Company details

1. Real Estate Consultant
  2. Real Estate Agency
  3. Real Estate Agents

Written by the company

Propr er et selvhjelpsverktøy for deg som ønsker å selge din bolig uten å betale for eiendomsmegler. Enkelt, trygt og billig.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.3

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Anbefaler å selge via PROPR, men det krever en del innsats fra deg.

PROPR er en fin og oversiktlig plattform for å selge bolig selv hvis man ønsker å spare meglerprovisjon på 50000-70000 kroner. Det krever naturligvis en del innsats fra deg. Du må blant annet kontakte takstmann, møte fotografen i leiligheten, utforme annonsen, holde visninger, følge med i markedet for å kunne justere på annonsen underveis og ikke minst holde i budrunder samt ha dialog med interessenter.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Fleksibelt, enkelt og mye penger å spare

Å selge selv med bruk av Propr er veldig enkelt og pengebesparende. Når du har spørsmål er de tilgjengelig til alle døgnets tider, inkludert helgen, og de svarer raskt. Dette er andre gang jeg bruker Propr for å selge bolig og jeg anbefaler det varmt til alle. Jeg finner at salgsprosessen min ble akkurat slik jeg ønsket: fleksibel, enkel og mye billigere enn en megler.

Super Kundeservice

Det viktigste av alt , dere er tilgjengelige på tlf og alle ansatte er særdeles hyggelige og behjelpelige.
Tusen takk for god service til nå !

Mvh IB

Rated 3 out of 5 stars

Da vi valgte Propr for bistand

Da vi valgte Propr for bistand med kontrakt og oppgjør ved salg av hytte, var vi helt fra starten tydelige på at selger var alvorlig syk, og at vi derfor kom til å ha behov for noe ekstra hjelp og tilrettelegging gjennom prosessen. Vi fikk inntrykk av at dette skulle gå fint, og dette var også en viktig del av grunnlaget for at vi valgte Propr.

Kjøper og selger kjenner hverandre godt, og vi ba derfor eksplisitt om at jeg som kjøper skulle stå på kopi på henvendelser og e-poster, slik at jeg kunne bistå selger og avlaste vedkommende mest mulig.

Dessverre opplevde vi flere ganger at dette ikke ble fulgt opp. Oppgaver og henvendelser ble sendt direkte til selger uten at jeg ble involvert, og ofte uten noen særlig forklaring på hva som skulle gjøres eller hvorfor.

Et konkret eksempel gjelder overdragelsen av festeretten. Jeg hadde på forhånd vært i kontakt med grunneier og ønsket å bistå med innhenting av nødvendig godkjenning. Likevel endte dokumentene opp hos selger, uten forklaring og uten at det ble tatt hensyn til den tilretteleggingen vi uttrykkelig hadde bedt om.

Propr får jobben gjort. Vi har fått bistand med kontrakt, salg og oppgjør, og den grunnleggende tjenesten fungerer. Vår skuffelse handler derfor ikke først og fremst om selve sluttresultatet, men om måten prosessen ble håndtert på.

Når en kunde allerede før avtalen inngås forklarer at en av partene er alvorlig syk og ber konkret om at kommunikasjon og oppgaver tilrettelegges deretter, forventer vi at dette faktisk blir fulgt opp internt. Vi opplevde dessverre at vi måtte minne om dette gjentatte ganger, uten at det i tilstrekkelig grad ble tatt hensyn til.

For oss manglet det derfor noe på den menneskelige oppfølgingen. I en ordinær og ukomplisert handel kan Propr sikkert være en effektiv og kostnadsbesparende løsning. Men vår erfaring er at når livssituasjonen krever litt ekstra omtanke og individuell oppfølging, har tjenesten et klart forbedringspotensial.

August 31, 2026

Total ansvarsfraskrivelse og…

Total ansvarsfraskrivelse og 7.far-i-huset mentalitet. Skulle selge med vilkår utenfor standard. Blir ikke opplyst om at det jeg ber om er utenfor standard og hele prosessen frem til oppgjør gjennomføres før de ser at de ikke kan gjennomføre. Da er det en utenforstående 3.part som har problemer med prosessen og jeg må likevel betale for en dritt jeg ikke har fått! 3.part som tar oppgjøret eller Propr tok ansvar for å bidra til å rydde opp. Ovenfra og ned-holdning som representant fra banken min steilet over da hen fikk se korrespondansen med dem. STYR UNNA!!! Dette er falsk markedsføring!

July 25, 2026
Advertisement

Gjentatte kritiske systemfeil og total ansvarsfraskrivelse – Styr unna

Gjentatte kritiske systemfeil og total ansvarsfraskrivelse – Styr unna!Anmeldelse:Jeg kan overhodet ikke anbefale Propr, mitt klare råd til andre er å styr unna. Systemet deres har sviktet på de mest kritiske tidspunktene i mitt boligsalg, og kundeservicen fraskriver seg alt ansvar.Først sviktet integrasjonen mot FINN fullstendig under en oppdatering. Dette førte til at alle bildene på boligannonsen min ble slettet, og boligen lå ute uten bilder i to hele døgn rett før visningshelgen.Deretter sviktet det automatiske SMS-systemet som skal varsle interessenter og meg som selger om at budrunden er i gang. Systemet deres klarte ikke å fange opp at jeg måtte ha en ekstra visningsrunde, og nektet dermed å sende ut nye varsler. Kundeservice svarte bare at dette var "tiltenkt oppførsel", og nektet i tillegg å gi meg systemdokumentasjon på hvilke kjøpere som faktisk hadde fått melding.
Når feil oppstår, skyver Propr absolutt alt ansvar over på kunden og gjemmer seg bak standardvilkår. Hvis du vil unngå ekstremt mye unødvendig stress i en allerede sårbar salgsprosess, bør du absolutt styr unna denne plattformen. Det er overhodet ikke verdt pengene.

July 17, 2026

Propr.no

Propr.no: En fin fasade som overlater alt det kritiske ansvaret til deg
Kort sagt: Hvis du først har et sterkt ønske om at boligsalget ditt skal gå skikkelig galt – da kan du bruke propr.no.

Konklusjon: Stor risiko for å sitte med skjegget i postkassa
Det frarådes på det sterkeste å bruke propr.no. De tar ikke ansvar for hele verdikjeden, men opptrer som en agent som skyver fra seg alt ansvar for kritiske produkter (som boligselgerforsikring). Når det går hett for seg i et boligsalg, risikerer du å stå helt ribbet tilbake.

Tjenesten har et kaotisk kommunikasjonssystem som gjør at du i verste fall taper reelle kjøpere underveis – noe jeg smertelig fikk erfare under salget av et større hus i Horten. Skal du selge store, tunge objekter som kan ta tid, bør du holde deg langt unna. Vil du spare penger på megler, gjør du det langt tryggere ved å bruke en god advokat til å håndtere det formelle rundt salget.

For en utdypende forklaring og konkrete eksempler på hvorfor plattformen svikter, les den detaljerte gjennomgangen av mine erfaringer nedenfor.

Utdypende og detaljert gjennomgang av tjenesten:
Tilsynelatende en god løsning for å selge selv
Ved første øyekast fremstår propr.no som en ryddig tjeneste med en fin historie. Men skinnet bedrar. Dette er ikke en reell eiendomsmegler, men en formidler som gjør en forsvinnende liten del av jobben. Alt det tunge, kritiske og juridiske ansvaret ligger i stedet hos eksterne aktører i bakgrunnen – eller på dine egne skuldre.

Total mangel på oppfølging av forsikring – etterlatt på bar bakke
Det største problemet oppstår med de eksterne partnerne tjenesten lener seg på, som boligselgerforsikringen:

Ingen hjelp: Propr har tilsynelatende ingenting med denne forsikringen å gjøre.

Fravær av varsler: Hvis fristen for å fornye egenerklæringen din er i ferd med å gå ut, får du null varsel fra Propr. Den eneste beskjeden kommer direkte fra Gjensidige (tredjeparten) etter at fristen allerede har utløpt.

For sent etter akseptert bud: Da er det umulig å tegne forsikring. Ingen av partene tar ansvar, du nektes forsikring, og står igjen helt på bar bakke i ditt livs største økonomiske handel.

Krevende plattform og stor skjult juridisk risiko
Å opprette annonser og navigere på plattformen er unødvendig krevende. Grensesnittet går tregt, oppleves som et uferdig, tomt skall, og er svært lite intuitivt.

Det verste er hva de ikke opplyser om. Rettsavgjørelser har fastslått at tilstandsrapporten og salgsoppgaven er to uavhengige juridiske dokumenter. Vesentlige feil og mangler fra takstmannen må også gjengis eksplisitt i selve salgsoppgaven. Propr opplyser overhodet ikke om dette kravet når du fyller ut informasjonen, noe som påfører deg en enorm og skjult juridisk risiko.

Finn.no-kaos og umulig kommunikasjon
Når annonsen er ute på markedet, baller kommunikasjonsproblemene på seg:

Låst til Proprs Finn-konto: Annonsen publiseres gjennom Propr sin konto. Du får dermed ikke meldinger direkte, men mottar kun videresendte meldinger.

Ingen sporbarhet: Siden kontaktinformasjon ligger skjult bak Finn-brukeren, har du ingen mulighet til å se hvem som faktisk spør, og du får heller ikke svart dem direkte.

Hvordan det burde vært: Annonsen burde ligget på din personlige bruker med en «Propr-layout», slik at du beholdt full sporbarhet på interessentene på Finn.

Steinaldersk meldingssystem på visninger
Når interessentene melder seg til visning, møter du et utdatert og tungvint meldingssystem uten SMS-integrasjon. Du må manuelt kopiere ut mobilnumre og sende tekstmeldinger fra din egen private telefon. Systemet har ingen journal over hva som er sendt, og ingen lesebekreftelser. Har du 7–8 interessenter, går ting raskt i ball når prosessen strammer seg til under en hektisk budrunde.

Hyggelig, men firkantet kundeservice uten fagkunnskap
Kundeservicen er høflig, men svarer ofte helt ut i det blå. De har null kontroll på historikken din; hvis du skal ha et nytt annonse løft, behandles du som en helt blank kunde uten at de evner å se hva du allerede har kjøpt. Stiller du faglige eller kritiske spørsmål rundt eiendomsmegling, faller de igjennom. Siden de kun er en formidler mangler de kompetansen, og de er ekstremt raske med å fraskrive seg alt ansvar for feil knyttet til sine tredjepartsleverandører.

June 9, 2025

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look