ProKloak Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god vejledning og løbende dialog. Service og anbefalinger som kom løbende gjorde at vi følte os godt vejledt, så helt i top herfra 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Lars og Brian fortæller, at de forsøger at gøre op med det dårlige ry i branchen - og det må jeg bare sige passer på alle parametre. Det er sjældent man støder på håndværkere som er så gode til at kom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået udført arbejde af ProKloak, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut var de utroligt rare og behagelige at have med at gøre, og arbejdet blev udført h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig gode oplevelser efter at have brugt Prokloak flere gange, og vil helt sikkert kontakte det firma igen. Dygtige, professionelle håndværkere, som holder hvad de lover, er rimelige i priser, o... See more

Company details

1. Gutter Cleaning Service

Written by the company

Hos Prokloak tilbyder vi en lang række ydelser. Vi har specialiseret os i alt indenfor kloak arbejde. Siden 2002 har beskæftiget os med bla. Sikring mod rotter. Sikring mod vand i kælderen. Forsikringssager. Opgravningsfri renovering. TV-inspektion. Div spul og rens opgaver. Hos Prokloak har vi selvfølgelig autorisation, og har ydermere certificeringer indenfor, Rottespærre montør. Kessel service tekniker. Samt fugtkurser fra teknologisk institut, som vi iøvrigt samarbejder med. Ordentlighed, punktlighed og kvalitetsarbejde, er blandt de ting vi hos Prokloak vægter højest.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Havde Prokloak til at tilstøbe en…

Havde Prokloak til at tilstøbe en gammelkloakledning - alt blev udført som aftalt (kom som aftalt, udførte arbejdet jvf. tilbud, og prisen holdt 100%).
Kan kun anbefalet firmaet som "Pro"....

August 29, 2022

Hej Lars.
Tak for de fine ord.

Vi er glade for at høre du er tilfreds med det udførte arbejde.

Mvh Lars/ Prokloak

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

God service hele vejen rundt.

Super service over telefonen af Lars, og Brian kom ud og udførte opgaven, fandt udover problemer med vores regnvand også en tilstoppet kloak.
Kloaken blev renset, rottespærre flyttet til bedre position, og senere modtager vi et tilbud på udbedring af regnvandsproblematikken. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.
Tak for det indtil videre, håber I kommer med et godt tilbud til os, og har tid til at udfører det hurtig.

August 15, 2022

Yderst anbefaledesværdige.

Vi stod i en meget opfattende skybruds skade, hvor der blev fundet flere og flere skader.
Fra første opkald til ProKloak, fik vi en yderst faglig kompetent vejledning og en service ud over det sædvanlige.
ProKloak var hurtigt ude, for at hjælpe os. Selv her havde vi samme oplevelse. Vi havde tre skader der skulle udføres, alle tre skader blev så flot udført.
Vi kan kun anbefale ProKloak. Vi vil til hver en tid, ringe til ProKloak igen.

July 23, 2022

Hej Begge to.

Først tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at i har haft en god oplevelse, hele vejen igennem processen.

I forbindelse med udført arbejde, vil vi gerne sige tusind tak for super fin forplejning i sommervarmen.

Det er altid rart at føle sig værdsat.

De bedste hilsner, og med ønsket om en god sommer.

Brian & Lars Prokloak.

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Prokloak i forbindelse med en…

Har brugt Prokloak i forbindelse med en forsikringssag, og arbejdet og kommunikationen har bare spillet og er blevet lavet hurtigt. De har taget en del af dialogen direkte med forsikringsselskabet.

July 15, 2022

Hej Ane.
Tak fordi du tog sig tid til en anmeldelse.

Vi er glade for at i synes processen har været håndteret tilfredstillende.

God dag til jer.

Mvh Lars/ Prokloak

Advertisement

Professionel og værdifuld hjælp

Havde fornøjelsen af Lars og Brians hjælp med etablering af pumpebrønd, ny regnvandsbrønd samt rottespærre.

Forinden havde vi en rigtig god dialog omkring problemstillinger, muligheder samt den rette løsning for os.

Vi fik hjælp til opbanking og bortkørsel af betondæk, opgravning af jord, etablering af pumpebrønd, udlægning af dræn og nøddesten, trækrør til strøm, trykrør samt støbning af nyt dæk. Dertil etablering af ny Ø315 regnvandsbrønd. Tilslutning af eks tagnedløb. Montering af rist til overfladevand. Reetablering af overflader med enten fliser eller beton

Alt sammen løst hurtigere og mere effektivt end først estimeret. Dertil hjalp Brian og Lars os med, at oprette en mulig forsikringssag, da endnu en brønd var defekt.

Varm anbefaling fra os

April 2, 2022

Reply from ProKloak

Hej Michael. Tak for den fine anmeldelse.

Vi håber den sidste brønd bliver skiftet, så i forhåbentlig får en tør sokkel samt kælder.

Tak for denne gang.

Mvh. Lars Prokloak.

Alle aftaler blev overholdt af Brian og Lars

Brian og Lars forede et kloakrørstykke og samlede en samling, som var ‘gået af led’ topprofessionelt efter kamerainspektion. Sluttede af med fin oprydning med græs og planter på plads. God stil i øvrigt med opkald før de ankom og alle aftaler blev overholdt.

February 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at have…

Jeg har haft fornøjelsen af at have “Jens” og “Jens” på besøg til udførelse af højvandslukke, rottesikring, og etablering af kloak til nyt badeværelse, super flot og veludført arbejde.

Utrolig søde til at dele brugbare informationer og rådgive dig, de ligger en ære i at udføre dit præcise ønske på den korrekte måde.

Jeg kan varmt anbefale dem. Super sjove og hyggelige mennesker at have med på sit projekt.

Kæmpe tommel op her fra. :)

January 27, 2022

Take a closer look