Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny Reviews

Company details

1. Psychologist
  2. Psychotherapist

Written by the company

Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny to prywatna praktyka psychologa i psychoterapeuty Grzegorza Strojnego w Nowym Sączu, specjalizująca się w psychoterapii dla dorosłych, wsparciu kryzysowym oraz poradnictwie psychologicznym. Od lat zajmuję się indywidualną psychoterapią dorosłych, opierając się głównie na podejściu psychodynamicznym, jednocześnie wykorzystując inne podejścia terapeutyczne. Moje podejście charakteryzuje się uważnością, zaangażowaniem oraz elastycznym dostosowaniem metod pracy do potrzeb każdego klienta. W moim gabinecie znajdziesz wsparcie w trudnych chwilach – pomogę Ci odzyskać spokój, nadzieję i radość, towarzysząc Ci bez doradzania, wydawania recept czy oceniania. Każda sesja opiera się na pełnej uwadze, co umożliwia głębsze zrozumienie Twoich emocji i doświadczeń. Dzięki autorskiej metodzie pracy, mogę elastycznie dostosować terapię do Twoich potrzeb, co czyni ją bardziej skuteczną i dostosowaną do Twojej unikalnej sytuacji. Jako certyfikowany psychoterapeuta Sekcji Naukowej Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego (certyfikat nr 645), oferuję profesjonalne wsparcie oraz pełne zaangażowanie. Zapraszam do mojego gabinetu, gdzie wspólnie będziemy dążyć do poprawy Twojego dobrostanu psychicznego i odnalezienia wewnętrznego spokoju. Godziny otwarcia: poniedziałek: 8:00-20:00 wtorek: 8:00-20:00 środa: 8:00-20:00 czwartek: 8:00-20:00 piątek: 8:00-20:00 sobota: 8:00-20:00 niedziela: Zamknięte

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Bardzo dobry psycholog w Nowym Sączu

Serdecznie polecam pana Grzegorza Strojnego jako znakomitego psychologa w Nowym Sączu. Sesje terapeutyczne były dla mnie bardzo pomocne i
pozwoliły mi lepiej zrozumieć własne emocje i nauczyły mnie sposobów radzenia sobie z trudnościami na codzień i sobą. Dzięki wsparciu i zrozumieniu poczułem się pewniej i odzyskałem spokój, którego dlugi czas mi po prostu brakowało. Pełne zrozumienie i bardzo dobry kontakt. Pan Grzegorz to specjalista, życzliwy psycholog, a przede wszystkim człowiek rozumiejący innych. Z pełnym przekonaniem mogę polecić każdemu, kto chce trafić na profesjolalną pomoc psychologiczną profesjonalnej oraz na życzliwe podejście bez oceny.

February 4, 2025
Advertisement

Najlepszy Psycholog

Grzegorz Strojny to znakomity psycholog, jakiego życzyłabym każdej osobie! Jego podejście jest pełne zrozumienia i ciepła, co naprawdę się czuje już od pierwszej wizyty. Ma wyjątkową umiejętność słuchania i wyczuwania potrzeb – można zawsze liczyć na wsparcie dopasowane dokładnie do sytuacji i potrzeb. Grzegorz to człowiek prawdziwy, który po prostu rozumie ludzi i potrafi pomóc w przepracowaniu spraw. Mieszkając w Gminie Chełmiec szukałam specjalisty w okolicy, ale znajdując Pana Grzegorza w Nowym Sączu nie żałowałam później minuty dojazdu przez 2 lata psychoterapii. Polecam serdecznie!

October 28, 2024
Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny logo

Reply from Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny

Dziękuję serdecznie za te ciepłe słowa i zaufanie. Cieszę się, że mogłem Pani towarzyszyć w procesie zmiany i być wsparciem na tej drodze. Satysfakcja, jaką daje mi świadomość, że mogłem pomóc, jest nieoceniona. Takie opinie są dla mnie motywacją, aby nadal rozwijać swoje umiejętności i podchodzić do każdego spotkania z pełnym zaangażowaniem. Życzę Pani wszystkiego dobrego na dalszej drodze! Zapraszam serdecznie także na psychoterapie wszystkie osoby z okolicy Nowego Sącza, zawsze znajdę czas na rozmowę i doradzę kolejny krok.

Poradnictwo psychologiczne - usługa

Grzegorz Strojny to psycholog, który swoją pracę wykonuje z głębokim zrozumieniem i zaangażowaniem. Usługa poradnictawa psychologicznego z którgo skorzystałam pokazała mi że podejście jego jest do oparte na prawdziwej empatii, co sprawia, że czułam się wysłuchana i prawdziwie wspierana. Pan Grzegorz nie tylko pomagał rozwiązać konkretne trudności, ale również budował poczucie bezpieczeństwa, które pozwalało mi otworzyć się na proces i zmianę. Jego cierpliwość i skuteczne doradztwo w moim problemie psychologicznym sprawiły że mogłam stawić czoła problemowi oraz odzyskać spokój i siłę do dalszego życia i działania.

September 3, 2024
Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny logo

Reply from Gabinet Psychologiczny Grzegorz Strojny

Dziękuję bardzo Pani za te ciepłe słowa. Celem poradnictwa psychologicznego jest zawsze skuteczna pomoc w radzeniu sobie z bieżącymi problemami, a także poprawa funkcjonowania i zwiększenie dobrostanu psychicznego. Cieszę się zatem, że mogłem pomóc w trudnych chwilach i że poczuła się Pani wspierana oraz zrozumiana. Pani zaufanie i otwartość w w procesie psychologicznym miały kluczowe znaczenie. Życzę Pani dalszej siły i spokoju w realizacji kolejnych kroków na Pani drodze.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look