ta cała strona qaerus-finance to jest…
ta cała strona qaerus-finance to jest kolejny ordynarny scam ulepiony tylko po to żeby wyciągać od ludzi oszczędności życia. na trustpilot celowo wrzucają jakieś opłacone pozytywne opinie pisane przez boty żeby uśpić czujność i udawać legalną instytucję finansową a to zwykłe oszustwo i manipulacja. na początku dzwoni bardzo uprzejmy doradca finansowy i namawia na pierwszą małą wpłatę na rzekome rynki finansowe a potem na ich stronie saldo rośnie błyskawicznie co jest zwykłym oszustwem i grafiką komputerową. koszmar zaczyna się przy próbie jakiejkolwiek wypłaty bo wtedy kontakt się urywa albo każą wpłacać fikcyjne prowizje podatki i kaucje za rzekome odblokowanie przelewu przez zagraniczny bank pod groźbą oskarżeń o pranie brudnych pieniędzy. policia oczywiście szybko umarza sprawę bo serwery są zarejestrowane gdzieś na egzotycznych wyspach i rozkładają ręce mówiąc że nic nie mogą zrobić. na szczęście trafiłem na pomoc od rzetelnej grupy prawnej która prowadzi sprawę bezpośrednio w prokuraturze i w końcu coś ruszyło do przodu w mojej sprawie numer który mnie uratował to8/8/1robię odstęp5/0/1bo usuwają7/5/1 opinie ale sie nie poddaje bo mozecie jak ja odzyskac