Company replied
Prinshenning har et stort udvalg i pressenninger, et meget større udvalg i kvalitetspressenninger end jeg har været i stand til at se andre steder.
Company replied
Kvaliteten svarerede til beskrivelsen Blev leveret hurtigere end jeg forventede til trods for min utålmodighed da det var en sos Tak for go ekstra god service
Company replied
Nem bestilling og effektiv service. Varen svarer fuldstændig til det ønskede og levering ved min egen hoveddør.
Company replied
Hos Prins Henning er vi specialister i presenninger i høj kvalitet – både standard og specialmål. Vi har et stort lager i Danmark, hvilket sikrer hurtig afsendelse og levering. Vi hjælper både private kunder og erhverv, og vi løser også større projekter, hvor der kræves særlige løsninger. Vores mål er at kombinere god service, høj kvalitet og fleksibilitet, så du altid får den presenning, der passer præcis til dit behov.
Agertoften 1, 5550, Langeskov, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Købte en sort presenning efter mål. Fik den leveret indenfor en uge og alt var perfekt ifht det jeg havde bedt om👍😊dog kunne jeg godt have brugt lidt mere viden omkring den sorte farve. Enten et bedre billede af den sorte farve på bestillingslisten eller en beskrivelse af, at den er blank sort og ikke mat, som jeg havde håbet og måske troet, men det går nok. Skal nok bare lige vende mig til den😉

Reply from Prinshenning
de sendt en anden presenning end bestilt da den var udsolgt og til samme pris

Reply from Prinshenning
Super kvalitet og super service. Intet at klage over! :)

Reply from Prinshenning
Jeg fik presenningen som var lidt bedre end forventet. Nu bedømmer jeg normalt ikke "en pølse i svøb"som prins henning betyder". Men ingen regel uden undtagelse.

Reply from Prinshenning
Go service og levering som aftalt, fornøjelse når aftaler bliver overholdt

Reply from Prinshenning
God kunderservice - levering til tiden

Reply from Prinshenning
Jeg bestilte og fik god service undervejs, da jeg havde glemt at medbestille en anden vare i samme sending, det lykkedes med hjælp fra gode medarbejdere - tak