See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

FUP og SVINDEL Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta säkert om det är tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgång och kommer nog att fortsätta ta dem då jag märkte positiv skillnad redan efter en vec... See more

Company details

1. Vitamin and Supplements Store

Written by the company

ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og græskarfrø. Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Græskarfrø bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mænd.

3.3

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Hold dig langt væk fra dette fup og…

Hold dig langt væk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 måneder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de ikke så meget som svarer på ens mails. SVINDEL SVINDEL SVINDEL fra ende til anden 🤬🤬🤬

June 12, 2025
Rated 4 out of 5 stars

God kontakt til kundeservice

God kontakt til kundeservice. Men jeg har endnu ikke nogen effekt af produktet.

June 27, 2024

Hej Hans.
Tak for dit feedback.
Det glæder os at du er tilfreds med vores service.
Men husk at vi anbefaler at bruge vores produkt i min 3 måneder, for at opnå den optimale effekt.

4HIM Prostacare virker ikke

4HIM Prostacare har jeg nu taget i 8 måneder.

Før jeg startede på kosttilskuddet skulle jeg tit op om natten og tisse og havde en forhåbning om at 2 tabletter om dagen i 8 måneder ville virke, så jeg kunne sove igennem.

4HIM Prostacare virker overhovedet ikke for mig så det har været SPILD AF PENGE, at tage dette kosttilskud.

Vil bestemt ikke anbefale det til andre

June 19, 2024

Hej Niels.
Tak for dit feedback.
Vi er kede af produktet ikke har haft den forventede effekt på dig.
Vi håber selvfølgelig du finder noget der passer bedre til dig.

Ikke så meget at sige

Ikke så meget at sige, det virker bare perfekt 🤗
Tømmer blæren på engang og ingen irriterende efterdryp

February 6, 2024

Hej per.
Tak for dit feedback.
Vi er rigtig glade for produktet virker perfekt på dig og du er glad for det.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg syntes det har hjulpet mig meget

Jeg syntes det har hjulpet mig meget. Før var jeg oppe 2 - 3 gange om natten, nu kan jeg ligge 8 - 10 timer uden at skal op. Tak

February 3, 2024

Hej Arne.
Tak for dit feedback.
Vi er rigtig glade for det har hjulpet på dig.

Rated 1 out of 5 stars

Prorstørret prostata. i et halvt år fra start juni…

Jeg har i et halvt år fra start juni til og med december 2023 taget 2 prostacare tabletter uden nogen form for virkning. Der blev ved købet stillet i udsigt, at natlige vandladninger ville blive formindsket og at vandladningerne ville blive normaliseret så det ikke længere skulle pumpes ud. Intet er sket, virkning 000.
Kun er jeg blevet knap kr. 700 fattigere, et stort beløb for en pensionist og det er vel pensionister der er hoved målgruppen, så jeg håber ikke i får lejlighed til at gøre det ved mange pensionister.
Niels Chr. Andersen, Skive

June 3, 2023

Hej Niels.
Tak for dit feedback.
Vi er kede af det ikke har haft nogen virkning på dig, der er altid forskel på person til person hvordan det virker og optages i kroppen.
696 kr er trods alt for 4 måneders forbrug.

FUP og SVINDEL

FUP og SVINDEL
Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må få alle lamper til at lyse ; lig med pengemaskine !! Hold jer langt væk og få medicin hos lægen : Finesterid og Alfuzosin mm . Samt drik ikke øl efter klokken 18 . Så skal i max op en gang om natten !

December 14, 2023

Hej Jan.
Tak for dit feedback.
Vi anbefaler jo at man tager produktet i 4 måneder for at opnå den optimale effekt. Du har altid mulighed for at opsige abonnementet, det skal bare ske 30 dage før den næste pakke bliver sendt, ellers skal den betales. Det er vores betingelser.
Vi ønsker dig en dejlig dag og glædelig jul.

Det hjælper

Det hjælper sover bedre om natten

December 1, 2023

Hej Steen.
Tak for dit feedback.
Vi er rigtig glade for vores produkt virker på dig, og du er tilfreds.

Rated 1 out of 5 stars

Nu har jeg taget den siden april måned

Nu har jeg taget den siden april måned. Den har ikke hjulpet.

November 28, 2023

Hej Ludwig.
Tak for dit feedback.
Vi er kede af produktet ikke har hjulpet på dig.
Vi har andre produkter på vores hjemmeside, du er velkommen til at tage et kig, og se om der kunne være noget andet, der kunne være relevant for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har godt nok ikke et problem med…

Jeg har godt nok ikke et problem med prosta lige pt (60år), men det er jo altid godt og være på forkant..

November 8, 2023

Hej Jørn.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du vil prøve vores produkt.
Og ja det er altid godt at være på forkant.

Super produkt 🌺

Godt produkt. Super service. Levering perfekt.
Kun ros til det hele. 👍🥰

October 30, 2023

Hej Kirsten.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du er tilfreds med vores produkt og vores service. Vi har jo mange andre gode produkter, så du er velkommen til at tage et kig på vores hjemmeside, og se om der skulle være noget mere der kunne være relevant for dig.

Rated 3 out of 5 stars

Det er alt for dyrt

Det er alt for dyrt, men fint produkt 🇩🇰💸💸🇩🇰

October 26, 2023

Hej Hans.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du syntes det er et fint produkt.
Du har altid mulighed for at ringe til vores kundeservice på 89878812 vi har åbent man-fre fra 10-16, der har du mulighed for at bede om nogle % på dine leveringer.
Vi ønsker dig en dejlig weekend.

Rated 4 out of 5 stars

det hjalp ret hurtigt

October 23, 2023

Hej Henning.
Tak for dit feedback.
Vi er glade for du har mærket en hurtig effekt gennem vores produkt.
Vi har jo mange andre produkter, så du er velkommen til at tage et kig på vores hjemmesidde, og se om der skulle være noget andet der kunne have interesse.

Rated 3 out of 5 stars

Har nu taget Prostacare i 1/2 år

Har nu taget Prostacare i 1/2 år. Havde egentlig overvejert at stoppe, men min hustru siger, jeg er mindre oppe om natten. måske er strålen også blevet stærkere. ihvertfald tager jeg en pewriode mere.

October 17, 2023

Hej Bent.
Tak for dit feedback.
Vi anbefaler man tager 2 tabletter dagligt i 4-6 måneder, for netop at opnå den optimale effekt. Vi er glade for vores produkt har hjulpet på dig.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Placebo

Et halvt år senere - med 2 piller om dagen må man blot konstatere - bankkontoen er blevet lettere, men det er også eneste forskel.
Til gengæld er virksomheden rigtig god til at opkræve restance, rykkergebyrer mv.
Det har jeg dog valgt ikke at give nogen stjerner for.

October 6, 2023

Hej Peter.
Mange tak for at skrive om din oplevelse med vores produkt.

Vi beklager meget at du ikke har haft den ønskede effekt.
Prostacare er et produkt der forbygger og hjælper med at opretholde den normale prostata funktion. Da vores produkt desværre ikke har hjulpet dig vil vi anbefale at tage en snak med lægen.

Mvh Vitamail.

Fup-medikament

Har nu indtaget dem i flere måneder og ingen effekt overhovedet !!
Tror det er fup ☹️

October 2, 2023

Hej Claus.
Mange tak for at skrive om din oplevelse med vores produkt.

Vi beklager meget at du ikke har haft den ønskede effekt.
Da vores produkter er 100% natulige kosttilskyd anbefaler vi at bruge dem i mindst 4-6 måneder for at opnå fuld effekt.

Mvh Vitamail.

Take a closer look