du købe både originale malerier og højkvalitets print i flere størrelser. Alle plakater og lærredsprint er baseret på kunstnerens egne værker og produceres i professionel kvalitet, velegnet til moderne boligindretning. Jeg fokuserer på æstetik, autenticitet og personlig service. Uanset om du ønsker at dekorere dit hjem, finde en kunstgave eller investere i original dansk kunst, er Primdahl Art et sikkert valg. Primdahl Art tilbyder nem og sikker online bestilling, hurtig levering og høj kundetilfredshed. Vi sender til hele Danmark og udvalgte lande i Europa. Oplev kunst, der taler til dig, skabt med passion og sans for detaljer.
2000, Frederiksberg, Denmark
- contact@primdahlart.dk
- primdahlart.dk
Flot kunst og arbejde. God og personlig service.
Super flotte billeder, hurtig service og svar.
Rigtig fede plakater i lækker kvalitet!
Hurtig og problemfri levering og rigtig gode produkter.
Meget smukke plakater!
Vi har købt to meget smukke plakater ‘fishing for luck’ og ‘just keep swimming.’. Plakaterne er af rigtig god kvalitet! Derudover her der været god service og hurtig levering.
God service og flotte originaler
Hurtig levering og flotte originale malerier/plakater! - kan varmt anbefale Primdahl Art hvis man vil have noget flot kunst, som ikke findes i alles hjem.
God kvalitet
Jeg havde i længere tid overvejet et værk fra Primdahlart, og jeg må sige, at det lever op til alle mine forventninger! Hurtig levering, og alt spillede bare – tusind tak for det smukke værk!
Fantatiske malerier med fortællinger og sjæl
Primdahl laver fantastiske malerier der alle fortæller en historie og kommer med et lille unik twist der er både flotte og sjove at fordybe sig i. Vi har flere af hans malerier hængende, bl.a. et kommisions bestilt maleri, hvor han var god til at lytte til vores ønsker og bidrage med ideer.
Top kvalitet
Købte nogle plakater, og kvaliteten var helt i top. Farverne og detaljerne er endnu flottere i virkeligheden, end billederne viser.
Fantastiske malerier og plakater
Fantastiske malerier og plakater. Stort talent. Udsøgt service. Helt sikkert ikke sidste gang vi har købt malerier eller plakater hos PrimdahlArt.
Morten maler de smukkeste malerier og…
Morten maler de smukkeste malerier og går ikke ned på service. Jeg har købt både et maleri samt to plakater, og jeg er SÅ tilfreds med alle tre ting. Virkelig en god måde at få billigere kunst i hjemmet, når man kan få plakater samt lærredstryk.
Vi er ovenud lykkelige over vores køb…
Vi er ovenud lykkelige over vores køb af et maleri hos Primdahlart. Både maleriet, levering og service har været i særklasse. Det bliver ikke sidste gang, at vi køber kunst her!
Virkelig flotte malerier
Smukke malerier. Vil til enhver tid købe igen
Virkelig dygtig kunstner
Virkelig dygtig kunstner, der laver de smukkeste malerier. Kan kun anbefale!
Kvaliteten er i top
Kvaliteten er i top, og man kan tydeligt mærke den tid, passion og detaljegrad, der ligger bag hvert penselstrøg. Kundeservicen var varm og personlig, og jeg følte mig virkelig taget hånd om gennem hele processen.
Jeg kan kun anbefale Primdahl Art til alle, der ønsker at investere i smuk, unik kunst
En väldigt god upplevelse!
Planschen var exakt som jag förväntade mig! Leveransen till Finland var snabb och helt problemfri! En väldigt god upplevelse!😍👏🏽
Jeg modtog i går to plakater fra…
Jeg modtog i går to plakater fra Primdahl Art (Keep dancing og Ripples), og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der er på udkig efter noget unikt og stilfuldt. Kvaliteten er super, og hele oplevelsen fra bestilling til levering var tiptop. 😊
Hurtig forsendelse og smukke plakater
Smukke malerier og god oplevelse
Jeg har købt to malerier fra Primdahl Art, og jeg er meget glad for dem begge. Det ene værk blev skabt personligt til mig, hvor Morten kom med gode og kreative forslag til både motiv og udtryk. Under begge køb har Morten været venlig, hurtig og hjælpsom, hvilket gjorde processen enkel og behagelig. Jeg kan derfor varmt anbefale Primdahl Art til alle, der ønsker flot og personlig kunst.
God oplevelse hele vejen igennem - Fantastiske produkter
Jeg købte en plakat og et maleri hos Primdahlart, og det var en forrygende proces hele vejen igennem. Begge produkter er i fineste kvalitet, kunderservicen er upåklagelig og generelt bare en positiv oplevelse hele vejen igennem. Derudover er maleriet bare hamrende flot. Klar anbefaling herfra.
Unikke malerier og fremragende håndtering
Mortens malerier kombinerer det abstrakte med det detaljerede, hvilket giver plads til beskuerens egen fortolkning på den allerfineste måde. Jeg har længe ønsket mig et værk af Morten, og nu har jeg endelig fundet det helt rigtige maleri, som jeg glæder mig til at pryde vores hjem med. Super behagelig service og oplevelse fra start til slut.