Company details
Written by the company
Vi, Astrid og Malene, har en mission om at få os alle sammen til at spise flere danskdyrkede bælgfrugter. Vi er søstre og opvokset på et landbrug på Djursland. Vi har bevæget os ud på markerne, kigget i køkkenskufferne og på butikshylderne - og sat spørgsmålstegn ved: “Hvorfor køber vi tørrede bønner, ærter og linser langvejs fra, når vi kan dyrke det herhjemme?” Med Pure Dansk vil vi give alle muligheden for at fylde tallerkenen med danske økologiske linser, ærter og bønner, og sammen skabe grønnere madvaner.
Sølystgade 55, 4, 8000, Aarhus C, Denmark
- +4530221032
- info@puredansk.dk
- puredansk.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Modtog en tom pakke i pakkeshoppen idag…
Modtog en tom pakke i pakkeshoppen idag !! Om det er post nord der har stjålet varerne eller i har glemt at pakke dem er lige fedt. Jeg skal bare have mine penge tilbage !!!
Virkelige gode råvarer og lækre opskrifter.
Virkelige gode råvarer og en fantastisk hjemmeside med opskrifter der passer perfekt til deres råvare.
Kan i særdeleshed anbefale pure dansks opskrift med krydrede grå ærter til pita brød og bolognese med Anicia linser. De smagsfyldte råvarer gør retterne lækre og bliver nye klassiker.
Levering kommer til tiden og uden fejl
Kunne sagtens give flere stjerne, hvis muligt.
Gode produkter og hurtig levering af…
Gode produkter og hurtig levering af fint pakkede varer. Jeg er vild med, at det er muligt at købe danskdyrkede bælgfrugter, og opskrifterne på hjemmesiden er så lækre og ikke mindst nemme. Lidt ærgerligt, at produkterne tit er udsolgt, men nok lidt svært at undgå, da det afhænger af høst og efterspørgsel.
Hvornår kommer bestillingen! Gav 1 stjerne sidst fordi de var længe om at levere. Dagen efter blev de sendt. Men nu leveres der hurtigere. Så jeg har sat stjernerne fra 1-4.
Gab - hvornår sender de varen. Mega dårlig service!
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Super god oplevelse at handle hos puredansk.dk.
Varer er af god kvalitet, hurtig levering.
Jeg har også købt opskriftbogen Bælgfrugter der indeholder mange lækre opskrifter.
Jeg kan kun anbefale denne fine shop.
Super koncept
Superfine produkter, hurtig levering. Super koncept!
Glæder mig til at afprøve alle jeres opskrifter.
Mega gode produkter
Mega gode produkter, hurtig levering og personlig kundeservice.
Deres opskrifter er virkelig gode! Og hele missionen om at for Danmark til at spise flere (dansk produceret) bælgfrugter er mega sej!
De har også madlavnings kursuser, jeg er desværre ikke deltaget selv men jeg har kun hørt gode ting om kursuset og det er bestemt øverst på min ønskeliste 😊
P.s. prøv deres kage opskrifter - det smager godt og så tæller det jo næsten som at spise en salat 😜