Erg tevreden!
Erg tevreden op het gemaakte illustratieportret! Na een paar stappen te hebben doorgenomen uiteindelijk binnen een paar dagen onze gewenste foto, ingelijst en netjes verpakt bezorgd !
Puik Plaatje is een webshop voor unieke en gepersonaliseerde cadeaus voor kids & volwassenen. En met de kunstacademie als achtergrond weten we hoe we jouw plaatje écht tot iets bijzonders kunnen maken. Geen computer-gegenereerde tekening dus, maar een uniek en persoonlijk portret dat we met aandacht voor je creëren.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prachtig origineel en super mooi verpakt en verzorgd! Wij zijn fan !
Super origineel cadeau! Echt anders dan de standaard cadeautjes. Je kunt zien dat het met veel aandacht gemaakt is.
Gewoon Top, het is mooi je ziet eigenlijk een anderen mooieren foto dan de eerste maar toch is het wel een soort van de zelfde foto.
Ik vind dit gewoon echt heel leuk om naar te kijken!
De naam zegt het: een puik plaatje! Met veel aandacht voor detail twee leuke naamplaatjes ontvangen. Top service en alles is mogelijk!
Echt een aanrader als je op zoek bent naar een origineel, kwalitatief, maar vooral persoonlijk cadeau. Heel erg blij mee!
Naamposter besteld voor een cadeautje, snel geleverd en precies zoals op de site! Super tevreden!
Heel mooi en persoonlijk! Kwaliteit is erg mooi en goed! Je kunt zien dat het met liefde wordt gemaakt!
Professioneel prachtige ontwerpen afgeleverd met grootse zorg…! Goed contact en snel geleverd Voor een bijzonder kado, herinnering of anderzijds, een puik idee voor jezelf of om te geven !!
Warm Greetz
Inky
Geweldig bedrijf!
Producten zijn onwijs leuk en creatief gemaakt.
Leuk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen ☺️
Een uniek persoonlijk portret mogen ontvangen. Helemaal naar wens en snelle levering. Echt Puik!!
Tegenwoordig kun je zó veel verschillende geboortecadeaus en -kaartjes bestellen, maar dit is juist echt weer iets unieks, anders dan anders. Heel persoonlijk en helemaal zelfgemaakt en dat zie je meteen. Ik vind het prachtig!
Bestelling werd snel geleverd. Er werd rekening gehouden met mijn specifieke wensen (aangegeven in notitie bij afrekenen). Het resultaat past mooi in ons interieur!
Prachtig, persoonlijk kado! Heb als kraamkadootje een super leuke naamposter besteld, geheel naar wens. Zo bijzonder en mega leuk om te geven. Love it!
Een mooi naam portret laten maken. Je kan zelf aangeven wat je wil qua stijl en kleur. Super leuk geworden! Snelle levering en op mooi dik poster papier. Een mooi cadeautje voor bijvoorbeeld een geboorte
Hele goede service erg mooi en persoonlijk, vlug en erg leuk verpakt super
Mooie originele afbeeldingen die goed lijken op de persoon waarop deze gebaseerd is.