Værste fremvisning i mit liv!
Vi havde set billeder fra en lejlighed på boligportal, og havde glædet os til at se den.
Vi bliver mødt af en opgang der lugter af hund og tis.
Okay, vi giver det stadig en chance, det er måske noget man kan leve med.
Vi går op ad trapperne, og ind i lejligheden, hvor vi bliver mødt med en KRAFTIG stank af kattetis og afføring.
Gulvene er ekstremt slidte, og der er pletter af tis og afføring rundt omkring, samt kattegrus spredt ud over det hele. I hjørnet af den ene stue står der en kattebakke fyldt med tis og afføring. Der er tydeligvis ikke gjort den mindste indsats for at gøre noget rent.
Vinduerne er latterligt meget i stykker, og man kan tydeligt se, at de smuldrer - nok pga. fugt. Ét af vinduernes glas er decideret revnet hele vejen fra top til bund.
Vi spørger om dette er noget der vil blive fikset, både træet på vinduerne, og det flækkede glas.
Mona svarer "Det kan jeg ikke garantere. Det er noget en håndværker skal komme og vurdere".
Vi fortsætter i køkkenet, hvor køleskabet er dækket af hvad jeg kun kan gætte på er flere års-værd af skidt og møg. Køleskabet mangler også sit håndtag, og generelt seriøst trænger til udskiftning.
Lågerne er meget sjusket folieret, og vi spørger om det er noget de planlægger at gøre noget ved, hvortil Mona spørger os;
"Hører I sammen?"
Jeg svarer at jeg har min forlovede, og vores gode ven med, som er god til at syne lejligheder.
Jeg når ikke at tale færdig før hun afbryder os og siger "Ja, men I skal vidst også bare gå nu, og lede videre. Den her lejlighed er tydeligvis ikke op til jeres standard."
Mona var generelt ret ubehagelig så snart vi trådte ind i lejligheden, og viste nogen form for chok over tilstanden af denne.
Billederne af lejligheden var noget HELT andet end det vi blev mødt af. Gulvene på billederne er markant flottere end de slidte, overskidte gulve vi blev mødt af.
Jeg kan også se, at de samme billeder bruges til både lejligheden på 1. og 2. sal., så mon ikke at de har brugt den anden lejlighed, for at undgå at vise hvordan det egentligt ser ud..
Jeg håber inderligt, at den lejlighed bliver gennem-renoveret før noget menneske skal bo der, men jeg tvivler desværre.
TLDR: Mona var fjendtlig, lejligheden var dækket af katteafføring og tis, og de "kan ikke garantere" at de vil fikse store, åbenlyse fejl.